BRABUS maakt een hoerensloep van de Mercedes GL

Auteur: , 18 Reacties

Blijkbaar waren ze in Bottrop van mening dat een Mercedes GL met BRABUS Widestar pakket nog wel een tikkeltje ordinairder kon. En dus kwam er een twotone paintjob en een interieur dat niet zou misstaan in een gemiddeld bordeel.

Als basis voor dit kunststukje nam BRABUS een GL450 CDI die er nu dankzij een BRABUS PowerXtra D8 kitje maar liefst 350 pk en 800 Nm uitperst (ipv 306 pk/700 Nm). Dat zorgt uiteraard voor lekkere prestaties: 0-100 km/u in 7,1 seconden en een topsnelheid van 240 km/u, maar neemt niet weg dat je redelijk voor l#l rijdt.

De velgen zijn 23″ groot en hebben de poëtische naam Monoblock E PLATINUM EDITION meegekregen. Het in black/wine uitgevoerde uiterlijk doet mij een beetje denken aan de Aigner CK65 Eau Rouge van collega Carlsson. Het interieur is overigens uitgevoerd in zogenaamd BRABUS Mastik leer, bestel dat dus vooral NIET.18 reacties

De binnenkant bekleding vind ik wel erg mooi moet ik zeggen
Dashbord, bekleding, binnenkant (achter)raam en lak zijn allemaal verschillende kleuren! Iemand kleurenblind bij Brabus?
Dat wit met bordeaux van de bekleding kan nog wel maar het matcht totaal niet bij de rest!
Wat een lelijke bak zeg.
de binnenkant is te doen, maar de kleuren keuze aan de buitenkant is wat minder.. overigens ziet hij er met brabus pakketje wel stukken beter uit dan origineel.
Het interieur vind ik nog wel te doen, hoewel ik het in één kleur mooier zou vinden. maar dat exterieur… Mon dieu, je zal er maar in gezien worden…
Wat een afschuwelijk ding. Exterieur is walgelijk, klopt gewoon niet vanwege de kleur en uitstekende bodykit (doet me denken aan botsauto). Interieur valt nog wel mee alleen niet mijn smaak. Kortom, LELIJK. :lol:
Hier zal de plaatselijke pooier blij mee zijn.
beetje scherpe jukbeenderen ..

de eventuele klant van dit ding is geen aardig persoon ..
da,s gewoonweg onmogelijk ..
Beetje jammer dit
Ik snap niet waarom ze met een diesel model aankomen. De meeste Brabus voertuigen worden verkocht in VS, Rusland, Oekraïne en UAE. Daar zijn de meeste SUV’s benzine.
@e550: ze kunnen dit uiteraard op prima met een benzine GL doen ;)
the-budel-guy
restjes bak is het meer.

Brabus had nog wat zooi in verschillende kleuren over en dachten go we zetten het op een GL zijn wij er van af
Pimp my ride deluxe , met andere woorden bah.
Valt wel mee hoor , het interieur is schitterend
No thanks, geef mij dan maar die extra dikke G-Klasse van Brabus met die V12
Ho het valt wel mee eigenlijk. Het zijn geen al te schreeuwerige kleuren. Dan zou het veel erger geweest zijn. Wel geen fan van die bodykit.
Barf
De aanpassingen op zich zijn heel mooi. Dus de bodykit van Brabus. Ook het interieur volledig bekleed met de mooiste soorten leer. Helemaal goed. ALLEEN NIET in deze kleuren? Is dit bij elkaar gezocht door een kleurenblinde mol met zonnebril en rood/wit stokje?

Als de buitenkant nou in één kleur is en het interieur exact zo bekleed maar dan in één mooie Ammaretto kleur of zo.. dan is dit een waanzinnige GL.
Doet me denken aan de CL Carlsson Eau Rouge.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).