David Coulthard is de nieuwe toyboy van AMG

Auteur: , 30 Reacties

Waarom David Coulthard zo'n giga-smile op zijn Schottenhoofd heeft zitten? Welnu, dat komt omdat AMG-baas Ola Källenius zojuist aan hem heeft medegedeeld wat er op zijn loonstrookje komt te staan als hij hier en daar wat AMG-producten wil aanprijzen.

De huistuner van Mercedes -die ons sinds jaar en dag bestookt met overheerlijke V8 en V12-roffels– heeft de 40-jarige coureur binnengehaald als parttime medewerker buitendienst. David zal volgens de hoge heren van AMG nauw worden betrokken bij het ontwikkelingsproces van nieuwe AMG’tjes.

Daarnaast is David per direct dé merkambassadeur van AMG en één van zijn eerste taken is het ophemelen van de vernieuwde Mercedes E63 AMG. Dat gaat hij doen in zowel zakenkleding als in een race-outfit, mocht u zich afvragen wat de kledingkeus van de voormalige F1-coureur zou gaan worden.

Dat Mercedes AMG voor Coulthard kiest als ‘merkdrager’ is natuurlijk best logisch. Hij is immers al een wandelend reclamebord sinds hij voor de Duitsers uitkomt in het DTM kampioenschap. Geruchten dat onze AMG-vrind Sacha inmiddels al een levensgrote poster van DC boven zijn bed heeft hangen kunnen we bevestigen noch ontkennen.

Tot slot, de knullige actie van David afgelopen zondag tijdens een DTM-showevent in het Olympisch stadion. Hij pakt even een paar muurtjes mee met zijn opgepompte C-Klasse.30 reacties

Sympathieke kerel, vind het altijd zeer chill dat hij voor BBC aanwezig is bij de F1.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Is dien niet bij 1 van onze dames? ik bedoel 1tje uit brussel?
Ik wil ook gerust reclame maken voor AMG,alleen is mijn smoel niet zo bekent…
Geweldige baan.Kan gewoon niet beter
Marketinggezeik it is!
-edit: niet trollen aub-
@dennisr: you fool
@fortuna: van het zelfde knul ;)
-edit: nutteloze bijdrage-
@dennisr: niet best dit, ben teleurgesteld.
Op zijn schottenhoofd? Jaloers?
Wat is de rol van Schumacher in dit geheel? Had eerder verwacht dat hij het marketing karretje mocht trekken? Of moet hij en het F1 team eerst meer presteren?
@Melvivio Wat je zegt..
Schoenmaker is niets meer tegenwoordig,waarom die terug in de F1 is gegaan is mij een raadsel. Idd beter moeten presteren, maar of ie het nog kan is iets anders.
M.A.W. hij is afgeschreven,op pensioen gaan dat moet ie doen. Dat ie wat boetseert whatever,mo geef em geen F1 kar nimer..
@Civic_Owner: dat mindere presteren ligt eerder aan de auto dan aan Schumacher.. zet hem in de Red Bull auto van vettel en hij zal beter presteren. al die jaren F1 racen inclusief de vele overwinningen is hij heus niet verleerd in die korte pause.
Ik denk dat een lekker wijf beter werkt.
hij heeft wel zo,n typische hasselhoff Mercedes smoelwerk ..
@lincoln haha zijn onderkaak ofzo..??

@dennisr mss wel,mss niet moet die mens niet op pensioen? die heeft al geld zat,nog een beetje meer om niets te doen?
geef mij die F1 en ik doe het beter,zelf op een zondagmorgen na uit te zijn geweest! en dat minder presteren jaja tis altijd de auto zijn schuld pff.
Gelijk bij voetballers daar is het ook altijd de trainer die faalt,kunnen die mensen eraan doen dat ze niet deftig kunnen shotten…
@Civic_Owner: een voetballer is niet afhankelijk van zijn trainer een coureur daar integen is wel afhankelijk van zijn auto.. je lult er nu wel heel erg dom in om.. met ” ik doe het beter zelfs op zondagmorgen na het uitgaan” denk je nou egt dat hij na een stop ineens heel slecht rijd ? ben er zeker van dat hij in een andere auto ook beter zou presteren..
@dennisr: hoewel ik ook denk dat het belang van voetbaltrainers enorm overschat wordt is het wel frappant dat die na 3 verloren wedstrijden op rij gewoon ontslagen worden. Dus helemaal onbelangrijk zullen ze toch ook weer niet zijn.
@mashell: onbelangrijk zeker niet, maar is toch het makkelijkst om de trainer de schuld te geven.. de spelers zijn te duur om te vervangen.
@Civic_Owner: je hebt het over de allerbeste F1 coureur aller tijden vrind… En wat heb jij gepresteerd? Een keer 3e geworden met karten met je vriendjes?? Een keer eerder als 1e weg bij het stoplicht met je Civic? Nee, dan ben je echt wel klaar voor de F1!!

Stakker…
Zijn gezicht heeft wel iets weg van dat E- frontje, niet in het ontwerpteam plaatsen a.u.b :P
@lamborgfan hij heeft alleen geen LEDjes!
Geweldige gozer, altijd lol met hem + Eddie Jordan & Jake.
@dennisr: da was bij manier van spreken eh sjarel! en wat schoenmaker betreft hij kan het niet meer, en nu mag je terug antwoorden, ik blijf erbij tijd voor andere racers,schoenmaker doet het juist voor het geld, of om niet in een zwart gat te vallen, tis hoe je het bekijkt..
En dat ik een lul heb is heeeeel goed gezien van u, ik ben namelijk mannelijk ;-)
@Civic_Owner: valt niet veel meer te antwoorden.. ik heb mijn mening gegeven.. en dat is dat hij het heus nog wel kan maar niet tot zijn recht komt in zijn huidige team.. dat jij daar anders tegenaan kijkt vind ik prima..als je denkt dat 1 van de beste F1 racers het is verleerd dan ben je in principe ook te dom om nog op te antwoorden… niet als belediging bedoeld maat jan jaap zou zeggen ”JE DOET NIET MEER MEE” en daar wou ik het ook bij laten..
WAAR? is zijn sjaaltje? :)
gedwongenleaser
@Alwood: ligt vast nog in de auto. :)
De ‘pas-op-voor-je-kin’ coureur van Michael Vaillant series ! ;-)
Zo dat is dan ook weer opgelost.
Tis fijn als we zo goed over1 komen,een prettig avond nog.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).