Porsche waterpijp verklaart introductie dieselmotoren

Auteur: , 20 Reacties

We hebben het ons jaren afgevraagd: wat werd er in Stuttgart gerookt dat men zich in het hoofd wist te halen een Cayenne en Panamera te ontwerpen en dieselmotoren en hybride techniek te introduceren. Nu hebben we het antwoord.

Dit is de Porsche Design waterpijp, Shisha voor vrienden. Jaren en jaren van uitgebreide research zijn vooraf gegaan aan dit product dat nu geïntroduceerd wordt voor de consument. Het gerucht gaat nu dat de Cayenne voortkwam uit de opdracht om een opvolger voor de 959 maar dat de ontwerper te diep in de ontwikkeling van deze waterpijp zat. Ben jij geen ontwerper bij een automaker? Dan is dit ding voor jou gewoon te koop bij de unieke shop-in-shop van Porsche Design bij Harrods, het high-end warenhuis in het centrum van Londen. U weet wel, Londen, een paar maanden per jaar de hoofdstad van rijk Arabië.

Wil jij ook stomen in stijl dan kan je dit überstrakke waterpijpje van ruim een halve meter hoog in gebruik nemen en ondertussen opscheppen tegen je matties dat de slang is gemaakt van hetzelfde materiaal als je Porsche pennenset, hoe dope is dat? Of de uit RVS, aluminium en glas vervaardigde waterpijp ook in de bekerhouders van de Panamera en Cayenne past is ons niet bekend.20 reacties

oo van daar die lelijke auto’s
Porsche design is gewoon eindbaas. Zelfs een waterpijp kunnen ze nog briljant mooi maken!
@dragspert: Briljant mooi?

Dude, het is een metalen cylinder. Ga jij ook helemaal los bij het zien van een booreilandpoot of een thermoskan?
@bozewolf: Jij niet dan? Ik slik altijd eerst een valiumpje voor ik naar de Blokker ga..
@dragspert laat ze dan maar stoppen met auto’s en beginnen met waterpijpen te maken want dat kunnen ze blijkbaar wel
the-budel-guy via Android app
een waterwattes ??
Naast waterpijpen hebben ze ook gewone pijpen. Het vreemde is alleen dat bij de pijpen het verbrandingsgedeelte in tegenstelling tot het overgrote deel van het rijdende gamma wel gewoon aan de voorkant zit…
Hoeveel euro’s moet je neerleggen voor die shisha? Best een leuk ding!
ach de wachtlijsten op de diesel uitvoeringen is langer dan die van de sportwagens… verder is Porsche design een zelfstandig opererend bdrijf dat geen auto’s designed,eigenlijk is ht dus geen auto-item.
@w0o0dy: het heet Porsche dus……….
Geef mij maar Jan….Jan des Bouvrie…. ;-)
zou wel handig zijn als hij in de bekerhouder past.. nuttig tijdverdrijf achter het stuur..
Zo mogelijk de saaiste waterpijp ooit gemaakt.

Elke fatsoenlijke arabier zal toch zeker wel een fatsoenlijke shisha gebruiken als ie wil. Zo’n coole met frutsels en versieringen, zo één die al 200 jaar in de familie is.

Toch niet dit gaapverwekkende, metalen monstrositeitje?
en bij Ssangyong roken ze de crackpipe
lelijk ding kun je beter van gaan tanken :)
’t Ding ziet er ook nogal ‘kil’ uit, gaat m.i. niet zo lekker samen met de gezelligheid die moet uitgaan van het roken van een shisha. Zo’n ding móet gewoon volgehangen zijn met “coole frutsels en versieringen” (Bozewolf, 2011).
Wat heeft dit met diesel motoren en hybrides te maken? Volgens mij hebben ze juist een sheesha gerookt voor ze op t idee kwamen om een 4.0 versie van de 911 te maken ipv diesel en hyrides!
Dus dit is de nieuwe Porsche Bongster.
Ik ga gelijk eens kijken of hij op meerdere plaatsen te krijgen is.
en wat kost ie? ik rook wekelijks shisha dus is dit wel leip!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).