Obees kind leunt op Bugatti Veyron

Auteur: , 203 Reacties

Hey Billie Turf, blijf eens van die Veyron af!

ik vraag me af wat de reactie is van sjeik Humaid bin Rashid Al Nuaimi is als hij ziet hoe dit dikke … kind een beetje op zijn rood chroom gewrapte Bugatti Veyron staat te leunen. Ik kan zelf wel een paar gepaste straffen bedenken, maar ik heb zo’n vermoeden dat de Sjeik van Ajman iets ergers in gedachten heeft.

Nu rest alleen nog de vraag: Wat is er dikker? Dit kind of de Bugatti Veyron?

Bekijk alle foto’s van de glimmende Veyron op autojunk.203 reacties

Vetklep.Straks komt die spoiler er niet meer uit.
gedwongenleaser
@mbman: als je dat al vet vindt dan kunnen we bij jou zeker ribbetjes tellen.
@mbman:

Ik gok toch dat de krachten die op zo’n spoiler komen te staan net wat groter zijn dan een kind wat erop leunt… ik zie het overgewicht trouwens niet echt.
Robbie is pro-ana, dan ben je nogal snel chubby.
De Veyron zal er niet aan kapot gaan, maar respect tonen voor andermans spullen zou wel gepast zijn.
@joosthoeve: Ja, leunen op een auto, schandalig.


=/
@bozewolf: Schandalig misschien niet, maar als je opde foto wilt met die auto kan je er ook gewoon naast/achter gaan staan. Het is gewoon niet van hem, dus hoeft hij er ook niet aan te zitten. Ik zou er in ieder geval niet blij van worden als iedereen zonder toestemming aan mijn auto zit. Maargoed, dat ben ik..
@joosthoeve: Een klein beetje wel, maar er tegen aan leunen is toch redelijk onschuldig?

Daarnaast kun je toch verwachten dat je geparkeerde Veyron aandacht trekt en dat sommige mensen ‘em even willen aanraken.

Dat je er even opleunt voor een foto of met je vinger in een rooster port wil ik niet meteen respectloos noemen op zich.

Maar ok, ik snap je punt. Stel voor dat iemand er tegen leunt en er met een kontzakknoop een grote kras op maakt, dat zou wel lullig zijn :P
@bozewolf: En die laatste zin, dat bedoel ik nou juist. Kleine kans dat er wat gebeurd, en met zo’n auto trek je inderdaad aandacht. Maar toch. Een knoop, een nagel, een schrik reactie dat alles kan er wel voor zorgen dat er een kras op komt. En ik vraag mij af of op een auto leunen meer toegevoegde waarde heeft voor zijn foto ofzo. Maar hopelijk is die beste jongen blij dat die met die Veyron op de foto staat.
@joosthoeve: ik denk dat je met aanraken meer het idee krijgt van.. ‘dit is van mij’ en anders is het van.. ‘leuk, ik mag er bij staan’… zoiets misschien :P
@dennisr: Dan is het helemaal debiel…
Ik zou hem vastbinden aan het dak en dan 0-100 doen
@W115: Nee hoor… dat zouden zijn beste 2,5 sec in zijn leven zijn ;-). Zet hem voor je wagen en doe dan een 0-100… kan die jongen gelijk een nieuw wereldrecord hardlopen neerpoten.
Zo dik is dat jongetje toch ook weer niet…

lekker niveau weer zeg, jezus. Bericht speciaal gecatered voor de 14 jarige doelgroep ofzo?
@bozewolf: mee eens, kleurtje auto ziet er dan weer wel goed uit toch wolf?
@sebasjuhh: Kleurtje is prima, Veyron ziet er apart uit, het jongetje gezond :D
@bozewolf: valt heus mee idd, krijgt gewoon goed te eten van zn ouders :)
@bozewolf: zeg dat wel!

Robbie was jij niet die student die dit er parttime bij deed? Van een student mag er toch een hoger niveau verwacht worden dan het afzeiken van een kind.

Bovendien, robbie, zou jij je stukje nog eens moeten herlezen zodat je de schrijffouten eruit kan filteren en sommige zinnen vloeiender leesbaar maakt.

De kwaliteit van autoblog.nl holt achteruit, jullie zijn jullie vernieuwing kwijt.

Het is tijd voor een frisse wind.
@KamerOlifant: ik zie niet echt shrijffouten hoor en ik vind het ook prima leesbaar..
@dennisr:
Ik heb jouw schrijftalent in eerdere artikelen al mogen bewonderen. Van jou neem ik dus geen enkele reactie serieus.
@KamerOlifant: jij noemt het schrijffouten.. ik noem het overhaast typen.. verschil is dat het mij geen fuck intereseert en dat menig ander ABer er zijn tijd aan verdoet.. tja.. het enige wat ik van jou heb gezien is gezeik dus om die reden hoef ik jou ook niet meer serieus te nemen.. eindigen we wat dat betreft op dezelfde lijn…
@dennisr: Niets van aantrekken… die vent is waarschijnlijk 35 jaar en woont nog steeds bij zijn moeder omdat hij geen werk kan vinden, het is dan vrij moeilijk om niet gefrustreerd rond te lopen.
@KamerOlifant: Ga toch heen… het schrijfniveau van de auteurs op AB is best wel correct te noemen, op een paar typfouten na. Daarenboven worden die teksten, als er al fouten in staan, zo snel mogelijk verbeterd indien dit opgemerkt wordt. En als er dan o zo veel fouten in staan… voel je dan vrij om ze er uit te halen dan kunnen we er allemaal iets van leren.
Beste stuurlui staan aan wal… in dit geval achter hun computer… internetheld…
@KamerOlifant:


Wauw je hebt een schryfvout gefonden, mamie zal nu vast heel trots op je zijn.
En hup nu naar huis en laat de serieuze mensen over de inhoud discuteren (in dit geval zeveren).

AB is volgens mij nog altijd geen krant maar een blog, mag dus gerust wat duidelijk subjectieve onzin tussen zitten waar je er eens op los kan lullen.
@KamerOlifant: Clopd hut dat je steets meeh vriendu heb hier op AB?
@fortuna: zo zo, knul deelt plus puntjes uit aan zijn mede-miereneuker.. wat lief…
@KamerOlifant: Wat hebben schrijffouten nou met serieusheid te maken? Ik maak ze ook met d/dt maar dat betekend niet automatisch dat ik niet serieus ben. Als het maar leesbaar is toch?
aan zijn andere auto’s te zien had ik toch oranje chroom verwacht, opzich geen ramp dat dat kind op die auto leund maar ik vraag me af hoe dat kind op die gedachte komt.. zou het persoonlijk niet durven :P wat is dat RRR trouwens ? zal wel dom zijn maar ik weet het niet :)
@dennisr: Rich in Real estate Resources
http://www.autoblog.nl/archive/2008/01/19/sheik-van-ajman-aka-rrr
@robbie: aah ok, had de foto’s wel bekeken maar tekst neti gelezen :oops: zat maar te denken aan Robbie’s Rolls Royce.. maar kon het me hast niet voorstellen.. bedankt ;)
@dennisr: Het is volstrekt natuurlijk gedrag van kinderen om overal met hun vingers aan te willen zitten, het is letterlijk aftasten en het zou juist raar zijn als dat jochie het niet deed. http://www.goeievraag.nl/vraag/klein-kind-overal-aanzitten.10961
@MarkieS: jaa misschien heb je gelijk.. kan het me in die zin ook wel voorstellen..
@MarkieS: Vind je dat dan ook niet een beetje een foutieve opvoeding van de ouders? Ok, het is en blijft een kind dat overal aan zit, maar het is aan de ouders om dit kind te leren wat hij wel en niet mag aanraken… Jij gaat toch ook niet het eerste het beste geil wijf bepotelen die je tegenkomt, hoewel dat eigenlijk een mannelijk instinct is. Beetje opvoeding mag dus wel ;-)
Kinderachtig hoor. Je moet idd met je klauwen van andersmans spullen afblijven, maar om daarom dit ventje meteen voor dik uit te maken is wel erg laag. En nog ver gezocht ook want zo dik is hij niet eens.
Die Vaggaties zijn toch wel sterker als een gewone Golf? Moet hier toch wel tegen kunnen dacht ik,maar een klap voor zijn kop heeft hij wel verdient dat jong.
@norge: Dus jij vindt dat iemand een lijfstraf moet krijgen voor het aanraken van een auto? Kom jij uit Iran ofzo?

Idioot.
@KamerOlifant: moah als iemand op mijn auto zou leunen en die auto was toevallig 1.7 miljoen.. of zoiets.. dan had hij van mij best een tikje kunnen krijgen.. je doet het wel zwaar overkomen door het ”lijfstraf” te noemen.. eerder een corigerende draai om de oren :)
@dennisr:
Zodat we allemaal als kind al leren dat je een ander alleen wat duidelijk kan maken door lichamelijk geweld?

Ik begrijp de corrigerende tik, maar je leert een kind het verkeerde aan. Op het moment namelijk dat een kind iets niet leuk vindt van een ander kind, gaan zij vechten.

Als je ze op een normale manier leert hoe je grenzen stelt zal je kind niet opgroeien tot een agressief pestlijertje.

Ik heb vroeger ook corrigerende tikken gehad maar gelukkig had ik het gezonde verstand in mijn bol om te leren hoe je eigenlijk met probleemsituaties om moet gaan.
Helaas weet ik dat heel veel van mijn leeftijdsgenoten dit niet kunnen.

Denk nou niet dat ik een rustig type ben wat nooit opvalt. Ik heb een gigantische smoel en ga confrontaties nooit uit de weg. Ik scheld mensen rustig uit voor rotte vis maar geweld moet je in elke situatie vermijden tenzij het puur en alleen voor zelfbescherming is.

We vinden oorlog toch allemaal niet leuk en barbaars? Net zoals terrorisme?
Vechten omdat iemand je raar aankeek, geen voorrang gaf of per ongeluk tegen je schouder aan liep is gewoon een nutteloze oorlog op kleine schaal.

Jammer genoeg wil iedereen tegenwoordig zijn gelijk halen, en alle middelen worden daarbij ingezet.
@KamerOlifant: (zie vorige reactie, vergat op reply te klikken.)
gedwongenleaser
@KamerOlifant: bespaar je de moeite, ik heb hem op nog niet 1 normale opmerking kunnen betrappen. Zal wel iets te maken hebben met een tekort aan aandacht.
@gedwongenleaser:
Ja, dat idee had ik al.

@xilver:
Dus als jouw voet op mijn grond komt mag ik je een klap voor je bek geven? Mag ik jouw een trap in je ribben geven?
Mijn huis (+grond) is duurder dan die Veyron, dus zou dat gerechtvaardigd zijn, niet?
@KamerOlifant: Ga die prijs van zo’n Veyron maar opzoeken… ik denk dat er niet veel mensen zijn die een huis + grond hebben dat meer waard is dan die Veyron.

Er zijn bepaalde gradaties van zulke dingen, met een voet op jouw grond te zetten schaad ik niets… Als er op die Veyron een kras komt doordat die dikke er met zijn horloge tegen stoot kost dat al gauw een goede €100.000 om dat te herstellen. Daarenboven, een corrigerende tik van de ouders kan nooit schadelijk zijn in contrast tot de laksheid van de opvoeding van tegenwoordig door de ouders.
@xilver:
Ik wil verder niet uitwijden over mijn residentie, maar een huis duurder dan 1,7 miljoen euro is niet moeilijk, hoor.

Verder kan ik mij niet voorstellen dat het €100.000,- kost om die lak te herstellen. Ik denk dat €10.000,- zelfs een tikkeltje overdreven zou zijn.
@KamerOlifant: ik denk dat daar ook het verschil is tussen jouw en een over paard getilde rijke oliezwemmer.. hij zal neit dat enkele krasje weg laten halen met een lak stift.. maar hij zal een compleet nieuwe wrap laten doen… ( zou ik doen als ik zo rijk was tenminste..) ik weet het.. beetje tegenstrijdig.. lak stift en nieuwe wrap.. maar jullie snappen het vast wel..
@KamerOlifant: 1,7mil voorbijsteken… dan zijn wij heel arme mensen geloof ik…We hebben een huis in Kapellen (België) van 410m² met een stuk grond van 2200m²…en dat komt aan een miljoen…dan zit jij waarschijnlijk in een huis van rond de 1000m²? En dat te bedenken dat de gemiddelde oppervlakte van een huis ongeveer rond de 170-200m² ligt…

En je zou verschieten wat de kostpijzen zijn van een Veyron. Bij aankoop van de Super Sports heb je de keuze tussen het zichtbaar laten van de carbon fiber (Carbon Blue) doorheen de verf of om dat niet te doen. Als je besluit om wel dat carbon te laten doorschijnen kost je dat een extra $300.000, dus die prijs van €100.000 lijkt me niet zo overdreven hoor.
@xilver: 1,8 voor een huis hangt niet samen met de grootte ervan. Geloof me, er zijn in vergelijk kleine hokjes die dat bedrag kosten. 10.000 voor een kras op een veyron is weinig. Het zal eerder richting de 100.000 gaan inderdaad bij het herspuiten van het stuk. Een wrap kost veel minder, dus ff opnieuw wrappen voor 10.000 euro en klaar!

Verder voed je kind op, dit kan gewoon niet.
@KamerOlifant: Nee, lijfstraffen voor het respectloos behandelen van andermans spullen…
@KamerOlifant: aanraken en ergens ophangen maakt nog steeds verschil uit hoor, en ja ik zou het jong het liefst een draai om zijn oren geven ,zo en mezelf even naar jou standaard verlagen , idioot!
Zo te zien heeft mamma toch echt meer de polo op de groei gekocht dan dat dit jongetje dik is… Om dan ook maar een volwassen comment te maken: heb je je jampot glazen wel op Robbie? ;-)

Wel een coole kleuren combinatie van die Veyron!
Ze zouden zo’n systeem moeten bedenken dat wanneer je de auto sluit er een elektrische kooi van een paar volt rond komt… De eerste de beste (dikke) nozem die met zijn fikken aan je wagen durft te komen zal dat zeker geen 2 keer meer doen… Voor deze Veyron raad ik een goede 500V aan… het is nogal een stevige knul…
@xilver: haha, hoe overdreven jouw oplossing ook is, je verteld het wel grappig ;)
@dennisr: Ik zou een patent moeten nemen op dat idee ;-)
@xilver: eigenlijk wel, als er dan ooit een rijke arabier op dat idee komt heb jij er tenminste ook iets aan :P
Tja, als je zo’n auto rijdt en ook nog eens zo’n wrap erom heen doet dan moet je niet gek opkijken dat er mensen zijn die er even aanzitten. Dat is inherent aan het hebben van zo’n auto. Hoeveel mensen denk je dat er met hun handen aan de ramen hebben gezeten om ff naar binnen te turen?

Maar welke zaadhoofd heeft het in zijn domme kutkop gehaald om dit jochie in zo’n stukkie af te zitten zeiken?
@Rick-dos: Rickie, ouwe vijand, ouwe wapenbroeder, waarom post je tegenwoordig zo weinig? :(
‘Vechten omdat iemand je raar aankeek, geen voorrang gaf of per ongeluk tegen je schouder aan liep is gewoon een nutteloze oorlog op kleine schaal.’
100% gelijk daarin, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je even niet nadenkt als iemand met zijn fikken aan je 1.7 miljoen kostende bolide komt.. ikzelf zou er niet op flippen.. niet dat je dat denkt.. en ik vind dit geval ook vrij onschuldig.. maar ik zou het geen vreemde reactie vinden.
@dennisr:
Nou, als jij je dat voor kan stellen ben jij waarschijnlijk zo’n type wat mij verbaasd aan staat te kijken wanneer ik je verbaal compleet omver heb geluld.

Geweld is niet de oplossing, harde taal wel. Duidelijk feiten leren mensen wat van.

Ik ben verre van een hippie hoor, maar ik heb wel heel duidelijk een beeld van deze maatschappij gekregen en door te vechten ga je niks bereiken.

En iemand die een auto van 1,7 miljoen euro kan betalen, haalt het niet in zijn hoofd om een 10-jarig jongetje te slaan. Dat is meer weggelegd voor de mensen die achterop een vrachtwagen staan.
@KamerOlifant: een meningsverschil dat zal blijven denk ik, vind eigenlijk ook dat in sommige gevallen je met daden toch wat meer duidelijk maakt dan loze woorden.. voeg graag de daad bij het woord :) en na enige zelfkennis durf ik best te zeggen dat je er een redelijk dagtaak. zowel neit weektaak aan zult hebben om mijn verbaal omver te lullen.. des te groter de kans dat ik uit verveling ben weg gelopen..
@KamerOlifant: ik leef toevallig in een land waar kinderen niet geslagen mogen worden (wettelijk verboden),ik heb mijn kinderen nooit geslagen en nooit de behoefte daarvoor gehad. Maar zie daarentegen genoeg etterbakkies rond mij die een pak slaag verdienen ,zal ik nou ook idioot zeggen of kan je zonder deze degeneratie discuteren?
@norge: puur uit nieuwsgierigheid, welk land is dat ? :P in niet geslagen houd dus ook in dat je geen corigerene tik uit deelt ? balen.. :P
@dennisr: Noorwegen, lijkt me duidelijk ;) En nee geen enkele tik of zoiets, trouwens werkelijk bij mijn eigen kids nooit geen behoefte voor gehad.
@norge: ooh nooit geweten dat noorwegen zo is ;) binnen jouw leefomgeving geen last van die mongool op het eiland gehad hoop ik ?
@dennisr: 500 kilometer hier vandaan maar hele land is in diepe zorg na het afslachtten van ongeveer 95 jonge mensen.
@norge: scheelt dan weer.. voor jou.. maar wat ik mij nu afvraag.. het slaan van kinderen is verboden.. maar het martelen van zo’n iemand niet hoop ik ? of hoe gaan ze met zo’n iemand om daar ? aangezien het daar hoogst ongebruikelijk is, is daar miss geen atwoord op..
@dennisr: jammer genoeg is martelen van zulke gasten ook verboden ja , nee die zit onder dak de rest van zijn leven.
beschadigd zo’n wrap trouwens ook sneller dan gewone lak ?
@dennisr: Ik geloof van wel, uiteindelijk is het maar een doekje. Voordeel is wel als die wrap beschadigd is dat je er voor een paar €1.000 er een nieuwe op kan zetten. Een kras in zo’n lak is al direct een stuk duurder.
Jezus wat een dramaqueens hier zeg, auto’s gaan heus niet kapot van wat op te leunen. Of het nu een Dacia Duster of een Bugatti Veyron is.
@SHFT: Het gaat hier om het principe… En van een Dacia Duster moeten ze ook afblijven.
@xilver:

Nog een Duster nog een Veyron gaan kapot als je er op leunt, get over it.
@SHFT: niet kapot, maar wel beschadigen.. KAN beschadigen.. zeg niet dat het zal gebeuren.. maar wil je het risico lopen.. met een duster wel.. met een veyron niet..
@SHFT: ik denk niet dat er iemand zal zijn die zijn dacia duster een wrap geeft die duurder uitpakt dan de aanschaf van zijn ‘bolide’.. dus in dit geval is dat geen goede vergelijking ;)
@dennisr: niemand heeft het over een wrap op een Duster.. Maar principe blijft staan, als het niet van jou is moet je niets mee doen zonder toestemming.. Of het een kar is van 300 euro of van 3 miljoen euro.
@joosthoeve: Ik heb het over een wrap op een duster :) en de rest ben ik met je eens.. hij zei aleen dat het niet uit maakt dat je er even op leunt.. of het nou een dacia duster is of een bugatti veyron.. en ik bedoelde dat deze wrap sneller beschadigd dan de lak van die duster..
@SHFT: jij bent een baas.
Sorry maar dit is een artikel van niks. Geen nieuws waarde, sensatie creeëren waar het niet is (obees kind? waar?) en zielig (“ik kan wel een paar gepaste straffen bedenken…”).
@monk: ik vind het een ge-wel-dig artikel en heb me in geen dagen zo vermaakt.. (te zien aan mijn vele reacties hier)… DUS!
@dennisr: Dat zegt misschien weer meer over jou…
@Svenska_Aeroplan_AB: zat wel enig sarcasme in hoor…
@monk: Ik had het niet beter kunnen zeggen, ben ’t helemaal met je eens!
Kan het niet zijn dat de persoon in kwestie gewoon geadopteerd door de eigenaar? :-) En volgens mij is het klote weer en wil iedereen zich afreageren hier…… vermakelijke kost om te lezen….. ja ik zat nu ook liever op een terrasje……
@maferick74: Leuk he, elkaar wat liggen bashen op een computertje tijdens regenweer ;-)
@maferick74: is tocjh geweldig ?:P met zulke posts kom ik ook nog wel in het lijstje met meeste reacties.. kostelijk :)
@dennisr: Stond er vorig jaar al in 8) http://www.autoblog.nl/archive/2010/12/30/autoblog-reactie-stats-2010
Websites zoals AB zitten vol met internethelden die elkaar wat zitten af te drogen (zeker de Merc/Audi/BMW-fanboys), maakt het des te leuker om daar eens tussen te komen en de boel nog wat harder op te blazen :mrgreen:
@xilver: oei nog net op plaats 25 :P hoeveel reacties had je toen ? het verbaast me hoeveel reacties ik heb in korte tijd.. mag graag mijn mening kwijt en ben zeker niet vies van deelname aan dit soort leuke gesprekken :P jammer dat kamerolifant nu stil is.. haha
@dennisr: Ik geloof rond de 1300-1400, dus dat zijn er al heel wat ;-)
@xilver: dan maak je dit jaar wel weer kans, je zit weer ronde de 1400.. en hebben nog een paar maand :P
@dennisr: Ben er eigenlijk niet echt mee bezig… Gewoon het lullen op AB is al voldoende voor mij ;-)
@xilver: nee is ook heus niet mijn levensdoel om in die lijst te komen :P idd gewoon het lullen op regenachtige vakantiedagen :mrgreen:
@xilver: Het heet een leven en het is te vinden buiten je voordeur. Probeer het eens, misschien vindt je het wat.
@monk: Het is nogal ver lopen naar de voordeur en op de moment vind ik daar enkel regen achter dus hou ik het vandaag voor bekeken.
@xilver:
duidelijk…
@monk: HEY WACHT! jij plaatste ook een opmerking.. heb je geen leven jongen ?
@monk: precies jongen, iemand die even praat op internet die heeft geen leven.. wat is dat toch met die standaard opmerking over ”geen leven hebben” ”leven zoeken” verzin iets beters en kom dan terug..
@dennisr:
Ja man is echt PRECIES hetzelfde. O nee wacht, ik ben niet bezig om in een top 25 bs posts te komen. Maakt verder niet uit hoor, als jij zo wilt wegkwijnen, veel plezier met je bs posts.
@monk: jonge we zijn er heus niet ‘mee bezig’ maar dat kwam uit de gein ter sprake..
je zou maar alimentatie moeten betalen voor z’n klein dik volgevreten ventje die met z’n vette jatte aan andermans auto zit ;)
@bmwpowerm5: je bedoeld verzekering ? alimentatie heeft hier niet onder te lijden denk ik.. verzekering failliet misschien.. :P
Ik me hiervoor speciaal opnieuw ingelogd om ff dit te zeggen; ergste post op AB to date. Sorry hoor, hopelijk doen jullie het om comments te oogsten en dan heb je zeker eentje bij nu, maar if not.. Dan is dit best erg. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Leunen op een auto, what the fuck maakt dat nu in godsnaam uit? Alsjeblieft zeg, dacht dat jullie verdraagzamer waren dan dit.
@vla: het maakt helemaal niks uit! totdat het wrap laagje beschadigd raakt.. en zo raar vind ik deze post niet.. het is tenslotte ook auto gerelateerd een alles met bugatti veyron is hot news, denk ik..
@dennisr:

Totdat het wrap laagje beschadigd raakt? Wat doet het wrapje dan op topsnelheid of zelfs tegen 100km/u in hevige regen? Wegvliegen? Fragmenteren?

Het lijkt me dat eender welke wrap vrij goed tegen drukkrachten kan, en eerder last gaat hebben van hevige schuifkrachten.
@luxaeterna: ik heb het ook niet over de druk.. en heb ook wel eerder gezegd.. dat DIT geval vrij onschuldig.. hij draagt geen horloge.. of zoiets dergelijks.. en hij zal heus niet die spoiler door de achterbanden drukken maar het KAN beschadigen en met een veyron wil je dat risico niet lopen..
@dennisr: als je zo bang bent dat ie beschadig moet je de auto misschien maar niet op een publieke plek parkeren. Of als je toch zo veel geld over hebt zet je er 2 gorilla’s naast om ‘em te beschermen. God verhoede dat er vette vinger afdrukjes op je auto komen.
@monk: Helemaal gelijk!
@monk: nee je snapt het egt niet.. ten eerste is een vette afdruk geen beschadiging.. en als jij nou boodschapjes doet.. bij laten we zeggen.. de aldi.. en fatima is er die dag ook.. en die rijd met haar volle karretje tegen jouw dure autotje aan.. zeg je dan ook.. tja.. had ie maar niet op een publieke plek moeten staan ?.. iets heel anders dat hoef je mij niet te vertellen.. bedoel aleen dat jij een kut argument hebt..
@dennisr:
Ik zeg niet dat ie beschadigd. Het gaat over de angst van beschadiging.
Ik rijdt geen Veyron van meer dan een miljoen. Mocht ik wel in die fortuinlijke positie komen kijk ik wel extra uit waar ik ‘em neerzet. Ik ben me er in ieder gevel terdege van bewust dat mensen enthousiast worden van zo een auto en er kinderen en enthousiastelingen kunnen zijn die ‘em aanraken of hun handen tegen de ruit zetten om naar binnen te kijken. De meeste mensen zullen zich in iedergeval bewust zijn dat ze de auto niet kunnen betalen en er voorzichtig mee moeten zijn. Ik zou niet als iemand toevallig zijn hand op mijn auto had reageren als (quote dennisr:)”moah als iemand op mijn auto zou leunen en die auto was toevallig 1.7 miljoen.. of zoiets.. dan had hij van mij best een tikje kunnen krijgen..”
@monk: dat ‘tikje’ omschreef ik in die zelfde reactie wel als een corigerende tik he!
@dennisr:
dus auto’s mag je niet aanraken, maar voelt je verheven genoeg om wel een corrigerende tik uit te delen? nou nou…
@monk: nee nu begrijp je het weer verkeerd.. die corigerende tik is aleen als gevolg.. niet als oorzaak..
@dennisr: nee je leest het gewoon niet goed. Een corrigerende tik is volgens mij per definitie een gevolg (immers je corrigeert iets). Je bent gewoon een simpleton als je denkt dat je een corrigerende tik mag uitdelen omdat iemand je auto aanraakt (onafhankelijk van de prijs van de auto).
@vla: ik heb liever zo nu en dan een artikel zonder inhoud tussendoor dan dat er slechts 1 keer per dag een artikel wordt gepost van voldoende nieuwswaarde
@deVia: Inderdaad… een leuke bezigheidstherapie is tegenwoordig ver te zoeken. AB vult die tijd goed in en de nieuwswaarde van de artikels kan me tbh gestolen worden, zolang ik maar iets te lezen/schrijven heb.
Komkommertijd?

OT ik zou er geen zin in hebben, krijg je krassen van!
@Benjamin1: nee geen komkommer tijd, gewoon eens wat anders dan een getunede mercedes en een nieuwe bmw of audi.. ( vind het persoonlijk vaak over getunede mercedes gaan vandaar.. )
Alsof die auto geen leunend kind kan verdragen
’t is echt maar een auto.
Een model dat al eens een duik heeft genomen in een meer.
Een model dat de grindbak van Zandvoort heeft omgeploegd.
Een model dat ALLE jongetjes dik en dun, zwart of blank, chinees of arabisch maar Petrolhead aantrekt als je hem ergens parkeert. Ook volwassen jongetjes.

Omdat íe als poster boven hun bed hangt, en over 5 jaar een lekker nakend wijf !

En wees eerlijk wat doe je het liefst; tegen een Veyron of tegen een lekker nakend wijf ‘aanleunen’
Die spoiler maakt tot 375 kg downforce, alsof die dan dit kind niet houdt…
Een spoiler die 400km/u aan kan gaan niet echt stuk gaan van 2 kinderhandjes die er even op leunen.

Bovendien zie ik echt niet wat er obees is aan dit kind. Obees is vanaf een BMI van 30, iets wat dit kind niet direct lijkt te halen.

Ik vraag me af wat dan de bedoeling is van het bijvoegsel dik of obees. Het artikel grappig proberen te maken op een krampachtige manier, wetende dat het merendeel het net niet grappig gaat vinden omdat er van obesitas geen sprake is?
@luxaeterna: je snapt het echt niet he.. het gaat er niet om dat die spoiler kapot gaat.. als dat het eerste is wat in je opkomt ben je gewoon dom.. haat gaat er gewoon om dat dat kind met zijn pootjes er vanaf moet blijven omdat het KAN beschadigen… en tuurlijk weet iedereen dat die kans vrij klein is.. maar voor de derde keer.. (heb het al paar keer gezegd) dat risico wil je niet lopen met je veyron.. over het obees gedoe heb je wel gelijk.. maarja.. het werkt wel.. kijk maar hoeveel reacties.. als je nou echt slim bent.. en je bent het niet eens met het nieuws/de onzin.. dan reageer je niet.. dan reageer je aleen op de dingen die JIJ wel boeiend vind..
En….hoppetee, AB.nl heeft z’n aantal posts weer op niveau teruggezet ! Een (zeker niet dik) kind dat zich niet stoort aan mensen die ‘auto’s belangrijker vinden dan mensen’….Jochie +1
@Megakix: inderdaad, even een (geen klasse) geenstijl artikeltje doet wonderen
-edit: nutteloze bijdrage-
echt leuk om in de commentaren te lezen hoe het feitelijke onderwerp soms afdwaald…
van een “obees”jongetje wat op een spoiler leunt van een gewrapte veyron (en die waarschijnlijk weer in bezit is van de een of andere smakeloze olietuinierder..)
naar lijfstraffen,opvoedkundige tikken en dergelijke……echt vermakelijk!
zeer waarschijnlijk heeft het “obese”jongetje snel even een portretje laten schieten door z’n vader, en hangt het nu trots boven z’n bed…met een beetje geluk geen krasje achterlatend op de “schitterende” veyron..eind goed al goed..;-)
@hjhj: Dat is net het leuke aan blogs… je kan overal over lullen ;-)
Kost hem weer $110,- wax
Ben nu in Saint tropez, hij is echt super vet! Heb hem gister ook gezien, wat een wagen!:)
Bij mijn spot van de Zonda F was er ook een gevalletje van respectloosheid:
http://www.autojunk.nl/fotos/pagani-zonda-f-11/59850/9
Bestaat de doodstraf nog in het land waar die sjeik vandaan komt? Dan gok ik dat mr sjeik daar voor kiest als straf!

En hij is trouwens in Nederland die sjeik! Hij heeft altijd RRR op al zijn auto’s staan en vandaag zag ik een Mazda MX5 met RRR in het kenteken… ;)
Dit moet toch wel ’t slechtste artikel op Autoblog ooit zijn… Een jong kind helemaal belachelijk maken, op een manier die wel het laagste van het laagste is. Ik heb er gewoon geen woorden voor..
Wat een zielig bijschrift bij die foto Robbie, hoe moet een mens jou ooit nog serieus nemen?
En ik zie geen dik kind hoor of keek je met je jampotglazen -5 bril waardoor je vroeger steeds gepest werd door echt dikke kinderen?
-edit: hou het even netjes aub!-
Dat bijschrift zie ik nu pas… helemaal erg! Erg slim hoor Robbie, na zo’n artikel heeft gelijk haast heel AG iets tegen je. Je moet ook niet kinderen op zo’n dieptrieste manier belachelijk maken…
@rebbels: vraag me serieus af wat die gozer bezielt,…
@rebbels:
-edit: zijn comment is al aangepast-
-edit: IP ban-
@rebbels: en materiaal wat jouw neit aan staat is niet per definitie ook slecht materiaal.. ik heb er totaal geen problemen mee.. om dat ik geen muggenzifter ben..
Robbie, ik denk dat jij je er drukker in maakt dan die sjeik. Met dit soort posts gaat autoblog het niet lang uithouden.
Het kan best zijn dat dat kind met z’n vingers overal moet afblijven. Maar als een Veyron al “beschadigd kan raken” door een paar tere kinderhandjes, moet je een Veyron gewoon een stolp zetten. Want kan door de regen rijden, op circuit ermee rijden hem ook beschadigen. De auto wassen, kan hem zelf misschien ook beschadigen.

Los van dat alles is het misschien nog een punt dat je overal moet van blijven wat niet van jezelf is, maar dan hoeft een druk gelezen blog nog niet met het etiket “kutkind” gaan gooien, da’s imho beneden alle waardigheid, en zoiets kan je eerder verwachten van een derderangs johnyforum.
-edit: nutteloze bijdrage-
@baap:

Haha een nutteloze bijdrage, die bijdrage van jou was nutteloos!!! een klein mannetje een vetzak noemen!!! Hoe zielig kun je zijn!! Pfff…byebye
Quiz: welke groepering of welk individu, moet in het volgende bericht gebashed worden?

Gay’s, sjaaldragers en dikkertjes zijn uitgesloten van deelname die zijn al aan de beurt geweest.

Vraagje aan autoblog: willen jullie mijn naam aub verder niet meer misbruiken als inhoud van een bericht?
Nee mensen! Dit is AUTO – NIEUWS! Jawel! U leest het goed! Een dik kind (wat overigens mee valt) die aan een Veyron zit! Breaking news! Er zijn hierdoor maar liefst een paar microcellen van de lak laag verdwenen! Wat een ramp!
Komkommertijd slaat wel erg door hé???
-edit: nutteloze bijdrage-
@leapingjag: als dit geen ”nutteloze bijdrage” word.. zelfs een IP ban gaat me niet verbazen.. boos worden omdat hij iemand dik noemt.. en dan hem uitschelden + zijn collegas die er buiten staan… nee jij komt sterk over knul!
@dennisr: hahahaha thanks voor je support ‘knul’
@leapingjag: oh geen dank.. kom je er nog goed vanaf met je nutteloze bijdrage ;) vond het best ver gaan.. om eerlijk te zijn verder dan het onbekende ”dikke” jongetje..
@dennisr: Hij gaat wat ver, maar ik neem aan dat jij het ook niet gepast vindt dat hij iemand dik gaat noemen? Straks (het is een voorbeeld) leun jij tegen een Veyron aan en zet een spotter je op de foto. Heeeee! Daar is Dennis! Wat een dikzak!
@bmwmaaktrijdengeweldig: dat zou net zo goed baanbrekend autonieuws zijn… ;)
@bmwmaaktrijdengeweldig: nee helemaal gepast is het niet.. maar word wel overdreven op gereageerd.. ben er van overtuigd dat robbie dit onschuldig heeft bedoeld dus ik ga me er niet druk om maken.. en om hem en ander dan uit te gaan schelden vind ik persoonlijk erger.. maarja wie ben ik he :mrgreen: :P
@dennisr: Klopt helemaal. Toch vind ik dat hij even een beetje rekening hiermee kon houden, want hij heeft het bijna gemaakt tot artikel nr. 1 van deze week. In 1 dag.
@bmwmaaktrijdengeweldig: jaa als je het zo bekijkt nog dommer van velen hier.. allemaal vinden ze het een ”nutteloze bijdrage” aan autoblog.. maar toch helpen ze robbie aan het beste artikel van de week.. om het zo maar te noemen ( met meeste reacties ).
@dennisr: En dan leest iedereen bij de reacties dat het gewoon om één opmerking gaat.. oké discussie die niet stopt, einde verhaal hier. Straks heeft iemand het nog druk om nutteloze bijdragen te markeren :P.
@leapingjag: Geen opvoeding genoten?
@norge: zo nu en dan…
@leapingjag: Dan is het meer als sommige hier ;)
@robbie ..

finally you master the gentle art of making enemies ..

high five my student ..
@lincoln: vroeg me al af waneer jij lucht zou krijgen van dit heftige nieuws, verbazingwekkend hoe onpopulair je kan worden met een ”ongepaste” woord keuze..
@dennisr: Verbazingwekkend? Dit is geen ongepaste woordkeuze, dus ik gewoon opzettelijk iemand belachelijk maken op een hele trieste manier. Het is vrij logisch dat mensen zulke opmerkingen niet bepaald leuk vinden.
@autospotter15: het komt misschien over als ‘opzettelijk belachelijk maken’ maar misschien was het wel gewoon grappig bedoeld en pakt dat verkeerd uit.. hee ieder zn eigen humor.. en nou kan er wel weer een discussie ontstaan over.. zieke humor blabla.. heeft geen nut.. gewoon een ongelukkige post.. klaar :P
@dennisr:

die suffe had er ook gewoon bij moeten schrijven dat het een Amerikaans ventje was ..

dan hadden de (dood)straffen niet van de lucht geweest ..
@lincoln: Het correcte taalgebruik is waren ipv hadden.
Het zou overigens erg grappig zijn als dit gewoon dé zoon is van de Sjeik. Niet?
is er trouwens al een straf verzonnen ??
of zijn jullie nog druk bezig met verontwaardigt doen ??

hou jullie vast stelletje fags ..
want hier komt ie dan ..

als ik zo,n dikke vette gore papzak-zeug met zijn dikke vieze tengels aan mijn met plastic plakband ovetrokken auto zou zie zitten ..

dan zou ik zijn testikels in zijn oogkassen proppen ..
zijn grote tenen in zijn oren douwen ..
zijn zak van achterlangs zijn rug over zijn hoofd trekken ..
zijn opvoeders in de fik steken ..
en daarna elektroduceren ..
zijn oma okkernoten verkopen met een pollepel ..

en hem dan pas vragen of die auto misschien van hem is ..
want van mij is ie niet iig ..

en .. en ik nog wat gewonnen .. of moet ik ook effe bij de redactie langs ??
@lincoln: Gevalletje aandacht tekort?
@autospotter15:

gefeliciteerd fatso .. je bent de eerste verontwaardigde ..
@lincoln: Stoer gedrag hoor ;)
@lincoln: wat een lolbroek ben je toch
@permaand:

yep .. ik heb idd geen jank reflexen ..
@lincoln: ik denk dat je wel iets gewonnen hebt, namelijk een Edit.. dit moet hast wel een ”nutteloze bijdrage” worden :P valt me nu trouwens wel op dat er nog niemand heeft geantwoord op de vraag van robbie
‘Nu rest alleen nog de vraag: Wat is er dikker? Dit kind of de Bugatti Veyron?’
Nou @robbie, ik vind de veyron dikker :D
@dennisr: Dat kind is niet eens dik en een veyron behoorlijk, dus die keuze is inderdaad snel gemaakt :P
@autospotter15: jaa dat wel maar wou toch even de eerste zijn die de vraag goed beantwoorde.. toch schandalig dat er tussen de 150 reacties nog geen 1 antwoord zit. :P
@dennisr: Nu dus wel, twee zelfs :P
@autospotter15: arme kind moest eens weten hoe bekend hij al is…
@dennisr:

een -nutteloze bijdrage- ??

ben de eerste die na 150 (honderdvijftig) !! comments antwoord geeft ..
dus dat lijkt me heeeeeeel sterk ..
@lincoln: er werd dit keer niet gevraagd om een ”gepaste straf” maar de vraag was wie er dikker was.. dat heb ik als eerste beantwoord :mrgreen:
@dennisr: balen!!ik dacht ik XD
@lincoln: Hey linc, ik was 1 van de mensen die dit ventje niks afgrijselijks toewenste.

Dat terwijl je me zo vaak hebt uitgemaakt voor ambtenaar, stappenplanner, beterweter etc.

Ontploft je hoofd nu? :) Of begint het principe van nuance binnen te druppelen?
@bozewolf:

ben blij te vernemen dat het inzicht tot je is doorgedrongen dat elke auto een brok schroot is ..

en wat nuance betreft .. daar heb je wel een beetje gelijk in ..
zijn oma okkernoten verkopen met een pollepel had niet nodig geweest ..
Zo dik is dat jochie toch niet? De auto is wel behoorlijk dik! De rode randjes om de velgen vind ik dan weer wel het stijlvolle van de auto af halen, wat best wel jammer is… Maar de kleur is wel onwijs stoer! Owja, en dat ventje? Handen af hakken!
@Cantago: best een gewaagde reactie vriend.. dat ‘handen afhakken’. als je gezien hebt hoe mensen reageerden op dit verhaaltje zullen ze het vast ook niet eens zijn met jou straf.
@Cantago: Zullen we jou handen eens afhakken? Wedden dat jij ook eens tegen spullen hebt aangeleunt die niet van jou waren!
wat te doen met het ..kind.. (indien ‘het’ wat gemold heeft): gewoon tanden eruit, lijkt mij wel genoeg straf…. kan die ook de extra pond”jes” kwijt…
Dat was in Saint-Tropez, aan de haven, heb hem zien staan! Echt mooie auto!!
De obese kinderen zijn overigens nederlanders die voor papa’s camera staan te poseren. Had haast dus heb maar een snelle foto genomen met die aapies erbij. Maar dat het zo’n kaskraker van een artikel zou worden had ik niet verwacht. Triest hoor! Greetz, de spotter
lol @ de robbie-haat die hierdoor ontstaan is. Ik voel me als “eerste-steen-werper” (jaja, who is without sin bla bla) bijna schuldig dat iedereen de arme kerel nu zo uitkotst.

Okee, het was een slecht bedacht artikel, op non-taktische manier geschreven en daar heeft de auteur de nodige Flak voor gekregen.

Klaar ermee nu.


(overigens, AB.nl, take the hint)
@robbie is mijn held ..

180 reacties door een stevig kereltje een dikzak te noemen ..
@lincoln: hy heeft autoblog verandert!!knap gedaan robbie!!het kind is dikker dan een bugatti (logisch ;) bugatti heeft alleen maar uscle)
Autoblog is toch voor autoliefhebbers. Dan is het een logisch vervolg dat je voor elke leeftijdscategorie ook blog een schrijft.
Het feit dat er hier alleen maar zeikers zijn getuigt eerder van de leeftijd boven de 30+ die een daihatsu rijden ofzo. Ga toch janken in een hoekje of blijf gewoon weg. Autoblog moet gewoon zichzelf blijven en geen hints of wat dan ook aannemen van onderbetaalde en ontwikkelde figuren die verstand denken te hebben van auto’s. Zonder hen blijft autoblog ook wel voortbestaan.

OT: Ventje krijgt waarschijnlijk de doodstraf, want dat is normaal in dat soort landen.
-edit: IP ban-
@rebbels: verdient ook, ander computertje knul ?
-Breaking news-

homofiel leunt tegen McLaren!

<img src=http://www.autogespot.com/files/autogespot/files/23_07_2011/c752323072011182418_1.jpg
http://www.autogespot.com/files/autogespot/files/23_07_2011/c752323072011182418_1.jpg
@leapingjag: volgens mij duwt hij hem hoor, en waaraan zie je dat het een homo is.. als je iets doet.. doe het dan goed.. dombo..
@leapingjag:

whahahahaha .. good one dude ..
gepaste straf ??
@lincoln: gepaste straf voor leapingjag ? -nutteloze bijdrage-….
@dennisr:

leuk .. wens je dat iedereen toe ??
begin zelf lekker een auto-site ofzo ..
@lincoln: nee niet iedereen, maar van hem heb ik aleen nog maar nutteloze dingen gezien..
mag niet ontbreken, ginger leunt op Maserati MC12 :mrgreen:
http://www.autojunk.nl/fotos/maserati-mc12-11/60394/1
@dennisr: erger nog, op autojunk is te zien dat deze jongenman op elke auto leunt die hij leuk vind.. ware criminaliteit..
ZUCHT. Waarom nog steeds reacties hier? Niks beters te doen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).