Dit is de Gymkhana 4- Fiësta, a.k.a ‘The hybrid’

Auteur: , 21 Reacties

Gymkhana-fans: noteer 16 augustus in je agenda. Op die datum komt Ken Block met de vierde Gymkhana-video (hier deel 1, 2 en 3). Zijn vehicle of choice? De Fiesta Hybrid Function Hoon Vehicle (H.F.H.V.). En nee, er zitten geen batterijen in.

Ken Block is erg succesvol als schoenenverkoper en energiedrankjesaanprijzer. Van het geld dat hij hiermee verdient knalt hij in zijn vrije tijd met constant rokende banden over een leuk opgezet parcours. De petrolheads kunnen dit zeker waarderen, want zijn filmpjes werden reeds tientallen miljoenen keren bekeken. Een Gymkhana 4 is dan ook onvermijdelijk, over 3 weken is dit een feit.

Het enige dat hybrid is aan zijn scheurijzer is de inzetbaarheid: het is een Gymkhana-, rallycross-, en stage-rally-rijder in één, vandaar de bijnaam “the hybrid”. De specs zijn nog niet bekend, maar de unit die voor Gymkhana 3 werd gebruikt had 650 pk en 895 Nm, dus denk een beetje in die richting. De opnames schijnen te hebben plaastgevonden op een luchtbasis in Wales, en via zijn Facebook onthulde Kenny de livery van de Fiesta:

Fiesta HFHV

We zijn erg benieuwd wat voor verse dingen er in het komende filmpje worden gestopt. Zonder dat zou het immers wel snel meer van hetzelfde worden, en dat heeft Block ook wel door. We maken het mee op 16 augustus! Een best wel toffe voorstelvideo vind je HIER.21 reacties

Ik ben Block moe, kan die man niet in een circus gaan werken?
Oh nee, je mag niet Block moe zijn want hij heeft een hele grote zak met knaken.
Als er een land is waar niet tegen bovengemiddeld welvarende mensen wordt opgekeken, dan is het NL wel :). En dat Block-moe herken ik wel, hence de laatste zin.
@desjonnies:
Dan kijk je toch gewoon niet naar zijn nieuwstopics?
Je hoeft niet elk nieuwsitem te lezen en dan er bijzetten dat je het liever niet had gelezen.

Ik kijk ook niet in de BH-sectie van de Wehkampcatalogus als ik die dingen niet zelf kan dragen.
(nou ja , kan wel , maar het heeft geen functie meer…)
@kungfupanda:
ik kijk alleen maar naar de lingerie sectie voor dames in dit soort catalogi.
Sinds mijn vroegste pubertijd.
Ja, ik ben er zo eentje
En weet je, de lelijkste meid in zo’n Wehkamp setje, ziet er beter uit dan de donuts van Block.
Sterker nog, zet me naast Block met een Wehkamp catalogus en ik zal nix beleven van zijn kunstjes.
@desjonnies:
Meestal maak je tijdens de pubertijd dan een stap om verder te gaan dan de Wehkampcatalogus. Tenminste ik wel toen…

Bijvoorbeeld naar de Playboy of de Penthouse.

Tja, en die donuts van Block hoef je niet te zien natuurlijk. Die scrollbar rechts op het scherm zit er niet voor niets.
Je zou denken, doe iets met zulke kunnen, maar in de rally-sport bakt hij er niks van,
@The360box: gelukkig kun jij er wel wat van toch? irritant ventje
zelfde als jullie, jullie bakken er in het echte leven ook niks van.jaloers hehhhhhh
@tripple: Ik ben dan wel weer mans genoeg om het toe te geven wanneer ik iets niet kan. Dhr. Block doet dat dan weer niet…
Ik kan bijvoorbeeld niet skieën, dus ga ik me ook niet opgeven voor het WK.
@degraafm: Moet je eens wel doen misschien ben je bij dat ski WK een soort Ken Block en verkrijg je naamsbekendheid met het bijbehoorende financiële succes ;)
@degraafm: het verschil met het WK Skiën en het WK rally is dat in de rally het gebruikelijk is dat er gewoon een hoop semi-profs en amateurs met te veel geld mee doen.
En Ken Block valt zeker in die groep en doet gewoon mee voor het meedoen.
Daar draait de sport op als er alleen maar echte profs meedoen in de WRC wordt het een leeg veld van 8 WRC rijders en een handje vol S2000 rijders.
Heel de motorsport werkt trouwens zo op de F1 en MotoGP na denk ik zo, dat zijn de enige cups waar alleen maar pro’s rijden, hoewel dat bij de F1 ook wel minder aan het worden is.
@degraafm: ik heb me wel opgegeven, ik ben zeker van beroemdheid van Eddie the Eagle werd ook bekend..
@dennisr: eddie the eagle man das al lang geleden dat ik daar nog iets over gehoord heb :)
@tripple: Haha inderdaad tripple dat is typisch Nederlands zodra je succes hebt en je kop boven het maaiveld uitsteekt wordt die er vanaf gehakt en gaan mensen negatief over je doen.
Laten we eerlijk zijn: het ziet er allemaal vet uit wat hij doet, maar het filmpje wordt echt niet in één shot opgenomen.
bestaat die gast wel ??
is het uberhaupt wel iemand ??

het enige dat ik meekrijg is een reclame bombardement ..
Ik hou het voorlopig bij gymkhana in dirt 3 :D
Er zijn best wel leuke filmpjes van die Block maar ik hoef het niet elke keer weer te zien, weet inmiddels wel wat hij doet..
In het filmpje staat gewoon dat er een 2 liter turbomotor in ligt met 600pk. En ik wil WEL graag nog zo’n filmpje, want ik kan er niet genoeg van krijgen!
Ja dat de prestaties van de motor niet bekend zijn is alleen als je het filmpje niet gezien hebt volgens mij ;) En of de filmpjes nou van Ken Block zijn of van wie dan ook, zolang ze zo gemaakt zijn zoals de afgelopen 3 kan ik er geen genoeg van krijgen! En waarom Ken Block moe? Volgens mij irriteert het mensen gewoon dat hij in de rallye niet veel klaarspeelt en het op die filmpjes lijkt alsof hij god zelf is met een auto. Alsof het onterecht is dat hij zulke filmpjes maakt. Wat nou als een onbekende in dezelfde Fiësta, dezelfde soort filmpjes maakt, irriteer je je daar dan ook aan??
Ik vind het respectwaardig dat hij naast iemand met een imposante dayjob en redelijk geslaagde prestaties in Gymkhana zich toch niet te breed voelt om zichzelf te gaan vernederen in andere sporten. Als ik ooit een zak vol geld heb doe ik net hetzelfde, enkel dat ik misschien Autoblog ook opkoop en de Opel-ads verwijder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).