LSD geeft je Audi S5 vleugels

Auteur: , 16 Reacties

Van een flinke dosis LSD wordt je Audi altijd blijer.

Niet alleen Red Bull geeft je vleugels, ook LSD doors is sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om vleugelverstrekking. Op je auto wel te verstaan. Hun laatste project is de Audi A5/S5: voor 1.749 euro kan jij je coupé wat krapper inparkeren. Ben benieuwd hoe veel er van verkocht worden.

Montagekit LSD doors

With gull-wing door plates by LSD, the Audi A5 and its sporty brother S5 become a real head-turner. LSD offers the hinges either as a complete set for both doors including hinges, cable set fitting materials and attachments for only 1749 Euro including VAT.
The plates are equipped with the new GRS+ (Guided Roller System). It offers an adjustment possibility with the roller guidance of the roller bearing integrated in the hinges and additional stability through a catch which that locks in fully-opened condition. This results in more safety and more precise opening and closing of the door.

Audi A5 met LSD-deuren
Lambo doors16 reacties

Past niet bij een S5
Lekker belangrijk dit… alsof die deuren ook maar iets kunnen verhullen van de kern van deze saaie auto… (“understeer, the sound of disappointment”)
-edit: nutteloze bijdrage-
Waarom ontwikkelen ze nog voor nieuwe modellen? Denk niet dat iemand die dingen nog nieuw koopt, laat staan voor een nieuw model audi :s
@nasty: Nu niet… Maar als je in een krachtwijk woont en 3 jaar terug begonnen bent met sparen kan je over 15 jaar een gebruikte A5 kopen. Dan weet je nu al dat je wat overuren moet gaan maken zodat je dan direct de Lambo deuren er bij kan kopen.
Dat laatste plaatje zegt al genoeg lijkt mij..
door het volgende te zeggen krijg ik het idee dat ik er niet echt bij hoor maar ik vind het wel vet! staat best goed op deze auto.. en de prijs valt me mee.. maar ik vind de S5 sowieso een gave bak dus misschien is dat mijn probleem.. :mrgreen:
@dennisr: Ja, dat is echt jouw probleem ;) Maar gelukkig mag je in dit land nog een afwijkende mening hebben :)
@fwdsucks: helaas ben je niet de enige want ook ik vind de a5 een schitterende auto. Maar ja ook ik val een beetje buiten de normale autoblog doelgroep want ook de porsche cayman en panamera vind ik als een van de weinigen hier schitterend!!!
Ik wil koenigsegg deuren op mijn burgerbak……
@Laue: sowieso, of SLS haha
@Laue: Ook dat is niet zaligmakend. Vrijdag weer die aflevering gekeken van TopGear waarin de Stig met die CXX onderuit gaat. Jeremy zei “leuk die deuren, maar parkeer nooit naast een hoge stoeprand.. die deuren schanieren helemaal naar de grond..” Kratschjjjj.. maar visueel.. hé I catch your drift. ;)
Beter als de gewone A5/S5, dat wel..
Wannabe deurtjes ?
Wie dat doet met z’n S5 is net zo belachelijk als de deuren van z’n auto, zielig gewoon.
Handig uitstappen na parkeren maar sla ik toch even over!!! Zonde van de a5

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).