Richard Hammond krijgt een eigen autoshow

Auteur: , 35 Reacties

Het programma heeft de naam "Hard Drive" gekregen...

Of Richard ook daadwerkelijk hard gaat rijden is nog de vraag, wellicht is het gewoon een cheap verwijzing naar zijn crash. Enfin, nadeel is dat het programma in eerste instantie alleen in Amerika wordt uitgezonden. Het programma wordt geproduceerd door BBC America, die daarmee de eerste stappen zet op de Amerikaanse markt.

In “Hard Drive” zal Richard Hammond een vergelijkbaar format gebruiken als het Britse World’s Toughest Driving Tests (ook van de BBC). Hammond zal rondreizen in de Verenigde Staten, waarbij hij gaat rijden met een aantal van de zwaarste auto’s dat het land te bieden heeft. Voor wie denkt dat het Britse Top Gear-trio nu uit elkaar valt: geen paniek, Hammond zal ook gewoon zijn steentje bij blijven dragen aan Top Gear. Net zoals James May, die ook diverse programma’s maakt naast TopGear (wijnprogramma’s, ruimteprogramma’s, etc). Mocht TopGear toch op korte termijn stoppen, dan hebben de presentatoren inmiddels genoeg bijbaantjes om rond te komen.35 reacties

Zal opzich wel lachen worden denk ik:p

Maar top gear blijft gewoon te goed om te stoppen, dus het gaat nog lang niet weg denk ik
@easygoingmartin:

Waarom zou je stoppen als je 350 miljoen kijkers hebt?

BBC is sowieso beter dan de nederlandse zenders omdat je daar 1 uur aan stuk kijkt zonder reclame bagger… anders is het om de 10 min of kwartier reclame…

Lijkt me trouwens een leuk programma te worden ik heb ook welleens zo’n programma van Captain Slow gezien en vond het wel lachen :P
@autobart: Publieke omroep heeft ook geen reclame tussendoor?
@YouRockMyWorld: Maar ook geen goede programma’s
@YouRockMyWorld:

Dus bij de NOS is volgens jou geen reclame? Ga maar eens kijken! Daar is weldegelijk reclame! Het programma gaat niet aan een stuk door…
@autobart: Dan heb je het over voetbalwedstrijden of andere lange sportprogramma’s. Als jij een programma wilt zien van BNN, VARA, TROS of wat dan ook dan kun jij gewoon in één stuk kijken. Maar wist niet dat ze bij jou alleen NOS hadden:)
zed via iPhone app
Misschien zal dit programma wel over auto’s gaan.
Zeker dat het niet over computers gaat?
Jammer dat het alleen in de USA uit komt. Voor mij is de lol van Top gear al geruime tijd af, het heeft gewoon te weinig met auto’s meer te maken helaas (af en toe een leuke uitzondering om de spreekwoordelijke regel te bevestigen natuurlijk)
@fwdsucks: alle afleveringen van s17 zijn toch wel leuk? Bovendien komen er in sommige nog best wat auto’s voor.
de Hamster heeft al vaker goede programma’s gemaakt voor NG o.a. en dit lukt m ook wel,alhoewel ik weet niet of die Yanks de engelse humor oppakken…..hopelijk vinden de afleveringen nog een weg naar Europa, kunnen wij ook meegenieten!
Op Discovery-channel heeft iets gelijkaardigs gelopen met een kerel die de wereld afreisde en overal deelnam of testritten deed op motoren.
Via het www zullen de afleveringen wel tot in Europa geraken.
Waar ik op hoop is (gezien het feit dat dit program alleen in USA op de buis komt) Stukken hiervan in top gear gebruikt gaan worden. Zal wel niet… Maar het zou zonden zijn als items door verschillende shows uitgekosts worden.
Hammond is eigenlijk niet zo grappig. Je mag dan nog de beste scenario schrijvers hebben als je je imago (brainiac seriously?) niet mee hebt.
Daarbij heeft hij een vreselijke smaak qua auto’s, al zal hij daar in de USA wel ver mee raken.
Doe mij toch maar gewoon top gear.
Tuurlijk gaan er mensen kijken, vanwege het aanbod van exclusieve auto’s….maar dit jochie kan een programma niet ‘dragen’, hij blijft een goede nr. 2 in TV-land.
Hammond is gewoon de beste van al die drie bij top gear. Ik kijk ook graag naar zijn andere shows die hij presenteert zoals brainiac. James May is gewoon te saai om naar te kijken en Jeremy Clarkson is gewoon een dikke vette varken die bij het instappen van elke auto keihard knort. Heeft totaal niet het imago van een auto deskundige of presentator en loopt alles van autocue af te lezen zonder enige interesse.
@bempi: JM saai? Het is de slimste van de 3 met eigen programma’s die veel diepgang hebben. Zie mijn comment hieronder. Ga deze maar eens kijken. Vooral de vlucht in de SR71 is episch:
http://youtu.be/NvExCo43aq0
@midasracer: Het is een U2 waarmee hij meevliegt, geen Blackbird SR71. ;)
@MACH3: Ja sorry, de SR is de Mach veel, de U2 (tegenwoordig de TR1) is het zweefvliegtuig met straalmotor.
@midasracer: dit ws idd een superaflevering. Hij speelt in topgear ook een beetje de ouwe lul, om tegen(ge)wicht te geven aan met name JC.
Was er ook niet een aflevering waarbij hij met astronouten ging praten de een maanlanding hadden gedaan. Die gasten kregen speciale corvettes, alleen voor astronauten van het Apollo programma, hoe wijs!!!
gedwongenleaser
@midasracer: link even jouw opmerking wat betreft “slimste” en “diepgang” aan de leeftijd en avatar van Bempie dan weet je waarom hij JM als saai bestempeld.
Ik moet zeggen, de one offs van de heren zijn tot nu toe meesterwerken geweest. JC’s serie “speed”, JM’s “toy story”, RH “engineering connections” en een paar specials waaronder “on the moon” van JM mag je niet missen. Ik zie dus met spanning uit naar deze nieuwe serie.
Ze moeten een bijbaantje hebben voor als TopGear stopt. Bende gek.. die mannen zijn allemaal vet rijk.

OT: ben benieuwd. Hopen dat we er ook wat van in Europa kunnen zien. Komen vast wel stukken van op JijBuis.
Ik hoop dat de afleverigen via internet naar hier komen, ben wel benieuwd :D Denk dat richard hammond er wel een leuk programam van kan maken.
Tot nu toe zijn veel projecten van de drie heren afzonderlijk erg leuk geweest. Dus dit wordt ook vast wel interessant.

En downloaden lukt heel goed, ik kijk veel amerikaanse series ook ver in het voren via internet.
Hoeveel shows heeft die kerel wel niet al?
@The360box: veel, Brainiac was eerst door hem ook gepresenteerd voordat die onnozele van een Vic het overnam, en die Engineering Connections afleveringen zijn heel interessant. Prima toch?
@HDM: doet hij ook niet de engelse wipe-out ? of zo’n soort programma in elk geval..
@The360box: inderdaad wel erg veel. Maar op dat waterbalet hindernis programma na allemaal wel goed.
zijn deze 3 het beste wat de BBC momenteel te bieden heeft ??

gaat wel met rasse schreden achteruit daar in Engeland !!
Hard Drive.. vernoemd naar Hammonds hersenprothese?
De meeste shows van Hammond en May kijken heel lekker weg. Slimme mannen met een enorme passie voor techniek en ze kunnen het op hun eigen manier uitstekend presenteren.
die gozer gaat elke keer weer meer op rod stewart lijken
@autobart,here the same shit,meer reclame dan afleveringen (belgie) hehe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).