Porsche 911 gaat op vakantie en neemt mee

Auteur: , 33 Reacties

Schoonmoeder (wat doet u nu)?!

Sommigen laten een dakkoffer op maat maken, voor hun Koenigsegg. We zagen er al een voorbij komen op een Nissan GT-R en een Lamborghini LP640 maar dit gaat in mijn ogen toch weer een stapje verder. Gewoon een Halfords-exemplaar op je Porsche 911 binden. Praktisch maar kan het ook hard?

Heel veel vragen die in mij op komen. Meestal bevelen deze dakkoffers slechts een 130km/u kruissnelheid aan toch? Boven de 100km/u gaan ze lekken. Veel meer dan een setje kaplaarzen wil je er meestal niet in stoppen, tenzij goed verpakt in extra degelijke vuilniszakken.

Heeft deze 911 meneer (of mevrouw?) bovendien zo veel bagage mee dat het vooronder én de achterbank al helemaal vol zaten? Ach misschien stinkt de bagage wel heel erg, dat moet niet in de bekleding trekken. (foto: autojunk.nl)

Met dank aan peterke voor de spot!33 reacties

In één van de edities van Gumball reed een 911 met een trapwagentje op het dak. Dus erg zal het wel niet zijn. En niet iedereen rijd 300 met een dakkoffer ,hé!
af fabriek kan je gewoon dakdragers bij porsche krijgen, setje fietsen erop en naar de bergen voor een dubbel sportieve vakantie!
@bassie:

Ook zulke gedrochten als op deze foto?
@autobart: Sinds wanneer zijn dakdragers wél mooi op een auto?
deze foto zegt precies hoe de mensheid omgaat met hedendaagse problematiek ..
ik heb er nu al 6 uur naar zitten turen ..

en het is werkelijk ongelooflijk ..
precies de juiste timing .. precies uit de goede hoek ..

ik pleit dan ook voor de Nobel-prijs “voor geen tyfus te doen hebben tijdens je saaie kutvakantie behalve dan als een halve tamme in de file staan met je luie cadaver en een beetje klooien met je fototoestelletje” ..

mijn stem heb je iig ..
@lincoln: Adem in, adem uit! Denk aan je bloeddruk. Relax! Woosah!
@lincoln: 6uur naar een foto op AB kijken lijkt me ook tijdverspilling overigens.
jammer, maar je moet wat op vakantie ;-)
volgens mij is het gewoon een Thule skikoffer
even bij de dakdragers een extra spanbandje er omheen knopen en je kunt er dan gerust ver mee over de 200kmh rijden
De airco is stuk, en met dat ding op je dak zit je toch een beetje in de schaduw. Best handig als je in de file staat!
Het zou pas vet zijn, als die porsche zo’n systeem laat inbouwen, waarmee hij met z’n dakdrager die opel voor hem kan lanceren, waardoor hij kan doorrijden. !
Zoals in het artikel vermeld: De Nissan GT-R van Jon Olsson heeft hier misschien wel een snelheidsrecord van rijden met een dakkoffer. http://www.afbeeldingenuploaden.nl/uploads/7969886-12-710x472.jpg Had vroeger nog een foto gezien waarin hij nog sneller reed maar ik vindt hem nu niet meteen terug. :)
op de koenigsegg lijkt het wel.. op de nissan gtr ook.. op de lambo al niet meer.. en dit is gewoon lelijk.. dan heb je dus genoeg geld voor een porsche.. omdat je zo nodig met een status wilt rond rijden, en dan ga je toch die status in 1 klap weg gooien door er een halfords dak koffer op de gooien… oogt namelijk behoorlijk cheap.. maarja je moet iets als je zonodig met je porsche de camping gasten jaloers wilt maken… kan me rook best voor stellen hoe verbaast de dealer was toen hij vroeg om een trekhaak.. was denk ik niet mogelijk dus dan maar die dakkoffer van de halfords…
@dennisr: http://www.pistonheads.com/pics/news/14059/porsche_caravan.jpg
@Mich: http://www.pistonheads.com/pics/news/14059/porsche_caravan.jpg

Was even vergeten dat hij het bij AB anders werkt..
@Mich: Nou doet die site weer stom.. laat maar..
@Mich: oh trekhaak kan dus wel.. nouja.. kan me als nog voorstellen dat een dealer raar zal kijken… porshe is geen vakantie auto.. tenzij je weekendje weg gaat en je tas past gewoon voorin.. :P
@Mich: hoe heeft die gast met die caravan dat gedaan trouwens.. als ik het goed zie is dat een Cayman.. die de uitlaten in het midden heeft..
Ik kan het wel begrijpen, ik zou mn schoonmoeder ook niet die hele rit naar de camping naast me willen hebben. Dan maar de rollen omdraaien; bagage in de auto en schoonmoeder in de dakkoffer. En waarom zo’n cheapo Halfords ding? Omdat het dan weinig uitmaakt als je hem verliest
@Edge: precies, gaat je bekleding van stinken ;-)
Het mooiste is dat hij zich niet eens ervoor schaamt, hij heeft zelfs de cw-waarde op zijn nummerplaat laten zetten..

CW NU 567 hahaha
Niks mis mee. Dit is alleen om naar en terug vakantie bestemming te komen. Voor de rest gaat ie natuurlijk zonder Thule verder. Zo zal ik het ook doen met een Quattroporte als ik echt veel moet meenemen.
haha die komt zeker niet van de halfords tilburg af, ik zou hem iig niet laten vertrekken met een dakkoffer op z’n porsche, maar doorverwijzen naar de porsche dealer, om dan maar voor de vakantie een cayenne erbij te kopen.
Ach, en zo’n end hoefde hij/zij ook niet zo te zien. Foto in Italië gemaakt, komende uit Baden-Württemberg. Stukken waar hij/zij hard mag zijn er amper op dat stuk, zeker met Zwisterland ertussen niet ….
Waarom niet, als je lekker met je 911 op stap wil.
Wat een heisa allemaal om een dakkoffer….who cares als iemand zoiets op z’n Porsche, Lambo of Dacia monteert.
Is een 993 Targa met originele Skibox van Porsche wel goed?

//imageshack.us]ImageShack.us[/URL])

ik hoop het wel want die heb ik vorig weekend eentje gekocht..
@343bhp:
Deze toevallig gekocht in Beek en Donk? Ben al geruime tijd op zoek. Of je moet jouw set willen verkopen ;)
Is tog niks leukers om met je Porsche 911 naar je vakantie te rijden :) zelfs met zo`n ding op je dak rijd je bijna iedereen weg.
Wat een onzin zeg. Als je bijv. naar Zwitserland op vakantie zou gaan en je kon kiezen tussen een station óf een Porsche met dakkoffer, wat zou je dan nemen?

In Zwitserland lekker koffer van het dak af en scheuren over mooie bergpassen! Toch een heel stuk leuker dan met die station.

En nu jullie weer…
een caravan gaat ver, maar dit kan wel vind ik
akkoord; een originele P. koffer was mooier geweest, maar voor die ene keer in het jaar dat je het ding gebruikt….Porsche rijders hebben meestal ook geen geldboom in de achtertuin, weet u.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).