Senner geeft zijn visie op de Audi A7

Auteur: , 24 Reacties

Senner is nou typisch zo'n tuner die warme gevoelens krijgt bij elke auto met vier ringen op het grilletje. De lijst met Audi's die ze al hebben gedaan wordt dan ook alsmaar groter. De A7 Sportback ontbrak alleen nog in hun portfolio. Nu niet meer.

Wedden dat de A7-variant met een 3.0 V6 TDI het best verkopende model wordt? Sterke dieselblokjes zijn nou eenmaal populair in dat hogere segment, en dat verklaart meteen de keuze van Senner om meer pk’s uit het 3.0-liter blok te trekken. Een andere ECU en wat gerommel met een nieuwe RVS-uitlaatsysteem betekent dat het vermogen van 245 naar 306 pk stijgt. De Vmax komt op 280 km/h te liggen en het koppel gaat daarmee van 500 naar 620 Nm. Moet voldoende zijn om straatstenen los te trekken met je 21-inch Varianza T1S-velgen die Senner er direct bij levert, dachten wij zo.

De langwerpige Audi wordt door Senner ook iets dichter bij het asfalt gezet, zo’n 30 mm om precies te zijn. “Verder niet meer aan doen” roept u? Dat dacht Senner ook. Toevoegingen in de vorm van nutteloos veel tupperware zijn dan ook niet te vinden bij dit projectje.24 reacties

Dit is dik alleen ander kleurtje misschien?
Geen nutteloos tupperware? Ziet ik daar geen dorpelspoilert zitten dan?

Ik vraag mij af wie een toch al knalharde audi nog oncomfortabeler wil hebben en ‘m 3 cm laat zakken + 21 inch rimmetjes monteert. Audi people maakt het rijgedrag kenelijk geen barst uit.
@taxman: Die zijskirts bedoel je? Da’s de originele tupperware van Audi zelf.
@ricardo: dat meen je niet; ziet er 100% aftermarket uit! Maar ja audi is vanzichzelf naatuurlijk al een behoorlijk petje merk.
baap via Android app
leuke bak
De A7 is het enige model van Audi waar ik warm voor loop. Ziet er prima uit. Maar denkt dat het echt rijd als een fiets met houten wielen. De verlaging en zulke grote velgen incl. platte banden kan niet fijn rijden.
@Vreddy_B: dat is kwestie van eigen keuze natuurlijk, als je één en al comfort bent zou ik dit niet doen met je A7
@supasweet:

Natuurlijk is het eigen keuze. Maar ik vind naar eigen ervaring al dat audi’s minder comfortabel zijn dan hun concurrenten. En de Audi A7 (sportieve A8?) als ik hem zo mag omschrijven is toch een auto die je niet koopt om stuitert over de weg te gaan.
@Vreddy_B: Het klopt dat audis niet comfortabel zijn; dat is het gevolg van een goedkoop en absoluut non-premium onderstel. Om in vergelijkende tests toch een beetje mee de hoek om te kunnen komen moeten ze de boel knalhard afstellen.
@taxman: bla bla bla fanboy-geneuzel zonder onderbouwing … -1
@dawwg: tja met jou hedlere onderbouwing overtuig je mi natuurlijk niet vriend. Fwd met mcdonalds voorwielmenu sucks, en niet zo’n klein beetje ook!!
Behalve van achteren ziet zo’n A7 er best aardig uit; met van opzij, en profil, zeker niet verkeerd. Die oerlelijke stikkers op een auto uit dit segment breken de auto alleen wel af. 306PK/620NM diesel zal lekker rondtoeren zijn :) Van mij zouden die velgen een maatje kleiner mogen, maakt de auto wat protserig.
mooie bak, met die grote velgen rijd het voor geen meter maar het idee is leuk.. maar voor mezelf toch liever de S5 :mrgreen:
Een van de weinige auto’s die ik minder mooi vind naarmate ik hem meer zie rijden, de achterkant klopt imo gewoon niet.
Heb hem in Apeldoorn op Concours voor het eerst gezien en vond hem erg mooi, ben er aardig van bekeerd.
Senner kan maar beter een bril aanschaffen.
Mooie velgen… Helaas blijft de A7 zelf niet om aan te zien. Wat een verschrikkelijk achterkant heeft dat ding.
Grappig. Dat iedereen afgeeft op de achterkant. Dat is het gene wat ik JUIST mooi vind aan de A7. Als enige van de hele A1 t/m A8 reeks die onderscheidend is.
Het wordt er niet bepaald veel mooier op ….
Warme gevoelens krijgen bij een Audi doe je zo
)
WOW!!
Die afgezakte bouwvakkers kont klopt gewoon niet, Alfa deed dat vroegah beter … Dit is gewoon een lompe design fail ..
@winsnext: Ik ben het er niet mee eens. Zag er vanmorgen nog één rijden net voor de ring Eindhoven. Vette bak hoor. Vind juist die “vierkante” look van de achterkant erg mooi. En dan dat electrische vleugeltje wat dan omhoog komt als ie wegspuit.. nee hoor, geen straf om te bezitten. Reken maar dat dit een fijne auto is.
Leuk dat weer iemand een setje LM velgen voor zo’n Ordie A dinges verzint….
Nu nog eens een fatsoenlijke auto erop en we zijn weer blij, hoewel; er zitten hier nogal wat leeghoofden die alles ok vinden als er maar Audi op staat…

Ach we wachten wel weer een fijne sneer van Jeremy Clarkson af!!!
:twisted

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).