Een Maserati Granturismo S door de ogen van Anderson

Auteur: , 17 Reacties

Maserati's die ten prooi vallen aan de grijpgrage handen van tuners, dat pakt niet altijd even goed uit. Deze keer is het Anderson Germany die zich er aan waagt. Zij laten zien wat ze met een GranTurismo S kunnen.

De auto is in zijn geheel in een matzwart tintje gewrapt. Dan komt omdat de Duitsers van Anderson de laatste tijd in een ietwat donkere periode verkeren. Kijk maar, de lijst met sinister zwarte bolides wordt alsmaar langer daar. De logo’s, raamlijsten en grille laten ze wel gewoon glimmen, maar de koplampen en achterlichten krijgen eveneens een donker tintje aangemeten. En voor de gelegenheid hebben ze er ook 21 inch velgen onder gerold tezamen met een verlaginssetje voor de Italiaan.

Deze vorm van blasfemie wordt in het interieur verder doorgezet. Zoals inmiddels traditie bij Anderson zien we heel veel zwart leer en alcantara met rode stiksel en hebben de technici weer naar hartenlust met carbonfiber gestrooid. Ook plempen ze een lelijk afgewerkt beeldscherm op het dashboard en worden de hoofdsteunen voorzien van schermpjes, helemaal naar de laatste tuning-mode van 2004. Een PS3, andere speakers en een subwoofer ontbreken eveneens niet in het interieur.

De achtcilinder in V-vorm krijgt dankzij een andere uitlaat (13 kg lichter) en een software-update voor de ECU meer power. Het vermogen stijgt van 440 naar 492 pk. Genoeg om heel hard weg te rijden voor iedereen die je hard uitlacht? Laten we het hopen. Prijskaartjes maken ze traditiegetrouw nooit bekend, dus wat er voor deze opvoer- en opvalset mag worden gelapt moeten we je schuldig blijven.17 reacties

word er niet minder op zo, sowieso stukken beter als die gele van de link :P ook aardig verschil in pk’s :)
@dennisr:

Mooier “als” die gele vind ik ‘m zeker niet. De velgen vind ik qua ontwerp niet mooi bij de auto passen en ze zijn net een maatje te groot. Verder vind ik dit zwart wel erg saai, je ziet bijna geen details in de auto.
@Svensson: die zwarte jetsers onder die gele zie je amper man, maar ben wel met je eens over de maat iets te veel van het goede
Deze is toch iets te zwart. En er zitten wel leuke dingetjes tussen, maar over-all heb ik toch liever de Maserati zonder frutsels.
Jammer van die 2 navigatie schermen
@kurdmanx: hoe wil je anders en op de navi rijden en een leuke film/serie volgen?
Netjes
Ontzettend Geil.
Vind er alles mooi aan , behalve de achterkant…
Is dit een grantursimo S of een MC Stradale? Bodykit is namelijk wel van de MC stradale maar daar lees ik niks over..
@rensjb15: check nog maar een keer goed de MC body en de body van deze dan zie je dat het niet om een MC body gaat.
O.t. Ik vind de lak echt onwijs lelijk bij de rest van de auto, had dan mat wit gedaan met die zwarte velgen ?
Laat Anderson lekker Golfjes gaan tunen! Ik vind het echt helemaal niks.
afgezien van de sloffen zou ik hem zo in mijn boodschappenkarretje doen! :D
Dat zwart op de achterlichten is niet mooi ,maar ik zou geen nee dank u zeggen.
Waar is de PS3 dan??
Ik vind hem wel mooi.
Kanonne, wat een showwagen ! Vind het geslaagd ! Ondanks dat ik liever voor een lichtblauwe kleur + cremeleren bekleding zou gaan…maar hiermee kan je ook prima drugs vervoeren… ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).