Reminder: Top Gear S17E06, 21:00, BBC2

Auteur: , 37 Reacties

Ga er nog maar eens goed voor zitten vanavond, want voorlopig is dit de laatste nieuwe TopGear aflevering die je gaat zien. Na vanavond is seizoen 17 namelijk alweer afgelopen en zullen we het weer enkele maanden zonder Jeremy, James en Richard moeten doen. Gelukkig zit er vanavond wel een Lamborghini Aventador in de aflevering. En nog veel meer.

Naast de nieuwe Aventador zullen we namelijk ook zien hoe Jeremy en James elektrisch gaan doen. Ze zullen namelijk de Nissan Leaf en Peugeot iOn aan de tand gaan voelen. Dat kan alleen maar hilarisch zijn.

Verder gaat Richard nog langs bij een aantal gehandicapte Britse militairen met een eigen rallyteam en de persoon die deze week in de Kia mag stappen is Louis Walsh. Een aankondiging gedaan door Jeremy zelf kan je HIER bekijken.37 reacties

Heb er zin in !
hoelaat en welke zender??? !!! :D
@cassiewollie: Staat niet in de titel hoor *zucht*
gedwongenleaser
@likeaboss: +1 voor de moeite om te reageren.
oeps.. ** srry
@cassiewollie: is zelfs het lezen van de titel teveel moeite?
@robbie: moest dat nou?
Het lijkt wel of topgear de oude draad weer heeft opgepakt, de afleveringen waren een tijdje geleden meer komisch bedoeld dan dat ze goede autotests deden, nu vind ik dat ze dat weer hebben opgepakt.

Een goed punt als je het mij vraagt.
Jammer dat het weer het einde is…
Weer maanden geen top gear, nog eens de oude collectie opzoeken dan maar.
Jammer dat er niet zoveel challenges in zaten dit seizoen…
@tvrspeedsix: Ja klopt die heb ik ook gemist
yeah nu al zin in :)
Die seizoenen worden ook steeds korter, he.
@mout: valt allemaal reuze mee. Er zijn 2 à 3 seizoenen per jaar dus dat zijn al snel 18afleveringen.

Een serie uit de vs draait 1x per jaar en heeft er vaak minder.
Waar kan je het live bekijken op de computer? Want door die *%[email protected]# Ziggo heb ik geen BBC2 meer op m’n telly
@Jaapferrari: Ik keek op deze livestream toen ik in het buitenland zat.

http://www.vipbox.tv/watch/13637/3/bbc-two-eng.html
@Jaapferrari: Anders kan je ook op Streetfire.net kijken, dan moet je wel wachten tot de volgende dag maar de filmpjes zijn meestal wel van goeie kwaliteit.
@Jaapferrari: Heb precies hetzelfde.
Wilde vorige week kijken, maar was BBC2 weg.

OT: Hoop dat ze volgend seizoen de Ferrari FF en de nieuwe Pagani gaan testen.
@Jaapferrari: Ah, als je 1 dag geduld hebt, gewoon downloaden op finalgear.com, in gewone kwaliteit of HD.

Iedereen moet dat dan plots ook hebben, en aangezien het een torrent is, is zo’n aflevering dan ook op een paar minuutjes binnen.
he gadver, laatste alweer.. en dan maanden lang geen top gear ? moet er maar extra van genieten dan vanavond.. :mrgreen:
http://www.stream2watch.com/index.php?option=com_videolist&view=video&Itemid=58&videoid=19296 deze doet t ook wel, als andere nog betere hebben, post ze dan ff anders word t vanavond huilen op de bank
ik heb sinds 2 week ook gen bbc2 meer.. vorige week tot diep in de nacht gezocht tot top gear online stond.. en streetfire doet het bij mij ook niet meer.. dus als iemand nog een goede livestream heeft?
go to this link for free online streaming, sometime after show airs
http://geeksisland.com/top-gear-s17e6/
whooaaahhh wat is die Aventador vet, dat geluid, die klappen met schakelen wow man ik wil em ik wil em
HAHAHA, Bugatti zal blij zijn met het resultaat van de Aventador op het TopGear-track lol.
WTF! Ben Collins in de show!
@Kvgorp: Daar verbaasde ik mij ook over. Zei het ook tegen mijn maat met wie ik zat te kijken vanavond.. “verrek.. Ben Collins.. de oude Stig..” Hij gaf die Bowler wel vet de sporen. Vond het onderdeel precies zoals Midasracer hieronder zegt veel te lang duren.
Respect voor die rallygasten..
aflevering was niet echt spectaculair.. 2 kut autotjes getest.. aventador ging wel.. was mooi geluid en goeie tijd maar toen ik em zag rijden viel het uiterlijk een beetje tegen.. op foto’s is ie mooier.. ofzo.. :S wel knap van die rally gasten, petje af! tattoo van james was wel hilarisch trouwens :mrgreen:
@dennisr: “..aventador ging wel.. was mooi geluid en goeie tijd maar toen ik em zag rijden viel het uiterlijk een beetje tegen.. op foto’s is ie mooier.. ofzo..”

Dit gevoel had ik ook. Die showbeelden van die witte auto in het filmpje.. kippenvel.. wat mooi zeg.. en toen op de baan.. mwah.. waarbij ik wel moet zeggen dat wit die auto veel mooier maakt als rood. Die rode waar de Stig in reed had nog minder “oogsnoep” dan de witte.
@Freewarefreak: gelukkig, ben niet de enige :P nee die rode kleur doet hem geen goed dat is duidelijk. Wit is denk ik de beste kleur voor deze auto :)
TG is als een nachtkaars uitgegaan. Mooie review van de Aventador en een opvallend nette test van de electromobielen. Voor de rest slaapverwekkend, het item van het ralleyteam met handicap(s) duurde veel te lang, net als het oeverloze ster in een flutauto gedoe.
Vanaf half 10 kon je zappen, dodelijk saai de rest….
ik heb allemaal TG dvd’s liggen. herhalingen nog zat op tv. heb je die truck challenge gezien? de fik in de truck van jeremy

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).