Video: 3 nieuwe Tumblers voor Batman

Auteur: , 15 Reacties

Het laat volwassen mannen als kleine meisjes giechelen. Kinderen doen het in hun broek. Sommige volwassenen ook. Stel je voor: 3 volledig werkende Tumblers zomaar op straat. Sidder en beef.

Het werk voor The Dark Knight Rises is in volle gang. De derde Batman nieuwe stijl. Met Lamborghini’s, Christian Bale en in mijn ogen de beste Batmobile ooit. Helaas ging Bale Bond achterna en crashte hij er vrolijk op los in zijn nieuwe machine. Toen bedacht Gordon Murray een of ander veel te gestroomlijnd voertuig. Gelukkig enkel bedoelt voor een promo-evenementje.

Dwars door de straten van Pittsburg denderden gewoon weer 3 Tumblers. Want drie maal scheepsrecht, één tumbler is geen tumbler, twee tumbler is een halve tumbler. Bovendien alle 3 met een unieke carrosserie. Nu in camouflage kleuren in plaats van stealthy zwart. Zou Batman het opnemen tegen de Taliban?

In verband met stadsverkeer en lage snelheden stonden de straalmotoren even uit. De 500pk 5,7 liter V8 kon zijn werk doen. Een feest voor oor en oog! Wat ik er niet allemaal voor over zou hebben om hier een blokje om mee te rijden. (via Jalopnik)15 reacties

Al vindt ik m wat lomp en niet iets voor Batman is het wel een origineel en meesterlijke wagen! Is dat filmpje op Autojunk al van de nieuwe film?
Vond hem in het zwart mooier , maar een weekendje door monaco heen scheuren ……
Landbouwmachines in woestijncamouflage?
@fortuna: maar dan minder praktisch :D
@Alwood: maar wel incl. Batman (+ kloontjes)!
bah, ik heb echt helemaal niks met die batmobile’s, wat een gods lelijke dingen stuk voor stuk.. het enige leuke eraan zijn de straalmotoren maar als die niet aan staan is het een kut ding :mrgreen:
@alwood – je rechterbeen?
Toch vind ik zwart mooier. Camouflagekleuren in de stad slaan nergens op. En Batman ‘hoort’ gewoon in een zwarte bolide te rijden.
Geweldig! Off topic: de eerste cameraman moet even zijn filmpje door de stabilisatie halen op Youtube, dat kost niks en is een stuk prettiger om naar te kijken.
zwart was mooier!
dit doet teveel aan lompe legervoertuigen denken, mi
Amerika is flink aan het bezuinigen, defensie verkoopt z’n tanks en koopt Tumblers ;)
Ik wil ook een tumbler, lijkt me een leuke boodschappenauto. Maar weet iemand wat voor motorblok er in ligt?
Blijven gave dingen. Ik wil mijne graag in het blauw :D
@dymf: 5,7 liter, 500 pk, staat in de tekst
@joosthoeve: Oja thnx ;)
Misschien willen ze die als vervanger voor de Hummer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).