Maserati GranCabrio Sport – configurator en video!

Auteur: , 15 Reacties

Zo, dan hebben we nu ongeveer alles wat je moet weten omtrent de iets hetere versie van de GranCabrio. De specs, de in-het-echt-foto's, de prijs, de uitgebreide fotogalerij en nu dus ook de eerste smulvideo van het Italiaanse volbloedje. En voor de liefhebbers doen we er ook maar meteen de configurator bij.

Wie ’s avonds niet kan slapen omdat de rode kleur (Rosso Trionfale) op al die persfoto’s van de GranCabrio Sport niet bevalt kan nu zelf aan de slag om iets beters te kiezen. Je hebt de keuze uit negen gewone kleurtjes, 6 ‘speciale’ tinten en drie kleuren mat: wit, grijs en blauw. Velg-fetisjisten kunnen zich uitleven op de negen 20-inch modellen die beschikbaar zijn en de soft-top kan naast stemmig zwart in nog zeven kleuren worden geleverd. Het uiterlijk veranderen kan verder met de opties uit het MC Sport Line-pakket en wie onderaan op de ‘X-RAY VIEW’ button ramt ziet de onderliggende techniek van de Maserati, erg cool gedaan! Zelf klussen aan je GranCabrio Sport kan HIERRR.

Dan de video. De 4.7 V8 in het vooronder heeft 10 pk en 20 Nm extra gekregen waardoor het blok uitkomt op 450 pk en 510 Nm. De software van de bak werd aangepast en de Skyhook active-suspension werd onder handen genomen. Dit moet resulteren in een strakker sturende Drietand, maar daarvoor moeten we Maserati maar even op hun woord geloven. Wel weten we dankzij de vid nu hoe deze knetter-V8 in het echt klinkt, begeleid door een episch muziekje. Een video daarvan is te vinden op Autojunk.

Fapvoer15 reacties

Ben misschien saai maar ik kwam toch op rood uit ,wel met zwarte wielen.
Doe hem mij maar zo:

http://img811.imageshack.us/img811/4657/schermafbeelding2011080z.png
@Donstil: eensch! een auto die wel mooi is in het geel :D
Wat een prachtfilmpje! Mooie muziek en schitterende auto. Lekkere sound!
Wellicht saai, maar ik kom toch hier op uit
http://i54.tinypic.com/11qig3l.jpg

Vind die kleur gewoon weg super mooi, in combinatie met die striping en het rode interieur!
@joosthoeve: Deze auto kan niet saai zijn, überbak. Ik vind het een mooie combo, rood leer, geweldig…..
@chrispothast: Haha, maar sommige zouden het wel saaier kunnen vinden dan bijvoorbeeld de gele hierboven. Maar gelukkig delen wij onze mening;)
Dit is toch echt wel de beste configurator ooit gemaakt. Damn, zoveel in te stellen en het allemaal terugzien.
En dit is hoe de mijne zou worden:

http://i56.tinypic.com/316lnd5.jpg
Hoe plaats je een afbeelding in een comment? :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).