Brabus geeft de Mercedes SLK meer oempf

Auteur: , 17 Reacties

De oude SLK had Brabus natuurlijk al een keer naar hartenlust volgehangen met tuningspielerij, maar de nieuwe SLK is gearriveerd en dat betekent werk aan de winkel voor de Bottropse veredelaar. Dit is 'm geworden.

Voor de kale SLK -dus zonder Sport Pack- hebben ze een pakketje samengesteld dat bestaat uit een verse bumperlip aan de voorkant, wat plastiek voor onder flanken en een ander achterbumper met geïntegreerde diffuser. Een subtiel spoilertje voor op de achterklep mocht ook niet ontbreken, evenals de ubergeile Mono block-velgen (verkrijgbaar in 18, 19, en 20 inch). Een subtiel verlaginssetje maakt de uiterlijke conversie helemaal af, aldus Brabus.

Het interieur is volgehangen met leer, aluminium accenten en -heel belangrijk- voorzien van BRABUS© deurknopjes. w00t! Onder de motorkap gaat de ombouw verder en heeft Brabus voor alle motorvarianten wel een upgrade klaarliggen, variërend van 26 tot 36 extra peekaa’s. Een beetje lafjes inderdaad, maar klagers kunnen zich natuurlijk tegoed doen aan een SLK AMG. Die zal Brabus ongetwijfeld ook nog een keer onderhanden nemen.17 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Lelijke wielen.Brabus gaat voor ordinair.Geef mij maar een amg pakket af fabriek.Dan is ie helemaal af!
stoer wagentje, ken em wel hebbe!
Jammer dat de Merc-ster voorop niet rond kan draaien, als een klein propellertje, dat zou hem helemaal af maken imo!
@alcantara: Voor een propeller moet je ben een ander merk zijn. ;)
@SDM: een BMW badge draait niet zo mooi rond als een Mercedes ster.
@alcantara: of Spyker :)
@alcantara:

Bel westcoast customs.
blijft een strakke wagen.. mooi getuned
Leuk gedaan, echter ben ik nooit echt een fan geweest van het uiterlijk van een SLK..
erg mooi goed gedaan brabus
wow ik d8 eve dat ik naar een 6 serie keek..
@MAB: dan moet je toch een keer naar oogarts
Het interieur vind ik prachtig.
niet echt.
Brabus toont hoe het moet. Wat een mooi wagentje. Sportief en niet overdreven!!
Hier kan je zelfs als 2 mannen, genaamd Eugene en Roy, met Mercedes-petjes van waaronder geblondeerde spuuglokken (a la Richie Hawtins) vandaan piepen en met druipsnorren op het zonnebankbruine hoofd, terwijl je volledig in het leer bent gestoken (inclusief assless chaps) en Bronksi Beat uit de speakers schalt, ondertussen een curryworst deep-throatend, nog in zitten en niet gay zijn. Nou ja, een beetje dan…
gedwongenleaser
“Meer oempf”, zucht… Als het zo doorgaat op deze blog zitten we straks op Teletubbie niveau qua taalgebruik. Een keertje een dergelijke term is nog geinig maar bij ieder artikel met een getunede auto is de lol er snel weer vanaf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).