DIT is de nieuwe wereldrecordhouder fileparkeren

Auteur: , 13 Reacties

Heel even dacht Ronny Wechselberger, een strak parkerende Duitser, het wereldrecord fileparkeren in handen te hebben. Dat klopte ook, maar niet lang na zijn poging werd hem dat alweer afgepakt door ene Zhang Hua. Die Chinezen kopiëren ook werkelijk waar alles.

Raggende Ronny schoof op 2 april zijn Polo tussen twee andere auto’s en hield daarmee slechts 26 cm tussenruimte over. Pats, nieuw wereldrecord volgens Guinness. Maar als snel werd duidelijk dat er ergens een handremkunstenaar rondreed die het nog strakker kon. Zhang Hua had namelijk slechts 24 centimeter nodig om ‘m ertussen te glijden. En dat gebeurde met een auto die wel iets groter was dan de Polo van Ron.

Op de officiële beelden moeten we nog even wachten, maar er was genoeg publiek aanwezig dat het tafereel op cam heeft vastgelegd en dankzij Carscoop kunnen we die jullie nu tonen. Parkeerfilmpje op Autojunk!

Krap hè

PS. Bonuspunten voor wie raadt in welke auto Zhang Hua reed.13 reacties

Ik parkeer altijd liever gewoon achteruit in een parkeervak. Wel knap, zo snel het record al verbroken volgende week dinsdag iemand anders 21cm ?
ik denk een geely …
“Raggende Ronny schoof op 2 april zijn Polo tussen twee andere auto’s en hield daarmee slechts 27 cm tussneruimte over.”

Tussnruimte??

P.S: Ik zou m’n nickname moeten veranderen in Muggenzifter ofzo…
@theblackstig: Zo he, schrijf ik ’t zelf ook nog eens fout.

Het is namelijk Tussneruimte wat er in de tekst staat.
@theblackstig: Er staat 26 cm, geen 27!!!
Zo’n fouten moet je toch proberen vermijden, zeker voor een muggenzifter
Dat die mensen daar gewoon durfen te staan…
Vanbuiten zal die Duitser het goed opnemen, maar vanbinnen zal ie koken…
Voor de liefhebbers (en voor de bonuspunten natuurlijk), het is de Chery QQme http://www.chinacarfans.com/2009/03/02/chery-qqme-is-ready/
Niet moeders mooiste in elk geval.
Oh ja, en volgens mij is het ” wie raadt”.
@rojo: Knap dat je hem gevonden hebt. Hij lijkt er ook op, echter oogt de auto uit het filmpje langer. Maar zo lelijk, het moet hem wel zijn.
eigenlijk kan je dit geen filleparkere noemen he , kan jij in een fille aan die snelheid naar een vrije parkeerplek rijden :p
@bpc: Nee inderdaad, dit kan je geen filleparkere noemen, want het is fileparkeren ;)
@bpc: OMG wat slecht van je. Fille? Serieus?
En heb je een rijbewijs? Dan weet je dat file parkeren niets met file-rijden te maken heeft.
Weet dat ik nog beroerder file parkeer dan een vrouw die pas haar rijbewijs heeft.
Ik ben heel makkelijk, moet gewoon ding erin en klaar. dus rij ik een uur voor een p plaats waar tenminste een touringcar inpast.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).