Iemand een matzwarte Aventador (incl fapchicks)?

Auteur: , 25 Reacties

Voor de Lamborghini Aventador zijn oranje en wit toch echt dé kleuren, en ook in normaal zwart zagen we hem al eens (ADV.1 velgjes er bij?) voorbijkomen, maar kennelijk is een mat kleurtje nog steeds #trending, getuige de onthulling van deze matzwarte unit in Miami. En natuurlijk horen daar ook lekkere wijven bij.

Mr. Lamborghini, Valentino Balboni, was ook aanwezig, maar onze aandacht gaat toch meer uit naar het fijne billenmeisje dat het doek van de Aventador mocht trekken dan naar de bejaarde Italiaan. Niet om lullig te doen, maar Balboni zien we liever in een Lambo dan er omheen, en met de babes is dat precies andersom. Best een duidelijke taakverdeling toch? Later op de avond kwam er ook nog een niet onappetijtelijke Salma Hayek-look-a-like met een mooi jurkje voor de Lambo staan. ‘Ach, fok it’, moet de fotograaf gedacht hebben en kiekte mevrouw eveneens. Waarvoor dank.

Om nom nom

Bekijk alle foto’s van het evenement op de photostream van Nue Vue Photography, een filmpje staat hieronder. Wat hieruit wederom blijkt, is dat de V12 kennelijk wel wat toeren nodig heeft om kabaal te produceren. ’t is een beetje tammetjes zo, of niet? (via Teamspeed)25 reacties

het is echt de mooiste lambo ooit maar mat zwart staat hem niet.
Wat ligt hier ook alweer in? Een 1.6? Waarom klinkt dit ding niet net zo bruut als een Lamborghini hoort te klinken?! Gelukkig staan er een paar knappe vrouwen bij, en is de Aventador ook echt prachtig om te zien! Mat zwart staat hem erg goed.
@Cantago: zet je geluid esnwat harder en luister dan vooral naar het tweede deel en het revven. Ik denk dat je je mening dan wel bijsteld!
@hema36:

oke het staat het valt wel mee.
‘een beetje tammetjes zo’ inderdaad, matig geluid in dit filmpje. staat en wel goed dat mat zwarte.
ik vind ‘m super vet, al is hij roze.
doe mij toch maar die oranje/rode matte kleur die je het meeste ziet! Prachtig
Lees ik dat goed? Heeft niemand na zes reacties het verzoek geaccepteerd? Ja, doe maar! Hier!
http://troll.me/images/fap-owl/fap-fap-fap.jpg
@sacha: Benieuwd of de facebookers onder ons dit ook een five knuckle shuffle waard vinden…
@sir_smokalot: Hahahaha

OT: Mijn god lijkt net de sportversie van de tumbler batmobile :D
@sacha: lol
@sacha: Man van weinig woorden, maar plaatjes… en die zeggen meer dan genoeg :mrgreen:
Nice legs.

lol @ fap-uiltje
Nice girl, with some enhancements sadly enough.
Wauw wat een sexy apperaatje zeg ,en de auto mag er ook wel wezen.
Wezen zijn kinderen zonder ouders. :wink:
In dat mat zwart zou hij zo door kunnen als de volgende batmobile. Echt heel gaaf
Moderne motoren spuiten bijna geen benzine in bij stilstand, daarmee het geluid. Genoeg filmpjes te luisteren waar die in beweging is. Als enkel gas geven terwijl je stilstaat je boeit snij je beter de knalpot van je corsa -.-
Een lekkere reet hoort bij een lekkere reet.
Aventador , mooi wijf. visa versa, andersom.
Ziet er prachtig uit zo in het mat zwart! De mooiste aventador die ik tot nu toe heb gezien!
Práchtige wagen, en ik vind dat mat zwart eerlijk gezegd ook erg mooi, maar dat geluíd…. Klinkt net de dynamo van een fiets als je die op zijn kop hebt staan en een zwieper aan de voorband geeft… beetje jammer.
Alleen de auto a.u.b. =D
Hee, deze heb ik zien staan in de Fabriek 3weken gelede! Gaaf! :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).