Gespot: het paradijs dat parkeergarage heet

Auteur: , 44 Reacties

Hoe ziet 2,5 miljoen euro op 60 vierkante meter er uit?

De getallen zijn een grove schatting, de auto’s liegen er niet om. Snel en/of bijzonder zijn de auto’s stuk voor stuk, de snelste en meest bijzondere niet altijd. We zien 4 Lamborghini’s Gallardo, 2 met de nieuwe LP560-4 koplampjes, 2 met originele verlichting. Twee cabrio’s, twee dichte. Een Lamborghini LP640, Aston Martin V12 Vantage, Mercedes SLS AMG en last-but-not-least een Mercedes 600. De Lamborghini Gallardo Superleggera stond een beetje buiten beeld. Misschien bevalt die toch niet zo?

Ervan uitgaande dat de auto’s echt 1 eigenaar hebben komt er 1 vraag in mij op. Is een Bugatti Veyron Supersport zijn geld wel waard? Voor 2 miljoen is heel veel leuks te krijgen, dan ben je toch gek het allemaal voor 1 auto neer te leggen? Aan de andere kant bespaar je met een Bugatti wel op parkeerkosten.

Verder buiten beeld, onder hoezen, lijkt er nog veel meer moois in de garage te staan. Zet ze een beetje ruimer naast elkaar en je hebt een museum. Hoewel, daar zijn er ook genoeg van in Parijs. Bekijk de foto’s op autojunk.nl.44 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
in uae ‘de start klasse’
Belangrijkste vraag van vandaag: “welke auto neem ik vandaag?”
@President: als ik de eigenaar was (uitgaande dat het allemaal van 1 iemand is) dan zou het niet zo moeilijk zijnL wagens sorteren / een schema maken / you name it ??

maar als ik een dief was, tja, dan word de keus echt heel moelijk: welke wagen neem ik mee?? :P [ de duurste of de mooiste?? ;) en welke is eigenlijk de duurtste?? hihi ]
Ik heb gister in milaan ook n leuke parkeergarage combo gezien, Alfa 8c spider (onder doek) ferrari 612(onder doek) en nissan gtr spec-v (niet onder doek). Fotos komen binnenkort.
Die van mij komt natuurlijk niet in de buurt van deze, maar toch leuk om tegen te komen.
Kunnen heel wat Afrikaantjes van eten… ;-)
@bredaas: en heel wat autobouwers.
@red:’ervan uitgaande’ ;-)
edit: check, thanks!
Het plebs onder de sportwagens ,geef mij maar een Koenigsegg :twisted:
allemaal leuk en aardig , maar waarom in hemelsnaam 4 gallardos?!
@towi1989:

Omdat dit onderhuids een Audi R8 is, echter met een duidelijk mooier buitenkantje. In principe de mooiste en beste sportwagen in z’n klasse. Snap wel dat je dan niet kunt kiezen welke uitvoering je zou willen, en koop je er dus gewoon vier.

Persoonlijk vind ik die Aston Martin ook wel heel erg mooi, maar zou ik die snel inruilen op de DBS … (of er gewoon een DBS bijbestellen, kan natuurlijk ook).
@rechercheur: Zeggen dat een gallardo een R8 is met een ander uiterlijk is typisch iets voor een VAG hater of iemand die niets van autos kent
@fejjie: Zeker geen VAG hater dat agentje dus ….
@fejjie:

Wat een vooroordelen, nou zeg …

Ik draag de merken Audi en Lamborghini beiden een erg warm hart toe, Volkswagen beslist niet (bijzonder saai), SEAT vind ik wel een leuk en sympatiek merk, Skoda heb ik niets mee, Bugatti doet me eigenlijk ook niet zo veel.

Over de Audi R8 en de Lamborghini Gallardo: het zijn in de basis allebei producten vanuit het quattro GmbH ontwikkelcentrum, waar o.a. alle Audi RS-modellen, de R8, etc ontwikkeld worden. En ja, de Gallardo was er eerder, maar dat is puur marketing. Je zet eerst de dure versie (Gallardo) in de markt, en vervolgens komt enige tijd later de wat minder exotische variant (R8). Prima strategie, niets mis mee. Neemt echter niet weg dat Audi AG eigenaar is van Lamborghini S.p.A. sinds 1998 en de verkoopaantallen van 209 stuks per jaar (1997) naar ruim 2.400 stuks in 2008 heeft weten te brengen. Chapeau!
@rechercheur: is het niet andersom ? is de R8 onderhuids niet een lamborghini ?
@dennisr:

Achter de schermen ontwikkeld door quatrro GmbH, volle dochter van Audi AG, dus zeg het maar ….
@rechercheur: heb het maar even opgezocht :)
”Omdat Audi AG het merk Lamborghini bezit, heeft de R8 15% van de onderdelen gemeen met die van de Lamborghini Gallardo waaronder de optionele R-tronic transmissie.”

”De R8 heeft standaard quattro vierwielaandrijving. Dit systeem maakt gebruik van een van Lamborghini afkomstige Viscokoppeling”

valt mee, 15% gemeen.. :)
@dennisr: Ach aan het eind van het liedje is het Volkswagen die eigenaar is van het consortium ,dus alles is VAG.
Altijd mooi om te zien.

Je zegt iets over Audi en norge komt er als een dikke strontvlieg op een verse hoop koeienmest direct op zitten …

:-)
@rechercheur: Dus jij bent de koeiemest in dit synoniem. Lol :D
@norge:

Aan jouw slechte spelling was al duidelijk af te leiden dat je de Nederlandse taal niet beheerst. “Audi” is namelijk het ‘lijdend voorwerp’ waar jij steeds bij wijze van als een strontvlieg weer op kruipt ….
@rechercheur:

Zegt de onder z’n steen vandaan kruipende relnicht op zoek naar z’n bmw :)
Heb toch wel het meeste met de SLS. Maar had echt wel wat anders gekocht ipv een 2de setje lambo’s… Wel eens waar in een andere klasse, een Zonda ofzo?
Welke auto zou onder het zeil zitten? Een Maybach?
@adyton: Lijkt mij toch n Phantom of zijn kleine zusje..
Dit is de zelfde garage als die in linkje van de MB 600. In deze garage kun je ook 2 MB600’s zien staan.
Maar mocht ik 2 mil aan auto’s mogen besteden zou ik meer klassiekers kopen, en zo’n nieuwe Ferrari FF.
Deze auto’s lijken me niet van een eigenaar. Ik kan het mis hebben maar volgensmij geven de laatste twee cijfers op de kentekenplaat de regio van de bestuurder aan. Aangezien ze niet allemaal de cijfer combinatie voor regio Parijs hebben lijkt het me om meerdere eigenaren te gaan.
@Donstil: Klopt. Allemaal verschillende departementen. Dus niet 1 eigenaar. de grote ‘ik heb een dure snelle wagen meeting in parijs’ ?
Dan volgt nu de vraag, wat staat er onder die hoes? Ik zeg een Rolls Royce Ghost? En staat daarnaast niet de tweede 600 uit Appeltje’s fotosessie?
Snel en/of bijzonder zijn de auto’s stuk voor stuk, de snelste en meest bijzondere niet altijd.
Het kan aan mij liggen, maar ik snap geen bal van wat je wil zeggen!?
@Klassiekerrally: dat ze allemaal snel en bijzonder zijn.. maar niet DE ‘snelste’ en niet DE ‘meest bijzondere’
@dennisr: Jaja… Ok… Vind het knullig geschreven.
Zo, in die garage zou ik wel willen wonen!
groot gelijk, voor 2 miljoen koop ik liever een garage vol dan 1 Veyron.
“We zien 4 Lamborghini’s Gallardo”

Zijn het niet 3 gallardo’s en 1 murciélago
@Fritskee: zijn in totaal 5.. 4 gallardo’s naast elkaar en murcielago staat apart.. toch? hmm..
@dennisr: nee niet…
@Fritskee:
Misschien is het verstandig even alle foto’s te bekijken voor je op de knop ”plaats reactie” drukt.
De parkeergarages van het Ritz hotel… Vier garages van 5 verdiepingen vol met mooie auto’s. Geweldig. Ookwel geinig dat de mensen die daar werken je helpen door te zeggen/duidelijk te maken op welke verdiepingen de mooiste auto’s staan.
Jammer genoeg kon ik maar 1 garage bezoeken. Had te weinig tijd. Volgende keer dan maar weer.
en waar ook anders dan parking foch…. ben dr geweest en zag onder andere : Bugatti veyron sang noir, ferrari 599 gto en lamborghini murcielago sv. echt fantastische spotplaats!
Nou snap ik het! Ik kom niet zo vaak in Parijs maar heb afgelopen jaar al 2 keer een rare deuk in het portier van mijn DBS gehad. Op zich geen probleem, goed verzekerd, maar wel gedoe, je moet weer een mannetje huren dat regelt dat het gerepareerd wordt. Het is de playboy die naast me parkeert met z’n SLS. Het zijn die rare deuren die hij of z’n mokkels wild open slingeren. ;)
Tbh denk ik als je het geld voor een Veyron SS hebt dat je die andere meuk er zo kan bijkopen.
Overigens wel leuke garage, iemand met de ballen om zijn Clio daar te parkeren? -)
Waar is dit ergens in Parijs?
@xilver:
Of nog beter, een stoeptuner met een zeer foute wagen.
ik denk dat dit alles wel veel meer dan 2.5 miljoen is..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).