Wild West! Zeker 11 auto’s beschoten op de A13

Auteur: , 64 Reacties

Het was een beetje Wild West vandaag op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam. Bij minimaal 11 auto's is met (waarschijnlijk) een luchtbuks de achterruit aan stukken geschoten. De politie neemt dit zeer hoog op en heeft maar liefst 20 man op de zaak gezet.

Vanmiddag tussen 10 voor 4 en half 7 sneuvelden de achterruiten van tenminste 11 auto’s en toen de meldingen binnen kwamen is de politie direct een groot onderzoek begonnen met onder andere een helikopter en een speurhond. Tot op heden is er echter nog geen spoor van de dader(s) gevonden.

Volgens mij schrik je je helemaal wezenloos op het moment dat je achterruit aan stukken wordt geschoten op het moment dat je op de snelweg rijdt. Een geluk bij een ongeluk is dat er (waarschijnlijk) geen gewonden zijn gevallen. (via: rtvrijnmond.nl)64 reacties

Niet mijn regio, anders zou ik die vlegels eens een hartig woordje toespreken …..
@rechercheur: soms niet al te stoer praten. Is gewoon beter!:)
@rechercheur: Dit lijkt me niet geheel op z’n plaats Rechercheur
@rechercheur: sorry die vorige had ik gekopieerd geplakt had eigenlijk voor iemand op whatsapp moeten zijn, mijn excuses
@mkuijpers:

:-) …
@rechercheur: juist, een pak voor de broek, dat verdienen ze!
@rechercheur: Anders ga je weer lekker rondlopen met je maatjes van de stadswacht…
-edit: nutteloze bijdrage-
@ferrari2011: volgens mij was dat echt geen nutteloze bijdrage…
@bigcar: volgens mij wel…
@dennisr: Ok mis was het iets te overdreven, mr ik vind dat dit soort (*#@%&) echt hard aangepakt moeten worden, moet toch niet gekker worden..
Soms kunnen mensen zich niet verdragen in het verkeer deze mevrouw of meneer had kennelijk een paar stekjes los in zijn hoofd. Hopelijk wordt ie snel opgepakt!! En een mooie straf zal wel toepasselijk zijn!!
the-budel-guy
wat heb je er aan.

dit is toch van de gekke jou zou maar je hond achterin je avant hebben.
gewoon niet meer los laten lopen zulke figuren…
Geluk gehad! Daar reed ik ook rond een uur of 3..
mmhmm…. ik schiet wel is met mijn luchtbuks op muizen in de tuin ofzo maar dit is wel erg bizar!
@spykerboy: heb jij mijn muizen dood geschoten !?
@dennisr: Lol dennis. Off topic stemming:P? Haha
@spykerboy: Vind op muizen schieten voor je plezier ook vrij bizar.
@fant: vind het ziek, heb dagen lang.. wat zag ik.. weken lang wakker gelegen na het verlies van mijn muizen.. boehoehoe knabbel&babbel :cry:
@dennisr: waarschijnlijk ben je sarcastisch, maar muizen (en ratten) zijn weldegelijk geweldige huisdieren :) Zelf jarenlang gehad, en dan wil je er echt nooit meer een doodmaken. Niet dat ik die behoefte ooit had, maar goed.

Als je een plaag hebt is het begrijpelijk, maar voor de lol die beestjes beschieten is vrij ziek.
@fant: nee deden we omdat het op de boerderij van een maat van me nogal veel zijn en ze pa wou gif spreiden. wij vonden dit leuker :P
zomaar min. 11 autos beschoten (lijkt me op 1 plek) en de dader loopt nog vrij rond.. De politie had het zeker te druk met fotos maken..
@permaand: als de auto’s achter elkaar reden had er al toevallig een agent moeten rijden..
@dennisr: ze kunnen wel elke 100 mtr met ’n flitsapparaat staan dus waarom niet…
@permaand: als ze bij jou om de !100m! staan zou ik gewoon verhuizen.. hier zie ik ze amper.. :)
@dennisr: jij komt dan ook niet zoveel op de weg waarschijnlijk.. en als je je aan de regels houdt dan heb je er geen last van. Maar dat was niet mijn punt..
@permaand: ik kom genoeg op de weg, bijna dagelijks.. en ik had niet door dat je een punt wou maken..
@dennisr: Mooi dan heb je net je rijbewijs gehaald, succes op de weg. En denk erom: altijd gordels om!
@permaand: nee ik heb mijn rijbewijs nog neit gehaald :) dat ligt gecompliceerd.. maar toch bedankt voor het succes wensen!
Als de betreffende auto’s allemaal Hyundai’s zijn zou ik de rechercheur zijn dienstwapen maar eens controleren :)
@norge: lol :D
@norge: +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
geniaal!

OT: daarom heb je in Nederland dus een wapenvergunning nodig voor een luchtbuks.
@drentje: of daarom heb je kogel werend glas nodig in nederland.. ik vind dat je dingen bij de bron moet aanpakken.. als er bij de fabriek kogel werend glas in gezet word is er niemand die met een luchtbuks erop gaat schieten.. heeft immers toch geen nut ? nee we moeten niet te makkelijk denken in dit soort gevallen … :mrgreen:
@dennisr: daar heb je een punt. alleen ik denk dat de auto prijzen daar wel van zullen stijgen. betaal je nog meer belasting.
@drentje: in het kader van veiligheid zou daar toch een uitzondering voor gemaakt moeten worden..
@dennisr: En wat moet ik als cabriorijder dan? :P kogelvrij windscherm?
@fant: auto inruilen :) of bukken…
Als dit maar niet vaker gebeurt zoals met dat tegels gooien van viaducten jaren terug
Reed vanmiddag rond 16u Rdam > Delft en zag er 1 op de vluchtstrook staan met achterruit aan diggelen, zag er vreemd uit want verder geen schade. Nu snap ik waarom…
Die foto… Wtf is er met die 911 gebeurd?
@Reinbergen: Als ik het goed zie (zeg maar als het fout is) dan is die kapot geschoten :)
@Reinbergen: Daar is wel een artikel over geschreven maar kan niet even 123 opzoeken. Volgens mij iets met een schietclub ofzo. Niks ernstigs
@Reinbergen:

Schietclub in amerika waar een porsche neer is gezet om overhoop te schieten (porsche zou anders toch gesloopt worden ivm in beslag nemen door de overheid oid.)

Maargoed wat betreft het topic, ik denk dat het een stel kutkoters zijn geweest die de luchtbuks van de grote broer mee hebben gesnaait oid.
Hoe dan ook, 5 jaar onvoorwaardelijk voor poging tot moord lijkt mij een gepaste eis.
Maar waarschijnlijk zal het wel 20 uur taakstraf en een aai over de bol worden…
Volgens mij had die Porsche bestuurder een modewinkel.

http://www.bartuskn.nl/Fotos/Porsche_shoot-2011_0435.jpg
@BartusKN: Nope, mimespeler op de achterbank…
Gaat het over mafia praktijken of gwn een random kerel die efkes doorslaat?
@Nv: ik denk het laatste maar dat zal duidelijk worden zodra de dader gevonden/gepakt is..
@Nv: Moest het maffia zijn zou er 11 keer geschoten zijn op één auto.

Of de Neerlandsche Maffia heeft belangen in Carglass…
Tsja, dan ben je ook flink gestoord… Kans is idd groot dat mensen zich de pleuris schrikken en daardoor de controle verliezen met 130km/u… Ik heb 75% van de tijd geen achterruit(nouja, die ligt samen met het dak neergeklapt), maar dan was de voorruit dus waarschijnlijk geraakt… Nog enger :-/
@fant: Of je nekje…
ohja, laatste zin gevonden = gewonden.
@fant: ik zie ”gevonden” niet staan…
@dennisr: in het artikel he :) “Een geluk bij een ongeluk is dat er (waarschijnlijk) geen gevonden zijn gevallen.”
@fant: aah ja! jemig dat nog niemand dat gezien heeft :o
@dennisr: SCHANDE!
@fant: Robbie krijgt op dit moment zijn behandeling van de Gimp. Dit soort fouten kunnen natuurlijk écht niet.
@CasperH: Mooi, mooi. Dit soort uitschot moet je hard aanpakken. Ze vernietigen de complete maatschappij met hun typfouten.
als je geen foto van het voorval hebt, plaats dan niets…allemaal sensatiekomkommers
Hoeft trouwens niet per se met een luchtbuks gedaan te zijn. Heb ook weleens gezien hoe stoute diefjes je autoruit aan diggelen schieten met een stukje bougie (porselein) en een ballon aan een stukje wc-rol. Beetje spuug op het porselein (weet niet waarom) en de ruit spat aan diggelen.

Ik weet natuurlijk niet wat voor sporen er zijn gevonden maar ik kan me goed voorstellen dat een baldadige mafkees (lees: gestoorde gek) vanaf een punt naast/boven de weg stukjes porselein heeft staan gooien. ‘Voor de lol’, zeg maar. Alleen niet het soort lol waar we allemaal om kunnen lachen.
Heb daar ook gereden en geen last van gehad, misschien omdat ik gewoon harder rijd dan de kogel kan vliegen?
@alcantara: zo hoort het ook als petrolhead ;)
Het schijnt zelfs zo te zijn dat die agenten ook noodgedwongen terug moesten keren ( net zoals bij die brink overval ). Het wapen arsenaal overmacht was te groot voor ze.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).