Ferrari 458 in z’n achteruit vs Dodge Viper [video]

Auteur: , 29 Reacties

Maakt de Ferrari ook maar een kleine kans tegen de Amerikaanse bruut?

Pats, boem, faal! Natuurlijk niet. Het mag dan een tiencilinder kolencentrale zijn, op een dragstrip wil zo’n Viper wel. Beetje rubber opgloeien, rookgordijntjes trekken en Ferrari’s vernederen.

Gelukkig mag de man in de Italiaan nog een keer starten. Nog één keertje proberen dan. We weten dat Ferrari rijden heel erg lastig kan zijn. De g-krachten zijn bovendien onmenselijk. Toch is het iedere keer weer schrikken als de zoveelste ongeïnteresseerde bestuurder er met een smakelijke exoot vandoor gaat. Anyway, kijken is lachen. (via Jalopnik)29 reacties

Ik verwachte een dragrace in z’n achteruit. Ik dacht hey, weer eens wat anders. Oh toch niet
@rubenpriest: Je bent niet de enige die dat hoopte. Leek me een stuk leuker dan de zoveelste film van 2 auto’s hard rechtdoor. wel een hoop smoke van die viper :P
Die stem maakt het wel goed. Whoops, there’s second ah and third :P
ooooh zo lol sorry het is al laat. Ik zie t nou pas. lol ik voel me echt dombo :P
hahaha, zelfs wanneer hij optrekt weet hij niet wanneer hij moet schakelen. FAIL!!!!!!
Lachtten de iditioten langs de kant die het o zo graag zelf zouden willen doen.

I guess lol will suffice…
@Benjamin1: Maar als het een andere auto was geweest had ik ook gelachen hoor. Ik vind de bestuurder niet een sukkel ofzo, maar het is gewoon een grappige actie. Heeft niet veel met jaloezie te maken. Als ik de auto laat afslaan lach ik er ook om. Ik ben niet te trots om te kunnen lachen om m’n eigen fouten, maar ook zeker niet om die van anderen ;)
@lemster: Nou… een geweldig coureur ben ik niet. Maar ik mag dit schakelwerk toch hoop ik wel sukkelig vinden?
die sukkel schakelt ook nog eens niet goed… enige wat je met dat ding moet doen is launch control aan voet op het gas en optijd schakelen en stuur rechthouden , hoe moeilijk kan het zijn? :|
@maxx1: Dat dacht ik dus ook. De filmer zei dat de bestuurder niet eens wist hoe hij met een rechterhand en een linkervoet moest rijden, maar in die 458 hoef je alleen maar je rechtervoet te gebruiken.
@gijsso: haha, ja inderdaad. zielige vertoning
@Alwood: de Viper won afgelopen zondag in de Dutch Supercars race… tegen Corvette’s, een F430, een Marcos LM600 en aan paar Moslers M600s.. toch best rap dat amerikaanse hok.
@w0o0dy: heu? toen werd iedereen er toch uit gereden door een klein meisje? :P
@Alwood: overigens denk ik dat het extreem lage gewicht van die auto een ZEER materiële rol speelde in het succes op Assen afgelopen weekend. Niet om iets af te doen aan haar prestaties, maar de auto was volgens mij ook sneller dan de rest.
hah, niet echt een snuggere actie.. maarja, hij heeft wel een ferrari :lol:
Tsjonge jonge jonge… Je hoeft alleen maar aan dat klepeltje te trekken hoor! Die rechter wel te verstaan! Elke pannekoek kan dat nog wel. Althans ééntje niet. Zie boven!
Ja man, wat een monsterlijk geluid dat uit die 458 komt!
Lame, maar aan dat geluid van die Viper te horen had hij er toch niet aangekunnen. Zeker Heffner of Hennessey kitje ofzo…

Dat Amerikaans hok heeft trouwens in handen van Oreca alles gewonnen wat er te winnen te viel in de goede oude tijd, ik word oud…
@valleyman: Ik hoor geen kitje, ik hoor wel tien vrij ademende cylinders.

Dat gepiep aan ’t begin is van het rubber.

Als de race echt begint hoor je duidelijk dat het een atmosferische V10 is. Dus geen Heffner of Hennessey shit.

Gemodificeerd kan de auto natuurlijk wel zijn, dat kunnen we niet zien/horen vanaf hier. Maar geen 800pk drukvulling, das wel te horen.
ik zeg “Top Gear” van afgelopen weekend.
Captain Slow in de Mercedes Cossworth.
”who buys a 40.000 dollar car and doesnt know how to drive a stick”
wát zijn amerikanen toch beperkt:’)
@DMan: Hij corrigeert zichzelf een seconde later…”Actually, I’m pretty sure it’s only automatic”.

Dus wie is er hier nou beperkt? Iemand die zichzelf ff corrigeert of iemand die slechts de helft hoort van wat iemand zegt?


Doe de gehoortest, modderfokker. En doe es wat minder “beperkt”.
@Dman:
400.000 dollar…
En tsja, kan gebeuren! Wel lollig, zo achteruit er van door kachelen.

Vipertje maakt lekker geluid, knalt er ook hard vandoor.
Krijg echt het idee dat m’n zusje achter het stuur zat, en zelfs met een automaat weet de bestuurder 1 naar 2 nog te verpesten. Het leek alsof het gas er even af ging?
die amerikanen ( zonder hoofletter) willen ook altijd Europese auto’s belachelijk maken, zoals die cadillac escalate ( homotuig) met 1200 pk tegenover een porsche turbo, logisch dat die cadillac wint als je een daewoo matiz 1200 pk geeft wint die ook van een porsche
lol een echte sukkel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).