Maybach slopen voor gevorderden met Jay-Z en Kanye

Auteur: , 105 Reacties

Rappermannen hebben geld, dus waarom dan niet een Maybach openknippen om je rijkdom te etaleren?

Maak kennis met de ratstyle driftende Mad Max vrouwentransporter Maybach Landaulet swagger edition. Geef die mannen een Maybach, een zaag en een snijbrander en de shit is aan. Er blijft weinig van de limo over maar eigenlijk vind ik hem mooier dan het origineel. Van lelijke en suffe overpriced Benz naar unieke cabrio driftlimo met deuren als spoilers, hotness!

Jay-Z en Kanye waren al eindbaas in de rappelarij maar misschien moeten ze en carrière als autodesigners overwegen. Kanye West is immers al langer bekend met het “verbouwen” van auto’s en Jay-Z heeft ook een prima ontwikkeld gevoel voor klasse.

Het nummer is trouwens een hommage aan Otis Redding, dus de Maybach is niet het enige wat gesloopt wordt in deze clip. Aan het eind van de clip zien we trouwens een mooi gebaar: de unieke Maybach wordt geveild voor het goede doel: de opbrengst gaat naar de slachtoffers van de droogte in Afrika. Wellicht had de Maybach in één stuk meer opgebracht, maar een kniesoor die daarop let.

Jay-Z en Kanye doen Otis en Maybach slopen op Autojunk.nl

Met dank aan Koos voor de tip.105 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Die Maybach is er wel een stuk op vooruit gegaan.

Zo in productie nemen, zou ik zeggen!
Stelletje gekken.Wat een grafmuziek trouwens.
@mbman: helemaal eens!
@mbman: klopt
@mbman: Of je hebt geen muzieksmaak?
Gewoon alles aan die clip en muziek is afschuwelijk! De ‘hommage’ aan Otis.REDDING -edit: danku!-. Yeah right. Ik ben blij dat deze way of life voldoende in Amerika blijft.
Hadden ze ook mijn s60 voor mogen gebruiken. Wel eerst ruilen met die maybach
Is niet eens heel erg lelijk, had erger verwacht.
Nummer is wel ECHT een k*t, wat een grafherrie zeg…
Beetje jammer
Wie moet er nog meer aan Marcellus Wallace denken bij het zien van de screencap?
http://www.youtube.com/watch?v=J2Y7M4Wx6x0
@sir_smokalot: I’m gonna get medieval on your ass ;)
haha, zou het iets te maken hebben met p-diddly z’n band met Maybach? :P
Vet nummer en een verneukte mayback zijn we weer rijker
Trouwens: Spike Jonze is verantwoordelijk voor de clip, grappenmaker Aziz Ansari maakt rond 2 minuten een cameo, en Rick Ross is al bij Beyonce langs geweest om Jay-Z te straffen voor het Maybach-misbruik. Dat u ’t maar even weet….
the-budel-guy via Android app
mensen slecht nummer slecht auto op het eind slecht. hier hoort iemand 6000 jaar de cel voor in te gaan.
das godverdomme zonde van die maybach
@mikeslsamg: vind ik ook
Kayne West is een motherf*cking gay fish [ south park]
Ze zijn echt gek die rappers,kwamen vroeger uit de getto en hadden niks te makken en nu zitten ze allemaal heel overdreven te doen [ m*ngools ]
Die Jay-Z heeft inderdaad stijl en goede smaak in auto’s. Zo heeft hij een Bugatti Veyron en hij heeft zelfs de Maybach Excelero (gehad)!
http://www.q8blend.com/wp-content/uploads/2011/03/jay-z.jpg
@xilver: Zijn gezicht is er precies in geshopt.
@laurensl: Zou kunnen maar zelfs als het zo is, hij heeft echt een Excelero gehad. Op Youtube is er genoeg beeldmateriaal te vinden ;-)
@xilver: Hij heeft nooit een Excelero gehad. Die heeft hij alleen gebruikt in 1 van zijn muziek video’s. Birdman ‘Baby’ Williams heeft die Excelero onlangs gekocht voor iets van $8miljoen.
Hij was zo mooi :-( Gaar dat dat dan weer verziekt, correctie: verneukt moet worden. Het was zelfs een S gezien de velgen :-( -1 voor dit soort doelloze acties.
Aangezien de Maybach op de S-klasse is gebaseerd, zou het mij niks verbazen als ze hiervoor een S-klasse hebben gebruikt, en die hebben “opgeleukt” met Maybach muk!
@RickB:

Zat ik ook net te denken, akkoord de beide heren hebben veel geld maar een Maybach verknippen voor een videoclip lijkt me sterk. Jay en Kanye zijn ook serieuze ondernemers die uit alles munt willen slaan, het kostenplaatje voor deze clip zou nooit winstgevend zijn als het een echte was en dus not done voor twee zakenmensen.
@RickB: Dat hoopte ik ook. Maar het dakje dat ze eraf halen is wel dat exotische electro-chromatische ding van € 30000. Die zou ik er toch niet bij hebben gedaan in dat geval.
@RickB: 100d of 400d wat maakt het uit :)
nutteloos, over merc gesproken

Dieter Zetsche Approves Mercedes-Benz CLC Shooting Brake

^_^
Je kan het negerke wel uit de ghetto halen maar de ghetto blijkbaar niet uit het negerke.
Wat een trieste bedoening was me dat filmpje. Leepu heeft tenminste het fatsoen om z’n idiote ideeën uit te oefenen op gewone roestbakken.
Maarja wat kan je verwachten van mensen die rap muziek vinden.
Het is hun geld en hun wagen maar toch enorme zonde van zo’n leuke maybach.
Maarja zal wel aan de goudprijs liggen dat ze nu liever een maybach vernielen dan wat kettingen&tanden te gaan kopen.
@Hupke: Hoezo moet je negerke schrijven je ziet de kleur van de mensen in het filmpje maar negerke kom op man het is 2011…
@devos:

Wat had ik dan moeten gebruiken de term crapuul?
Die rappers mogen dan wel een reputatie opbouwen waarin ze zo crimineel mogelijk proberen te zijn, hun geld verdienen ze vrij legaal. Ik kan me best inbeelden dat het vroeger drugdealende (=ondernemende) gangbangende (=sociale) straatboefjes waren die een auto durfden te stelen maar wat ze nu doen is 100% legaal.

Voor zover ik weet is er niets verkeerd aan de term neger of negerke om een ‘nigga’ aan te duiden. Ik denk dat we in 2011 hopelijk volwassen genoeg zijn om het verschil te merken tussen scheldwoorden als “teringneger, kankerneger, kutneger, broesaap,makak,…” en een term als negerke.
@Hupke: Haha, wat een onzin.

Maar ja, wat kan je verwachten van iemand die een plaatje van een zilverkleurige auto als avatar heeft?
@bozewolf: Lol ik ben totaal niet aan het volgen in deze discussie maar jouw redenering slaat volkomen nergens op O_o.
@xilver: Ik trek slechts een paralleletje.
@xilver:

Het gaat erom dat minderheden die ooit gediscrimineerd werden blijkbaar niet bij naam genoemd mogen worden in een reactie op een blog. Zeker niet als ge een link legt tussen hun sociale positie en levenstijl.
Blijkbaar ben ik ook verkeerd door te vinden dat rap vreselijke ?muziek? is en dat rappers geen smaak hebben noch op muzikaal vlak noch op automobiel vlak.

Ik vermoed dus dat bozewolf stiekem een (mislukte) rapper is die nu van frustratie een rijmpje aan het zoeken is waarin hupke voorkomt, terwijl hij als een epileptische chimpansee aan het ‘beatboxen’ is.
@Hupke: Je mag rap best kut vinden, jouw keus, zal niemand je voor veroordelen.

Maar om te zeggen “wat kun je verwachten van mensen die rap muziek vinden” is zo’n knoepert van een kortzichtige generalisatie dat ik er gewoon een beetje jeuk van krijg.

Ik bedoel, ik neem aan dat als je het eens heel kritisch overleest, dat je moet toegeven dat er wel een paar argumentatiefoutjes inzitten…

En daarnaast, “neger uit t getto, maar de getto niet uit de neger”, da’s dan deels wel weer waar (heeft ook een oorzaak overigens), maar dat heeft met deze specifieke actie toch helemaal niks te maken? Een maybach uiteen zagen en verkopen voor een goed doel heeft niets, maar dan ook werkelijk niets met getto gedrag te maken.


Nee Hupke, mensen vallen over jouw post omdat het riekt naar vooroordelen en onderbuikgevoelens. Niet omdat je rap niet leuk vindt.
@bozewolf: Dankjewel, een man zoals u verdient respect.. Dat is ook eigenlijk wat ik hem probeerde duidelijk te maken.. Ik waardeer het zeer dat er nog normale, sociale en vriendelijke mensen zijn op deze site..
@Hupke:

“For the music arises from a generation that feels with some justice that they have been betrayed by those who came before them. That they are at best tolerated in schools, feared on the streets, and almost inevitably destined for the hell holes of prison. They grew up hungry, hated and unloved. And this is the psychic fuel that seems to generate the anger that seems endemic in much of the music and poetry.

One senses very little hope above the personal goals of wealth and the climb above the pit of poverty”

– Mumia Abu Jamal


Je hoeft niks leuk te vinden, maar begrijpen waarom anderen bepaalde keuzes maken is iets waar je zelf alleen maar beter van kan worden.
@bozewolf:


Ik heb heel weinig met die rap cultuur, echt heel weinig.
Ik heb het niet zo op show, uiterlijk vertoon,…
Iets vernielen omdat het duur is, wat magnesium aan je handschoen hangen en over beton slepen,… en dan denken dat dat cool is.
Daarom ook dat ik het meer op Maybach heb dan op RR.
En ik vind het zonde dat er zo eentje vernielt is.

Dat generaliseren beschouw ik eerder als een goed ding (op wat extreeme gevallen na (rascisme, stokfiguurtjes in stripverhalen,…)).
Dat maakt het leven zoveel simpeler. Op alle vlakken, zowel op sociaal als technisch vlak.
Je zegt toch ook dat bvb staal een E modulus heeft van 210Gpa met er een veiligheid op ipv de biningskracht van ieder atoompje in iedere korrel te gaan bekijken wat onmogelijk is.

Daardoor zijn rappers in mijn ogen smaakloze, aggressieve randdebielen (het soort waarvan je eigenlijk niets anders verwacht dan dat ze een maybach verneuken) en die blijven dat zo geval per geval en die moeten mij dus ook geval per geval bewijzen dat ze dat niet zijn. Dat is echt heel handig zo’n vooroordelen.
@Hupke: Dat vind ik jammer. En dat meen ik.
@Hupke:
“Dat generaliseren beschouw ik eerder als een goed ding (op wat extreeme gevallen na (rascisme, stokfiguurtjes in stripverhalen,…)).
Dat maakt het leven zoveel simpeler.”

Dat zegt toch wel heel wat over jou. En dat meen ik dan weer.
@Rick-dos:

Dus jij generaliseert, stereotypeerd, associeerd, vereenvoudigd, categoriseerd en veralgemeend niets?
Ik zou op de eerste plaats niet graag in je schoenen staan, want jou leven lijkt me verdomd ingewikkeld, onhandig en inefficiënt. Daarbij denk ik dat er dan serieus iets mis is met de werking van je brein en zou ik echt eens een dokter opzoeken.

Als een familielid dus aan jou (ik ga er ff vanuit dat je als autogek bekend bent bij je naasten) vraagt wat een degelijke kleine stadswagen is. Ga jij merk per merk af, model per model en dan ook nog eens iedere auto apart (als je het heel ver wil gaan zoeken) want 2 wagen zijn nooit hetzelfde?
Ik denk het niet, ik denk dat jij net als ik en de rest van de wereld je zoektocht niet bij Cadillac of Hummer zal beginnen en ook Ferrari, Porsche, Lotus,… zal je overslaan en in het slechtste geval vergeet je Aston terwijl je tante de cygnet wel ziet zitten.

Als jij een strandvakantie wil ga je toch ook geen brochures van Noorwegen, Canada en Zwitserland bekijken. En als je de bergen in wil zal je zoektocht naar een geschikte uitvalsbasis ook niet beginnen in Nederland of Denemarken.

Hoe komt dat denk je?

En ik durf er ook om te wedden dat als je bij de bakker of in de frituur staat en er komt een kerel binnen in trainigsbroek met een gouden kettinkje en een petje dat je niet begint over de regeringsonderhandelingen, het flutbeleid van de ECB of wat een goed zeilweertje het is.
Da’s niet meer dan normaal. Wat niet normaal zou zijn is je neus ophalen en hem negeren, da’s gewoon fout, zoiets kan je “jammer” vinden.
Je gaat ook niet bij de Joodse uitbater van je krantenwinkel discuteren over de Gaza-strook die weeral op de voorpagina staat, en diezelfde discutie probeer je te vermijden als je bij je lokale kebab of shoarma zaak (al dan niet dronken) beelden ziet op al jazeera van een zoveelste opstand of aanslag.
Of vergis ik me?


Ik ben er ook vrij zeker van dat je je heel anders gedraagt als je voorgesteld word aan vrienden van je ouders dan dat je vrienden van je vrienden begroet.

En ik zie je al helemaal geen wiskundige of technische problemen oplossen als je alles geval per geval bekijkt en je niet in een categorie kan thuisbrengen.

Ik kan me vergissen maar ik denk dat jij net zowel als ik, net zowel als ieder niet wereld vreemd of sociaal gehandicapt individu vrij snel zaken, situaties en mensen beoordeel. Het enige waar je op moeten letten is dat je naderhand je oordeel kan bijstellen, dat je beoordeelt maar nog niet veroordeelt.

@bozewolf

Als ik echter dit filmpke zie word bijna elk van mijn vooroordelen/ergernissen bevestigd. Ik zie een paar idioten een leuke maybach verneuken, ik zie ze wat onnozel en aggressief staan doen naar de camera, met heel veel ‘kijk naar mij’, ‘ik ben zo cool’ en ‘ik ben zo rijk’, daar nog wat goedkope kunstjes bij die vuur maken omdat het toch zo’n ongelofelijke stoere daredevils zijn en niet te vergeten dat ze kutmuziek aan het maken zijn. Ik heb daar dus totaal niets mee, die kunnen niet verder dalen in m’n achting. Of je nu in de goot van de ghetto of in een fluwelen wieg als prins geboren bent, of je nu van niets een miljard hebt gemaakt of een miljard tot niets hebt gereduceerd intresseert me helemaal niet, wat mij interesseert is wat ik zie en waar ik mee te maken heb. Hoewel rags to riches zeker een indrukwekkend traject is waar ik heel zeker respect voor heb, doe je dat allemaal teniet door het erin proberen te wrijven.
Als er ooit een succesvolle rapper is ,die een beetje normaal rondloopt (een beetje emoties tonen mag blijkbaar is rapen ook zo iets als zingen) en niet door de camera probeert te kruipen om z’n coolheid, stoerheid, succes in m’n gezicht te duwen, die z’n auto (boeit niet of dat een lada of Rolls Royce/maybach is), juwelen, kledij (of dat nu een brioni pak of kapote slobber tenu is) gewoon gebruikt ipv van ermee te stoefen, dan vind ik dat die gewoon kutmuziek maakt en zou ik ermee overweg kunnen. Om vorige zin ff leesbaar te maken, ‘als er ooit iemand rapmuziek maakt zonder zich als een rapper te gedragen (gedrag, niet accessoires) zou ik ermee overweg kunnen.
En zou ik in eerste instantie fout geweest zijn als ik hem over dezelfde kam scheer alle andere rappers en hem niet in de buurt van m’n maybach laat als hij een slijptol en een acetyleen brander bij heeft.


Wat ik me nu afvraag is waarom er ineens zoveel reactie is op ik die me dooderger aan wat rappers, terwijl er nog nooit iets van gezegd is als ik (en anderen) hier minstens even negatief zijn over voetballers (die even gebrekkig zijn op het vlak van smaak, elegantie en subtiliteit al zijn ze iets minder ‘in your face’).
Blijkbaar zijn jullie toch heel wat minder anti-‘kortzichtige generalisatie’ als we het over volk hebben waarvan het bestaan ons allebij op de zenuwen werkt.
@Hupke:

Leuk lang antwoord dat kant noch wal raakt op mijn punt en daarbij het nog helemaal uit z’n context trekt.

Maar goed, kort simpel antwoord mijnerzijds: ik hoef geen woorden te bezigen zoals “negerke” om mijn punt te maken, dat zou immers een failliet mijnerzijds zijn. Daarbij hoef ik niet met een zekere dedain over een ander ras dan wel cultuur te spreken, want dat zou in de basis betekenen dat ik me superieur voel ten opzichte van een ander, en dat is wat ik me zeker nooit voel. Ik laat iemand in z’n waarde misschien moet je dat ook doen, net zo simpel als generaliseren maar dan wel met respect.
@Hupke: Jij baseert jouw oordeel op wat je in deze videoclip ziet.

Heb je wel eens vaker een videoclip gezien?

Denk je dat de jongens van Rammstein “gewoon” doen in een videoclip? De gemiddelde rockband staat ook aardig agressief te doen in een muziekvideootje, hoor…


Sterker nog, ik zag net The Verve nog langskomen met Bittersweet Symphony. Die man loopt zomaar allemaal mensen omver en over auto’s heen!

Wat een onopgevoede graftokkie zeg! Wel duidelijk dat popmuziek mensen gestoorde idioten zijn zonder sociaal besef.

En ik ga die lijn lekker doortrekken tot iemand mij het tegendeel bewijst.
en p.s.: Ik verdedig hier het voetbal zeer vaak…alleen Ballotelli niet, maar voor de rest ben ik net zo kritisch op de kortzichtigheid dat het AB publiek hier zo vaak en vaardig tentoon stelt.
@bozewolf:

Ik heb niets met ramstein maar als je die hun clipjes bekijkt (wat ik dus net heb gedaan) zie je ze een beetje enorm idioot staan doen met ruimtepakken, sneeuwwitje, homoerotische worstelaars, masochisten en als bankovervallers. (en om eerlijk te zijn lijkt ramstein me zelfs een slecht voorbeeld van jou kant aangezien je zie moeilijk serieus kan nemen)
Zowel ramstein als je rappers zijn agressief en pissed (in hun muziek).
En zowel ramstein als je rappers doen enorm stoer (=dom) en verkopen veel show.
En ze spreken me geen van beiden aan.
Het grote verschil is dat ramstein me niet (amper) op m’n zenuwen werkt omdat die dat niet door mijn strot duwen.
Begrijp je wat ik bedoel?

Die wijzen niet op hun horloge, de kleding die ze aanhebben is voor hen gewoon kleding (ook al is dat een brandweerpak, maatpak&hanekam of ruimtepak), je weet wel iets functioneels om je lichaam te bedekken.
Die hebben net zoveel show en uiterlijk vertoon (ruimtepak, wandelstok met zilveren schedel & hanekam,…) maar toch pronken ze er niet zo mee als die rappers.
Die hebben niet dat bot en anti-subtiel, ‘ikke ikke ikke’ en ‘in your face’ gedoe.

Dat wil niet zeggen dat ik niet vrees voor het leven van een maybach moest die in de handen van Ramstein vallen (ik vermoed dat het resultaat iets met schedels of iets anders ‘choquerend’ zal zijn) maar zoals ik al zij zijn ook dat mijn vriendjes niet.


Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

En ik blijf erbij dat het verre van kortzichtig (of negatief) is om die te beoordelen op basis van beperkte kennis van feiten. Als morgen Kanye of Wayne Rooney of ander tuig dat ik onsympathiek vind (al dan niet onterecht) voor m’n deur staat ben ik niet zo bekrompen dat ik die deur niet opendoe. Maar tenzij die me sterk verbazen en ik m’n oordeel moet bijstellen zullen ze hun verhaal toch in de deur opening moeten doen ipv binnen bij een pint of iets sterkers.
Volgens jou redenering zou ik iedereen de kans moeten geven om binnen te komen maar dan zit je verdom vaak met gezelschap waar je geen plezier aan hebt.
@Hupke: Je kan ze ook aanduiden als jongens of mannen in de plaats van hun ras..
@devos:

Je kan jongens die opgegroeid zijn in een sociaal achtergestelde buurt in een sociaal achtergestelde klasse die gemakkelijk herkenbaar is door een opvallende huidskleur wel uit de sociaal achtergestelde buurt halen, maar je kan de sociaal achtergestelde buurt niet halen uit de jongens die opgegroeid zijn in een sociaal achtergestelde buurt in een sociaal achtergestelde klasse die gemakkelijk herkenbaar is door een opvallende huidskleur.

Nu politiek correct (mag ik die term trouwens nog gebruiken sinds een een Noorse arische (excuseer jongeman die opgegroeid is met een …) gek daarmee z’n daden probeert te verantwoorden?) genoeg voor meneer?
integralechubasco
@Hupke: achtergesteld? aha, nu heb je het over de belgen in het algemeen…
@devos: Ras maakt ”helaas” meer duidelijk.
Ik vind hem eigenlijk best wel geslaagd !!! Hij zou zo mee kunnen met films als transformers of fast and furious reeksen. Bovendien is het wel leuk om te zien hoe dit soort mensen schijt hebben aan de wereld en gewoon hun eigen gang gaan. Dit is nog altijd beter dan dat suffe kut gehalte van de meeste mensen die dit dus zonde vinden. Verder ben ik geen fan van hun muziek style. Geef mij maar trance / techno en house.
@bempi: en als laatste. Ze rippen gewoon een maybach voor een videoclip en daarna kijken ze er niet meer naar om. Zo hoort het als je dik in de centen zit. Props !!!
@bempi: Het is al van de zotte dat ik je een virtuele +1 geef voor je doodnormale reactie. Maar tegen de andere reacties aan gehouden lijkt jouw stukje wel een lichtend voorbeeld van nuance.
Goed nummer mooie clip…
Wauw….het is weer ff Bekrompen CS op autoblog, hoor.

“mensen slecht nummer slecht auto op het eind slecht. hier hoort iemand 6000 jaar de cel voor in te gaan.”

“Ze zijn echt gek die rappers,kwamen vroeger uit de getto en hadden niks te makken en nu zitten ze allemaal heel overdreven te doen [ m*ngools ]”

“Maarja wat kan je verwachten van mensen die rap muziek vinden.”


Lezen mensen zoals jullie je eigen bullshit wel eens door? Serieus, gaat er nooit een lampje bij jullie branden die je waarschwut voordat je dit soort uitspraken doet?


Nee?


Guess so…
@bozewolf: Blah, ik geloof dat deze mensen die auto’s/succes niet gunnen aan diegenen die door geluk/toeval/werken het geld hebben gekregen om deze te kunnen kopen. Tikkeltje onbewuste jaloersheid lijkt me. Ik zie die Maybach ook liever voor mijn deur staan dan dat er een of andere rappert er met een lasbrander in zit te zagen, maar goed… wat ga je er aan doen… Veel internethelden op deze website ;-)
Gezien het Duitse kenteken zal dit wel een oud afgeschreven prototype van de fabriek geweest zijn.
Voor de volgende clip gaan ze een FAB design SLR slopen. Speciaal voor alle zeikerds hier.

Oja, MBDTF BEST ALBUM EVARRR.R.R
niet echt mijn muziek smaak, maar die Maybach is er wel mooier op geworden! :lol:
Dat ze die veel te dure Merc slopen kan mij aan mijn mooi vormgegeven kont (yes ladies it really is) roesten. Maar dat ze een nummer van een soullegende als Otis verkrachten daar kan ik kwaad van worden!!!! Aaaaaaaaaaarghhhhhhh!

Denk dat ik maar even een drankje pak, aan mijn zwembad ga liggen en van de zon ga genieten om af te koelen. Hoe is het weer in Nederland, jongens? ;)
@Rick-dos: Sitting on the dock of the pool?
@bozewolf:

With cigarettes and coffee! ;)
@Rick-dos: het weer is hier echt geweldig, denk dat we in jaren niet zo’n warme periode hebben gehad, het is jammer dat ons zwembad maar 2 voetbalvelden groot is anders zou ik misschien even gaat baantjes trekken in onze achtertuin.. maarja.. gewoon lekker bruin worden is natuurlijk ook leuk :D ..oh zonnebank tijd is om..
@dennisr:
Ik heb de zon ff uitgezet…O….nee…..wacht…..Dat is de airco hier…. :)
Wat een heisa om niets, het is maar een blik metaal.
@Benz65: Precies.. en dat het ding duur is boeit ook niet.. geld is objectief gezien ook maar papier. Als je op een onbewoond eiland zit met een miljoen ga je dood. Je kunt het niet eens eten.. ;)

Bovendien wat is duur voor Jay-Z. Verdiende vorig jaar 37 miljoen dollar. En dit jaar is driekwart voorbij dus dat zijn er weer zo ongeveer 25 tot 30.. so who cares.
@Freewarefreak: [email protected] ‘…met een miljoen ga je dood’
”wat kun je verwachten van mensen die rap muziek vinden” vind ik nog een beter argument dan ”wat kan je verwachten van iemand die een plaatje van een zilverkleurige auto als avatar heeft?” dat slaat pas helemaal nergens op..
@dennisr: @bozewolf overigens.. :lol:
@dennisr: Goddammit, dat was mn punt toch? Beide argumenten slaan als een slappe lul op een slagroomtaart, dat probeerde ik duidelijk te maken.
@bozewolf: excuses, las het in verkeerde volgorde.
Sloop een multipla of zo of wat franse auto’s maar niet zon Maybach, een multipla lelijker maken kan toch al niet
@autobart: denk dat er weinig mensen zijn die hun serieus nemen als ze een mutipla gaan ombouwen..
Jay-Z _O_

Dat hij een Mercedes sloopt maakt hem alleen maar een grotere held.
Dappers doen alsof ze geld hebben! 0 op hun bank en alles wat ze hebben kopen ze spullen om mee te showen… & wss heeft hun platenmaatschappij die auto gewoon betaald of is het een oud barrel. Super zonde is het wel.
@maxx1: dappers = rappers
@maxx1: Ik denk dat Jay-Z meer persoonlijk kapitaal heeft dan heel AB bij elkaar…
Da’s een vrij veilige assumptie. Althans, ik spreek even voor mezelf natuurlijk.
@sir_smokalot: true, maar ik hoop dat de gemiddelde AB’er minder geestelijke armoede moet verdragen dan de heren Jay-Z en Kanye West.

1. Buy Maybach
2. use power tools
3. auction off for starving Africans
4. ????
5. Profit!
@maxx1: Zo, jij praat stoer. Restecp!
@Reinbergen: Hoezo stoer :|
@maxx1: Hahaha, waarschijnlijk ken je Jay-Z dan niet. Hij heeft zelf al een paar honderd miljoen en is ook nog eens getrouwd met Beyonce. Die twee zijn het bestverdienende koppel ter wereld geweest met iets van 170 miljoen dollar in 1 jaar.
En in de VS koop je een tweedehands Maybach 57 uit 2004 voor rond de 90000 dollar. Al knipt ie er 10 kapot dan merkt ie er nog niks van..
@crackdavid: ach misschien jay-z niet, maar er zijn nog meer rappers op de wereld…

wat ik er mee bedoelde te zeggen dat Amerika zich altijd mooi voordoet, maar het niet is… & dat mensen zich groter voordoen als dat ze zijn. zelfde verhaal als dubai. & idd er zijn altijd elitaire groepen die wel degelijk mega veel geld hebben.
@maxx1: als Jay Z zin heeft kruipt ie hier tegenaan….

http://3.bp.blogspot.com/-xojWlyjiGGs/TgT1B6GPXYI/AAAAAAAAArc/LaFBZV3qGt8/s1600/Sexy_Beyonce_Bikini_HQ_Wallpapers_Pack_1-3_jpg_Picture_-_9_display.jpg

En jij?
@w0o0dy: tering! Beyoncé blijft voor mij nr 1….

Knap en kan zelf ook nog iets…
Xilver:

Dit heeft niks met jaloezie te maken!!
Deze lui lopen gewoon zo gruwelijk naast hun schoenen. Je weet zelf ook dat het oneerlijk is als iemand met een paar clips meer geld heeft verdient zijn hele leven als menig persoon in Nederland.Ik heb er niks op tegen, maar ze kunnen wel een beetje normaler doen. Wat doe je eigenlijk op Autoblog, schijnbaar doet het je niks als een Maybach wordt opgezaagd van een 1/2 miljoen.
@bsxc2: “..Ik heb er niks op tegen, maar ze kunnen wel een beetje normaler doen..”

Waarom? Daar moet je nou juist van genieten. Wat is er nou leuker om iemand die geld heeft het te zien verbrassen? Geweldig! Ik geniet daar wel van.

Zonder die lui geen mooie Rollers voor het casino, geen dikke jachten in de haven, geen vette miljoenen kostende vuurwerkshows voor een verjaardag, de goud- en diamant bewerkers gaan failliet, geen werk voor Bentley en Rolls, etc.. zal ik een uur door gaan?

Ik kan het niet betalen. Ik ben die gewone Nederlandse doorsneelul net als iedereen. Ik “lift” mee op de rijkdom van een ander. Ik geniet als ik een rondje mee mag in een dikke S of een A8. Of bij een nichtje van mij mag komen zwemmen in hun inpandige zwemhal onder hun mega villa. (jep ik ben de arme tak..) Jay-Z vernielt een maybach.. whoehoe.. Maybach blij.. kunnen ze weer een nieuwe verkopen. En het is niet zo als bij een McLaren F1 dat er maar 100 van zijn he?

Dus: geniet! Bekijk het positief! :)
@bsxc2: Oh, en wie met geld loopt niet naast z’n schoenen?

Ik ken een Nederlandse familie…op de verjaardag van één ervan laten ze zich goddomme in een gouden koets door de stad heenrijden. Wat een walgelijke patserij is dat, gatverdamme.

Laten ze even normaal gaan doen.
@bozewolf: wie is er dan jarig op prinsjesdag?
@robbie: Hoe bedoel je? Is er niet eens iemand jarig?

Dat maakt het nog walgelijker!
@bozewolf: en op koninginnedag is er ook niemand jarig, er was ooit op die dag 1 jarig, en ze bleven het op die dag/datum vieren.. maar oficieel is ze dan niet jarig, maar dat wist je vast al :mrgreen:
@bsxc2:
Newsflash! De wereld IS oneerlijk! Het is toch ook oneerlijk dat jij een paar stappen hoeft te doen om schoon drinkwater uit een kraan te halen terwijl Mkabwe uit Afrika kilometers moet lopen om een beetje water te krijgen? Het is toch ook oneerlijk dat jij bij jezelf kan denken: “wat zal ik vanavond eens eten?” En vervolgens naar een winkel toe kan lopen om een keuze te maken terwijl kleine Akabwe verhongert?

Kijk, dat vind ik nou oneerlijk! De oneerlijkheid die jij aankaart vind ik de decadentie ten top van jouw kant.

En by the way: ooit eens in Monte Carlo, Marbella of Beverly Hills geweest? Moet je kijken wat voor lui daar zo gruwelijk naast hun schoenen lopen…
@Rick-dos: nou dat ben ik niet met je eens.. als die kleine Akabwe nou gewoon zijn hutje gebouwd van afval (en mogelijk stront) gewoon naast die put had gebouwd..
@Rick-dos: Spijker, kop, slaan.

Het verschil in absolute rijkdom tussen ons en Jay-Z is een stuk groter dan tussen ons en Mkabwe.

Het relatieve verschil echter…
@bsxc2: man, man, man…. als we het nou over vooroordelen willen hebben…
Jay Z (je mag van hem en z’n muziek verder vinden wat je wil i couldn’t care) is een buitengewoon slimme zakenman die zijn fortuin (some say $500miljon some say closer to $1000) heeft opgebouwd doordat hij een eigen platenlabel heeft opgericht en daarna haalde ieder album dat hij uitbracht in 15jaar platinum EN met dat geld een eigen kleding merk heeft opgericht, heeft inmiddels 3 nachtclubs en belangen in platenlabels en de New Jersey Jets (NBA). En dat allemaal voor een ventje dat door papa in de steek werd gelaten en het dus meer dan gemiddeld zelf voor elkaar moest zien te krijgen…

Wat heb jij zoal gedaan en hoe succesvol was je daarin? Beetje respect mag wel. Miepen over een godgruwelijk lelijke Benz met een overdosis ego die aan stukken wordt gezaagd is nogal suf om eerlijk te zijn.
shit :s waarom een maybach zo verkloten @sacha ik had ook zo een coupé verwacht :s
haha wat een onzin discussies zeg! ”het zal wel een Duits prototype zijn”… Ja alsof Maybach een protype weggeeft. Misschien is de clip wel in Duitsland opgenomen en is daar ter plekke een afgeschreven Maybach op de kop getikt (met een beetje geluk heb je er een voor 150K). Enig idee wat een gemiddelde videoclip kost? In dit geval zijn die kosten in elk geval minimaal geweest. En er wordt geen kind vermoord…er wordt een auto aan stukken gezaagd. So what!
Zonder deze belangrijke bijdrage aan de cultuur zou de wereld niet hetzelfde zijn.
“wil ook Rapper zijn en steekt zo de zaag in z’n Scudo van de baas”
in nieuwleusen staat er ook een maybach op de sloop,alleen is dat een verbouwde s-klasse,en volgens mij gebruikt voor de film moordwijven,maar Jay-bitch waarom?????
Waardeloze muziek, zielige mannetjes met rare petjes en het eindresultaat van deze ‘pimp’ is een Maybach die er nog slechter uit ziet dan toen hij de fabriek uitkwam. Jammer dat de exclusieve merken geen ballotagecommissie hanteren om te voorkomen dat het luxespul als Maybach, Bugatti, Lambo en Ferrari in handen komt van dit soort treurige types. Treurige types die het product niet op waarde in kunnen schatten en het als zogenaamd statussymbool gebruiken.
Velen hier snappen klaarblijkelijk niet wat ‘marketing’ is. Het geld wat in deze video gestoken is wordt er eenvoudig uitgehaald.
Trouwens Autoblog, jullie zetten de video op autojunk met reclame ervoor. Legaal? ;)
Een maybach is sws al verneukt ;p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).