Brommerrijders slopen klassieke Porsche

Auteur: , 46 Reacties

Wat is het toch met mensen die motorrijden? Nou slopen ze weer een Porsche 928 op brute wijze.

Wanneer leren motorrijders nou eens dat ze gewoon op moeten letten en rekening moeten houden met het feit dat er ook automobilisten op de weg zijn. Automobilisten voor wie de verharde weg in beginsel uitgevonden is. Automobilisten die meer te doen hebben dan bij elke handeling overwegen of er misschien een knul op twee wielen de bocht om komt zeilen.

De onderstaande video is gemaakt door liefhebbers van motorrijden. Ze haten de Porsche 928 en stelen ook nog eens de vrouwen van de automobilisten. Als alle motorrijders op deze manier met ons automobilisten (en onze automobielen) denkt om te kunnen gaan kunnen ze naar ons respect wel fluiten lijkt me. Motorrijders, accepteer toch eens gewoon dat twee extra wielen de oplossing zijn voor al jullie problemen, in de beschermde omgeving van een auto kan je tenminste ook van die toffe kleding dragen zoals de hoofdpersoon in deze video!

Porsche 928 gesloopt door motorrijders op Autojunk.nl46 reacties

Misleidende titel, dit zijn geen brommers maar motoren aangezien deze duidelijk meer dan 50cc voorhanden hebben. Een betere titel zou zijn: Motorrijders slopen klassieke Porsche
@alcantara: Misleidende comment, er wordt de indruk gewekt dat de titel van het artikel serieus bedoeld is, terwijl de termen ‘motor’ en ‘brommer’ in dezen duidelijk door elkaar gebruikt worden omwille van vermaak. Een betere comment zou zijn: VET COOWL!!!11!1!!
@RubenBaeten: Misleidende comment, er wordt gesuggereerd dat @alcantara op de hoogte had moeten zijn van de door @RubenBaeten voor waar aangenomen meervoudige interpretatiewijzen van de titel van dit topic.
@RubenBaeten: Hehe, maar on a seperate note, zag ik jou nou laatst in een Hyundai Veloster over het kruispunt van de Maatweg en de Ringweg Koppel in Amersfoort rijden?
@Jochempie: een Hyundai rijdt niet, laten we het er maar op houden dat het zich verplaatst.
@alcantara: Ruben reed, ik heb tot nu toe geen enkele auto gezien die reed.
@Jochempie: Was dat een ochtend deze week en was de betreffende Hyundai wit? Dan reed ik daar ook gezellig ;)
@baasbas: Volgens mij was hij wit ja. Het was echter niet ’s ochtends maar iets na 6’en ’s avonds.
obvious Captain Obvious is obvious
@baasbas: OT: heel flauw filmpje.. Wat was het doel?
Ze sloopte hem niet, het was maar een gedachte.
fant via Android app
@Ruben00: ja, maar dat waren geen special effects, dus de echte porsche is wel gesloopt.
Dikke OLO @ Autoblog running motorrijders fittie. Wat is dat toch? Heeft je vriendin je verlaten voor een harige biker met een Harley? :)

“Automobilisten die meer te doen hebben dan bij elke handeling overwegen of er misschien een knul op twee wielen de bocht om komt zeilen.”

Achgut. Zoals wat? Bellen? Klooien met cd’s? Navigatie instellen? Ruziemaken met je bijrijder?
@nielsvanderweiden: Kijken of je haartjes nog een beetje goed gestyled zijn in je binnenspiegel. Kan niet op een motor. Oh wacht…
@nielsvanderweiden: dat soort dingen. Verder is die fittie echt serieus serieus. Motorrijders zijn echt vreselijke menswezens, vreselijk zeg ik je! Ze houden van techniek en dingen die hard gaan en vaak zetten ze er ook nog mooie vrouwen bij. Hoe kan je je daar nou als autoliefhebber mee identificeren, dat soort mensen moet je wel haten. Toch? TOCH? Eh, wacht…
@alcantara Thanks voor de definitie van brommer/motoren.. Anno 2011 en zeker bij het slopen van een 928 zeggen we toch brommers (ondanks dat het motoren zijn).
Het doel is duidelijk, laat automobilisten eens beter opletten. De weg is NIET van hen alleen!
@av_diver: Sommige wegen heten niet voor niet autosnelweg, autoweg, autobahn…
@Joerek: Dan zit er toch wel een groot gat in alle wetten van europa, want motorrijders rijden al sinds het bestaan van de weg op autosnelwegen…
Respecteer motorijders gewoon! Stuntmannen of snelheidsduivels op 2 wielen dan weer niet.
@Bas_K: nou is goed, ik geef je graag een duwtje richting fietspad hoor;) Zie jij mij maar eens weg te duwen met je fietsje…
Ik gok dat je met die Porsche aanzienlijk sneller een motorfiets platrijdt dan dat je met een aantal motoren een Porsche sloopt… Gaat een beetje moeizaam allemaal.
Als liefhebber van auto’s en motoren, valt me op dat hier ook weer de agressie op het verkeerde object wordt afgereageerd. Het is net als honden vervloeken wanneer je in de stront stapt, de hond kan daar niks aan doen; het baasje is een eikel!
En zo is het met idioten op de weg ook, niet de racer of de suv zorgt voor het associale weggedrag; het is de bestuurder die we moeten opknopen!
@Brum: maar de bestuurder kun je zo straffen? ;p
fant via Android app
Echt zonde dit. De boodschap wás net zo goed overgekomen als ze een fiat panda hadden gemold… RIP 928
haha, mooi filmpje, grappig in het begin en mooi stukje sloop werk er achteraan :D die porsche mag van mij wel stuk, lelijk ding :)

en @alcantara: ik hoop dat je niet echt zo dom bent.. :)
@dennisr: Hoezo dom? Hoe kun je een 928 nou als lelijk bestempelen en een Renault 5 wel leuk vinden?
@alcantara: ik bestempel elke auto met opklaplampen als lelijk.. dus dan weet je dat ook weer, maar dan nog.. ik hoop dat je niet echt zo dom bent ? :)
@dennisr: Waarom zou ik dom zijn? En ik vind het een vreemd om alle auto’s met klapkoplampen meteen lelijk te noemen. de Honda NSX 1ste generatie is dus ook lelijk? En de tweede dan?
@alcantara: jij zou dom zijn als die eerst comment van jou serieus bedoeld was.. met je ”misleidende titel”…
Wat die honda betreft.. wat ik van de NSX zie zijn uitvoeringen met klapkoplampen en uitvoeringen met gewone lampen.. dus ik durf met een gerust hart te zeggen dat ik die met de klapkoplampen lelijk vind, aangezien er toch wel een mooie uitvoering van is :) ik vind gewoon dat die lelijke klapkoplampen de hele auto verpesten.. zouden ze het vervangen door gewone/fatsoenlijke lampen dan is het geen lelijk auto meer.. :)
@dennisr: alle auto’s met klaplampen lelijk? O_o Een Ferrari F355 is lelijk? Dat begrijp ik echt niet :P Als de lampen niet aanstaan zijn klaplampen namelijk geweldig. Ben het wel met je eens dat de meeste klaplampen niet echt mooi staan als ze aan gaan.
@fant: jaa het woordje lelijk word wel iets te zwaar gerekend merk ik, ik bedoel voornamelijk dat het de hele auto een beetje verpest in mijn ogen, hadden ze er fatsoenlijke lampen in gedaan was het een mooie auto geweest, en die Ferrari.. gewoon overdag rijden is er niks aan de hand ;)
@alcantara: trouwens, wel bij vermelden dan een renault 5 in standaard uitvoering ook een lelijk ding is, maar in turbo uitvoeringen is het een gaaf karretje :)
Redelijk lame filmpje imo.
Het slopen is redelijk leuk opgenomen! Dat er vuur rond zijn wiel kwam was wel een hele vette shot trouwens!
De 928 is vrij storingsgevoelig en duur om te repareren, het zou me niets verbazen als deze auto toch al ten dode was opgeschreven. Desondanks wel zonde, de 928 is het enige Porsche-model dat ik kan waarderen.
the-budel-guy
ik vind het jammer om te zegen maar die scooter muizen moeten nu dood.
Mooi filmpje, duid automobilisten er op dat ze niet de enige zijn die de openbare weg mogen gebruiken. En dat kan soms geen kwaad!
Ik vind dat truckers ook eens zo’n filmpje mogen maken.
Want mensen beseffen niet meer als je met een 30tonner onderweg bent dat zo’n ding niet op 1,2,3 stilstaat. Ze wurmen zich overal door en tussen alsof het niks is, en als je hun bumper aanrijd dan staan ze daar te blijten.
Heerlijk hoe achterlijk iedereen hier reageert :)

Geinig filmpje, was de 5min waard.
jammer van die porsche, ook al is het geen mooie porsche vind ik. maar ook wel lol om een keer te doen:P
dat zou ik nooit doen met mijn motor:D
we hebben ze de snelweg schutters
lol , motorrijders doen zelf gevaarlijk door snel door een file te rijde
@KaCh1ng:

klopt, die zijn er zat
daar mag ook wel eens op gelet worden imo.

aan de andere kant zijn er ook zat automobilisten die koste wat het kost het gat proberen dicht te drukken. of zonder op te letten van baan wisselen of deuren opengooien.


maar laten we eerlijk zijn.
al die flamewars komen eigenlijk op 1 ding uit. als iedereen een beetje rekening met elkaar hield…
heiligschennis. ik beschouw de 928 als religieus getal. ook andermans 928 zal ik beschermen. Engel en broeder. war.
Zonde van die 928. Wat een eikels. Dit filmpje hadden ze makkelijk kunnen maken met een Hyundai Excel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).