Gespot: Mansory Stallone (599 GTB)

Auteur: , 14 Reacties

Collega Robbie trekt 'm voor geen meter, ondergetekende des te meer. Wat kan je dan ook hebben tegen een Ferrari, met een smaakvolle parelmoer glans, 720 pk en een gruwelijk lekker geluid? En als zelfs de chicks in Milaan, een van de belangrijkste modesteden, er naar kijken dan weet je dat het goed zit.

Ik weet trouwens nog steeds niet of de Zwitserse tuner Mansory deze auto nou vernoemd heeft naar Sylvester Stallone, maar in dat geval had ik hem zelf ‘Rocky’ genoemd. Des te meer omdat het nog maar een half jaartje duurt totdat de 599 GTB, de donorauto, een opvolger krijgt. Kan Mansory meteen een Rocky II maken. (en een Rocky III daarna, enzovoorts, enzodoor)

Deze tuningcreatie op Franse platen werd in Milaan door Coen gespot. Kijk op autojunk voor meer foto’s.14 reacties

maar 1 woord wat ik hierbij denk: WAUW
kan robbie in dit geval toch ook geen ongelijk geven, doet die auto geen goed…
Waarom zag ik nou niet zulke dingen toen ik in Milaan was :(
@rubenpriest:

omdat jij druk was met GT5 spelen bij de lokale Milanese Intertoys !? ;-)
ik had ‘m ook rocky genoemd, past meer bij de eigenaren (kettingen en stenen…)
ik denk dat ik met de 720pk wel tevreden ben, dat plastic geven ze maar aan iemand anders
Die chick kijkt naar hoe de fotograaf raar en ongemakkelijk op z’n hurken zit om dit oerlelijke gevaarte op de foto te zetten (sorry Coen).

Bruut ziet het er wel uit, maar daar houdt het dan ook gelijk op. Deze komt niet op het sparen-voor-lijstje :P
@Sorcerer: Zo ongemakkelijk zat het niet hoor! Maar n het echt zie je wel hoe vet ie is. maar het blijft wel kijken-kijken-niet-kopen! ;)
Eens een keer een Mansory die ik wel mooi vind…
Voor een Mansory wel mooi, maar voor een Ferrari niet.
Doe mij het origineel maar , dit is mij te sjonnie.
Smakeloos
Heel professioneel van alle stijl ontdaan. Erg knap.
ik ben geen fan van Ferrari tuning…..of Aston Martin tuning of Maserati tuning. met je poten vanaf blijven, het eindresultaat wordt er altijd slechter op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).