Maserati GranCabrio Fendi: voor de leatherboys

Auteur: , 18 Reacties

Cabrio? Gay. Heel veel leer? Gay. Een Maserati GranCabrio die door modekoning Fendi is aangepakt? Winning!

Een collabo met modehuizen is Italiaanse merken niet vreemd. Op de IAA staat Fiat met een 500C die door Gucci onder handen is genomen, en Maserati laat een van de meest begeerlijke cabrio’s ooit door modehuis Fendi verfraaien. En waarom ook niet, het op deze manier combineren van stijl en klasse kan haast niet fout gaan.

Het meeste werk is vanzelfsprekend aan de binnenkant gedaan, maar ook het exterieur is niet helemaal standaard. De Maser is voorzien van een drielaagse carrosseriekleur, Grigio Fiamma Fendi gedoopt. Deze donkergrijze lak heeft een oplichtende gouden schittering aan het oppervlak. De huiskleur van Fendi is geel, en dit vinden we dan ook terug in diverse emblemen, maar ook in de remklauwen, die verstopt zijn achter 19″ Trident lichtmetalo’s.

In het interieur is gebruik gemaakt van een van de exclusiefste leersoorten, waarvoor alleen de allerbeste ascetische koeien-schaakgrootmeesters van een Tibetaans monnikenklooster in de Noordelijke Alpen als leverancier in aanmerking kwamen. Behalve als interieurbekleding is dit leer ook nog gebruikt voor de vervaardiging van een Limited Edition Travel Set.

Aan de 4.7 liter V8 is verder niets gedaan, maar die behoefde dan ook niet zoveel aanpassingen natuurlijk. Mocht je de speciale GranCabrio nog niet herkennen aan zijn stiksels, gele accenten en lakkleur, dan is er natuurlijk altijd nog het obligate typeplaatje dat hem als bijzonder weggeeft: in dit geval is dat een zilveren, ovale unit, waarin de Maserati-drietand, het Fendi-logo en een vijfcijferig serienummer (vijf is een iconisch getal voor Fendi) zijn gegraveerd. Je vindt hem op het dashboard, vóór de passagiersstoel, en op de zijkanten van het van zwarte stof voorziene neerklapbare dak. Zo, weten we dat ook weer.

Je kunt hem de komende maand op de IAA bekijken, hopelijk naast wat échte primeurs. Maar daar hebben we goede hoop op.18 reacties

Wow dat interieur vind ik wel vet!!
Ik vind bruin voor een auto alweer een beetje over. Doet u mij zo’n GranCabrio maar in pareleffect-zilver o.i.d.
@Jochempie: Tja dat is een veilig kleurtje, maar dan is dan ook alles mee gezegd.
“De Maser is voorzien van een drielaagse carrosseriekleur, Grigio Fiamma Fendi gedoopt. Deze donkergrijze lak heeft een oplichtende gouden schittering aan het oppervlak.”

Ik had gezworen dat hij bruin was?!
waarschijnlijk ziet de kleur er in werkelijkheid helemaal anders uit dan op deze studio foto’s.
Zoals hij hier staat afgebeeld ziet hij er wel héél lekker uit :)
@vale46: denk als je hem in het zonlicht ziet dat die er velemale beter uitziet maar ik zou hem toch graag voor de deur hebben;)
Modemerken en autos, geen goede combinatie
En Dacia staat op de IAA met een geheel door Wibra® verzorgde Logan.
@rubenpriest: Dat zou zomaar kunnen! ;)
@rubenpriest: Krijg je daar ook een felbegeerde Wibra® goodiebag bij?
Bruin is niet echt mijn kleur, maar dit interieur is wel gaaf :D
Voor de rijke, rijpere vrouw of voor de Marokkaan die teveel geld verdient met de cocaïnehandel.
@GeoBem007: De Maserati is niet in een diesel uitvoering verkrijgbaar. Dus een Marokkaan zal je er niet zo snel in zien rijden.
actiemodelletje?

opruiming?
Die kleur is pure porno, maar mag ik het interieur dan gewoon in beige leder/alcantara met een zwart stikseltje, en geen gele maar carbon afwerking? Sleutels mogen door de brievenbus.
Prachtige wagen. Mooie kleuren. Dat Fendi pakketje hoeft nu niet echt, maar het is wel stijlvol, zoals altijd.
Fendi maakt em helemaal af
Gay is om te beginnen al winning!
Op zondag ochtend/middag produceer ik ook vaak iets bruins met een gouden gloed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).