Tamara Ecclestone loopt er bij als een tokkie

Auteur: , 45 Reacties

Maar haar vader is wel miljardair. En ze heeft een gloednieuwe Ferrari 599 GTO voor de deur staan.

Ik moet zeggen dat als ze bij mij een dergelijke supercar voor de deur neerzetten, ik waarschijnlijk nog in mijn blote zak naar buiten zou rennen. Maar voor mijn deur liggen dan ook geen fotografen te wachten. Mevrouw Ecclestone had een weinig charmante roze pyjamabroek met dito Uggs aan, en het leek haar een goed idee om in die uitdossing even het nieuwe speeltje te gaan bewonderen. Voor een volledig overzicht van alle uitdagende poses kijkt u hier.

Bij deze is trouwens ook meteen de mythe dat Tamara Ecclestone een lekker ding is ontkracht. Ze was al eens onderwerp van een babe watch, en we zagen haar ook met weinig kleren in haar strijd tegen bont, maar van de meest recente platen worden we niet echt vrolijk. Zo zie je maar weer wat belichting en make-up kunnen doen. Even een vergelijkend plaatje en je begrijpt wat ik bedoel:

Zoek de verschillen

Het zal haar vriend/man/neukertje Omar Khyami waarschijnlijk worst wezen, die hoeft alleen maar even aan al die miljarden te denken om een vette glimlach op zijn gezicht te toveren. (via Mirror)45 reacties

Die heeft inderdaad haar beste tijd wel gehad zo te zien..
maaaaaar…. STEL, dat je in de positie komt dat je even met haar mag spelen, dan kan ik me idd voorstellen dat je alleen aan de miljarden hoeft te denken..
Dronken voeren, trouw ring erom, trouwen, scheiden, geld innen, en voor je het weet heb je ook zo’n mooie Ferrari…
Slechts een theorie..
@dennisr: ik denk niet dat je geld meekrijgt na zo’n gebeuren. alleen problemen. maar i like the spirit :)
@dennisr: +1 maar voeg nog ff bij: een kind verwekken. dan krijg je zeker weten wat alimentatie bij het scheiden. niet alleen sletten trouwen voor geld/ alimentatie. er staat anders wel een aantal miljoen / miljard ofzo op het spel, dus: neem de tijd en speel safe.
@bigcar: begrijp me goed, als ik de kans krijg ga ik er wel voor :lol: hoe makkelijk wil je rijk worden ? nou heel makkelijk! en over dat kind ben ik het niet helemaal met je eens, ik bedoel.. ik wil wel kunnen genieten na die tijd :) dus gewoon geen zorgen en volop geld uitgeven :mrgreen:
@dennisr: dat bedoel ik niet. wat ik probeer te zeggen is dat je het op zo’n manier moet spelen dat als ze jou aan zal klagen, de rechter het op zo’n manier zal begrijpen dat jij in het voordeel komt:

voorbeeld

zij zegt: hij is met me getrouwd voor me geld.

als tegenargument kun jij dan weer zeggen: zij heeft mij misbruik, als die tijd lang. bewijs is het kind.

snap je..???
@bigcar: jaa ik begrijp het :)
@dennisr: Kan je net zo goed met Ecclestone zelf trouwen… dat duurt veel minder lang tegen dat er resultaat is. (lees: tegen dat die vent doodvalt en je dus de erfenis kan claimen). Bovendien hoef je ook niet te delen, want dit grietje hier heeft nog een zus waarmee ze de erfenis moet delen.
Nu is de keuze aan jou (en best wel een dilemma)… Trouwen met een kip die er uit ziet als mijn tante na een XTC-party om dan achteraf 1/4 van het kapitaal van Ecclestone te krijgen of de komende 3 jaar anaal in de kakker genomen worden door een lul onder begeleiding van een penispomp om vervolgens de volledige erfenis te krijgen.
Oke met zo’n pyjama en roze uggs zie ik haar toch liever niet, maar dat neemt nog niet weg dat ze er goed uit ziet hoor:P
Gezellig joh, zon schoonvader! Dan maar geen geld!
@mbfanatic: als je die kerel ziet.. volgens mij is hij praktisch dood.. dan maar paar jaar door heen bijten.. rijkdom! :mrgreen:
@dennisr: haha, je hebt me overtuigd! Geef dr nummer maar!
@mbfanatic: haar nummer, haar nummer.. waar heb ik die ook alweer :lol: dat papiertje ben ik zeker verloren in haar nieuwe huis.. denk niet dat ik hem daar ooit terug vind..

http://www.parool.nl/parool/nl/30/ECONOMIE/article/detail/2445408/2011/06/15/Dochter-F-1-baas-Ecclestone-22-koopt-duurste-huis-VS.dhtml
@dennisr: als je iets doet, doe het dan ook meteen goed a.u.b.
Wie begint er over kinderen? Met haar? Geen probleem:P ik offer me wel op hoor:D
Haha als jullie niet willen:P
@fluvioglacialeafzetting: eigenlijk zou je naar de VS moeten gaan, haar uitdagen tot ze je slaat.. en dan aanklagen.. en HOPEN.. dat meneer Ecclestone je miljoenen bied zodat zn dochtertje geen slechte naam krijgt in de media.. zo veel ideeën.. volgende vakantie ? VS!
bizar, ben je 22 en zo verdomd rijk.. kunnen wij normale burgers alleen van dromen.. oneerlijk verdeeld ? moah.. beetje..
@dennisr: en haar zusje (Petra) bezit sinds kort het duurste huis van de VS. Being rich is a pain in the a$$…
@robbie: ach gut, wat sneu voor die meid :lol: ik dacht eerst dat het om dezelfde ging maar is dus haar zusje, wat zullen ze het zwaar hebben :roll:
@dennisr: Triest ventje.
@amateur: wat ben jij ? :)
Ze kan mij krijgen ( de ferrari dan toch … )
@dennisr: haha ja die is goed:P
Persoonlijk vind ik haar er op die linkerfoto leuker uitzien dan die plastic pop op die rechterfoto….
Wel lief van haar vriendje dat hij haar zomaar een 599 GTO geeft.
@robbie: Misschien krijg je er ook eentje als je het eens heel lief vraagt ;-).
toeter toeter toeter toeter toeter, met tamara op de scooter!

Ije ije ije ije, ik wil een stukje met haar rije!

Ukke Ukke Ukke ukke, dat gaat me nog wel lukke!

sorry mensen, zanger rinus live in de studio bij radio zender :lol:
Google op haar naam en dan zie ik genoeg mooi materiaal. Ok photoshop doet wonderen maar toch.. Eerst rondje gto daarna rondjebmet haar.. Lijkt mij een aardige zondagmiddag :-)
zelfs zo zou ik haar zonder na te denke neme
Iets met PhotoShop
Lekker hoog niveau hier ;) Maarre buiten de roze broek is er toch niets mis met dit meisje?
Wat een boulevard artikeltje. Was Story de bron?
Zit je gewoon lekker binnen op de bank, zet je vriendje een nieuw speeltje voor de deur onder een rood laken, fuck de paparazzi, gewoon blij zijn en in je handjes wrijven.
Vind het trouwens geen slechte combinatie.
Owja dat is waar mensen die veel geld of aanzien hebben moetwn altijd op en top de deur uit en mogen niet als de ‘ normale’ mensen lekker in pyjama lopen of uggs dragen? Onwijs logisch, zal straks even de cosmopolitan lezen om te zien of het waar is pfff………
Niet alleen verwacht ik dat prinsjesdag dit jaar een horror voorstelling wordt maar Sinterklaas komt ook niet meer. Ze hebben hem vermoord (Bernie duldt zeker geen concurrentie) en zijn lijk in de kofferbak van een Ferrari 599 GTO gedumpt! Zijn mantel steekt er nog uit.
Je bent een tokkie als je zo over anderen oordeeld..

Geld zegt helemaal niets over hoe je je moet kleden, tis ook maar een mens..
op die rechter foto heeft ze wel een lekker lichaampie ;)
@spykerboy: alles wordt geretoucheerd, laat je niets wijs maken. zelfs mijn “one pack” krijgen zij in een “six pack”…
Het wachten is nog totdat ze een blauwe oog geslagen krijgt net als haar vader. Dit soort tokkie moeten verboden worden op de wereld. Wel respect dat ze geen reet hoeft te doen en auto merk voor de deur heeft staan die gewoon nummer 1 is. Props.
Hoezo loop je er als een tokkie bij als je dat aan hebt? Als ik m’n joggingsbroek aan doe krijg ik dat gevoel namelijk totaal niet. Ze ziet er gewoon prima uit en de auto is een feest natuurlijk :-)
Een GTO zet je niet voor de deur, maar achter een deur! Lekker binnen in een warme en droge garage verdorie! :D
Al draagt een aap een gouden ring….
Beetje flauw om een normale vrouw weg te zetten tegen een model dat:
1: Full bodymakeup heeft.
2: Volledig gephotoshopt is.

Wees dan een vent en zet haar naast een foto van je eigen vriendin die net wakker is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).