#BAM! Zunne grote SUV op je dashboard jonge!

Auteur: , 18 Reacties

Er zijn een paar dingen die je niet moet doen als je gedronken hebt. Autorijden, autorijden op de verkeerde baan en autorijden op de verkeerde baan waar net een politieauto met rollende camera rijdt. En daar bovenop crashen.

In Oklahoma City kreeg een agent de schrik van zijn leven toen hij de truck voor zich op het nippertje zag uitwijken naar rechts om plaats te maken voor een tegemoetkomende Ford SUV. De bestuurder was een zekere Francisco Noriega Perales die na afloop kon worden gearresteerd met de volgende toevoegingen aan zijn CV:

– Het veroorzaken van een ongeluk
– Rijden onder invloed
– Rijden op de verkeerde weghelft zonder in te halen
– Het niet dragen van een gordel

Gelukkig is de agent er met kleine verwondingen vanaf gekomen. De K9 (dat is Amerikaans voor politiehond) die achterin zat en luistert naar de naam “Boze” is gechecked door de dierenarts, hij is helemaal in orde. Check die video!

Check die SUV vs politie crash op Autojunk.nl18 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
zo , die is ook direct wakker geklutst …
Booze kan wel tegen een beetje hoofdpijn en stijve nek in de ochtend.
Dus… zelfs zonder gordel blijf je bij zo’n klap nog heel genoeg om je CV uit te breiden? De MUGshots laten alleen een wondje op zijn neusbeen zien. (+ een hoofd waarvan je je afvraagt hoe het zonder eerdere ongelukken zo gegroeid kan zijn)
Die politieagent ging ervoor hoor: naar links uitwijken. Wat een eikel. Volgens mij wilde hij gewoon in het nieuws komen! Kan niet anders. Misschien wat letsel; kan ie lekker thuisblijven; dan hoeft ie ook niet naar dat geblaf van die opgefokte keffer op de achterbank te luisteren.
Ik heb al bumperstickers besteld met Free Paco!
@gregorius: Rechts van hem stond die witte ford pick up geparkeerd, en achter/naast hem reed dat rode wagentje. en aan de linkerkant was de weg leeg… conclusie:
@gregorius: Wat ben jij simpel figuur.
@pininfarina: haha, ik wachte eigenlijk op een reactie van rechercheur. Maar deze is ook voldoende… dit was gewoon om het uitlokken. Ik ben 100% tegen te veel alcohol in het verkeer en ook tegen onkundige bestuurders. Deze bestuurder was een malloot en de juut was niks te verwijten.
Is trouwens wel apart dat de agent naar links afwijkt waar rechts doorgaans gangbaarder is. Rechterbaan is by the way helemaal vrij terwijl links tegenliggend verkeer is.
Sue the cop.
Die gast in de SUV ging weer naar de goeie baan, en de agent naar de verkeerde.. dus wie is er eigenlijk schuldig ? achja het is Amerika dus natuurlijk die gast in de SUV..
Zo zie je maar weer dat je in Amerikaanse auto’s met gemak even een ongelukje overleeft he :roll:
Mooie eindboem!!
Als je oplet lijkt de suv eerst naar (zijn) links uit te wijken. De agent anticipeert, maar op dat moment wijkt de suv alsnog naar (zijn) rechts uit.
waarom stuurt die cop naar links! wat een noob
@wack:

Ben je blind ofzo? Dan achterop die witte SUV parkeren en ramt hij je achterkant nog, dan heb je 3 autos met schade.
Da’s ff schrikken!
Volgens mij deed dit een beetje pijn.
Altijd uitwijken naar rechts. Behalve in Engeland.
Maakt uberhaupt niet erg uit wat de agent had gedaan, zo onverwacht en met zulke snelheden maak je sowieso weinig kans.
eergisteren al gedumpt zien staan. malloten zijn het daar in America. witte pickup speelt op safe VIA rechts

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).