Snelwegschutter rijdt waarschijnlijk in grijze VW Golf

Auteur: , 68 Reacties

Stel: je bent de inmiddels beruchte snelwegschutter. En je wilt niet gepakt worden. Welke auto rijd je dan? Met welke auto ben je het minst herkenbaar in de massa? Juist, een grijze Volkswagen Golf.

Het was vanmorgen weer raak. Rond vijf voor acht kwam bij de coppers een melding binnen van een kapot geschoten ruit bij de Heinenoordtunnel. De bestuurster is niet geraakt maar dat had niet veel gescheeld, het kogelgat zat vlak achter haar stoel.

Bij het incident is een zilvergrijze auto weg gereden, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Dat maakt dus ongeveer 84% van leaserijdend Nederland verdacht. Desondanks kan het wel verstandig zijn om extra alert te zijn als er een grijze Golf naast je komt rijden. Met een beetje pech wordt er namelijk een geweer op je auto gericht. Mocht je overigens de gouden tip hebben, dan cash je 10.000 eurootjes. Kan je toch een leuke tweedehands Golf van kopen.68 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
schiet hij vanuit de auto of de berm
@betonstaal: volgens mij inmiddels beide, copy cats?
@bassie: Doet me denken aan de Copycat Killer van South Park
LOL, die Golf kun je dan mooi bij.de Domeinen kopen! ‘Net binnen, alleen snelwegkilometers mee gemaakt’! ;)
@Svenska_Aeroplan_AB: Ok. Respect. Die is goed hahaha!
er werd gezegd dat er van een auto geschoten werd. maar gister op het nieuwe was er ook weer een beschoten, en die zij dat de schutter in de berm zat.
@drentje: ”van uit een auto”
@drentje: van uit een auto – doet me denken aan die sluipschutter in Washington, die mensen beschoot vanuit zijn kofferbak, deze had hij omgebouwd. Meerrrr…

http://en.wikipedia.org/wiki/Beltway_sniper_attacks
@betonstaal: ja inderdaad alleen dat was met een hoog kaliber. dit is gelukkig maar met een luchtbuks ( dat heb ik mij later vertellen )
Wat een rare idioten heb je toch… En het is dus zoals ik hierboven lees maar net goed gegaan… Oftewel een kwestie van tijd, tot het eerste slachtoffer valt. Of slachtoffers als de bestuurder van de doelwit auto geraakt wordt en de macht over het stuur verliest…

Moet er niet aan denken.

Ik rij daar ook. Mijn vriendin rijdt daar ook. Het is niet echt een lekker gevoel…

Hopelijk pakken ze die mongool of mongolen binnenkort. En dan minimaal voor poging tot doodslag ten laste leggen. Dat is minimaal 5 jaar de bak in.
@TF_Bundy: het gebied zal nu wel goed gemonitoord worden
@betonstaal: Dat denk ik ook. Zit geloof ik sinds enkele weken een ‘team van 42 agenten’ op.
@TF_Bundy: Ik kan het je sterker vertellen: Aan de meeste idioten is iets raar!
@mout: Touche! Daar heb je inderdaad een punt.
r32 , gti of 1.9tdi :p?
@KaCh1ng: De schutter heeft duidelijk geen werk. Want hij maakt ruiten stuk op alle tijden van de dag. Dus een 1.4 Trendline van eind 1997. (Niet dat daar iets mis mee is. Prima auto. Maar qua inkomen en bezigheid van de schutter lijkt me dat een accurate gok?)
@TF_Bundy: Hopelijk zit jij niet bij de politie…

Iedereen werkt namelijk van 9 tot 5. Iemand die een wapen smokkelt of illegale handel koopt limiteert dit op een enkele actie.

Het kan net zo goed een R32 zijn.


ontopic: Flutterby’s advies: rij hem van de weg en geef hem aan. 10.000 euro van de overheid is genoeg voor de reparatie en/of verzekerings-“last”.
@flutterby: Geniaal. Rijd een gek van de weg waarvan je zeker weet dat ie gewapend is.
@flutterby: Neu…! Ik zit niet bij de politie, nee he he he. En… je zal ongetwijfeld een goed punt hebben, maar ik volg je niet helemaal in je redenatie. Het was ook van mijn kant niet echt een erg serieuze stelling hoor. ;-)
Ik hoor net op het 12 uur journaal dat de camera’s in de Heijnenoordtunnel waar deze Golf doorheen reed op realtime stonden en dus niets opnamen. MIJN GOD RIJKSWATERSTAAT, epic FAIL als je het mij vraagt!! Niet alleen nu omdat die Golf er doorheen gereden is maar uberhaupt. Als er niets wordt opgenomen waarom hangen die krengen er dan??
@mylvan: blijkbaar zijn het een soort file monitoring camera’s en is er geen mankracht om ze terug te kijken, maar goed dan kan je ze nog steeds laten opnemen e het het half jaar bewaren of zo, en daarna wis je en neem je het op. Maar dat zal wellicht (nog) niet mogen vanwege privacy regelementen
@mylvan: pfff… Tenenkrommend. Gelukkig kosten die systemen bijna niks. Waarom zou je iets opnemen.

Dusss… Een paar HD-recordertjes van een paar meier eraan hangen is teveel gevraagd?
@mylvan: Als ze wel opnemen krijg je weer kritiek van mensen die bang zijn hun privacy kwijt te raken, het is ook nooit goed.

Er zullen bovendien al wel op genoeg plekken camera’s zijn, tankstations en winkels, waar je die Golf kan zien langsrijden.
@sdk16420: Privacy is voor mensen die wat te verbergen hebben.
@mylvan: maar ze mogen niet opnemen. Privacy wetgeving verbiedt dat.
Vanuit een rijdende auto, vanuit de berm, vanachter een taluut. Heb het geloof ik nu allemaal gelezen. Het zegt 1 ding. Die lui zijn mobiel en in good use of their legs, not their brain.
Blijf erbij; hoop dat ze die idioten snel ‘in de kraag vatten’ en bij de arrestatie ongezien die lieden een beetje tot bloedends toe in mekaar stampen voordat ze de boevenwagen iets te hard ingesmeten worden. Wat mij betreft is in dat geval een beetje gezonde police brutality geoorloofd. ;-)
@TF_Bundy: ja, ex militairen oid die de spanning missen en i.p.v er over te praten of alcohol drinken dit doen. Of wederom een lid van een schietvereniging, ik zou daar maar eens ga kijken naar een grijze golf.

Gissen, raden.
Wel mooi dat de media er nog geen kleur en stempeltje op gehangen heeft, net als bij Breivik, waarvan de NOS toch zeker wist te vertellen dat hij een Moslim was en lid van Al Qaida en toen bleek het toch te gaan om een blanke, een aanhanger van Wilde Greet.
@betonstaal: Heb zelfs het idee, dat het gewoon een autochtone relatief jonge gestoorde gozer is. Of meerderen. Weet niet waarom ik dat denk. Alles is mogelijk. Maar het zal me niks verbazen…
@TF_Bundy: Lekker, dan wordt hij door de eerste de beste pro deo advocaat vrijgesproken…
@Svenska_Aeroplan_AB: Ongetwijfeld. Want zo werkt het fantastische recht systeem hier.
Ik hoop dat hij geschiedenis gaat schrijven en zo een heel jaar nog door gaat. Lekkere dikke vinger naar onze amateuristische politie agenten. Keep it up highway shooter.
@bempi: Dan hopen velen, denk ik, dat hij jou wel zal raken.
@bempi: totdat hij jouw achterruit aan barrels schiet, jij schrikt, hard aan je stuur draait, een wiel in de berm komt waar deze zich ingraaft en jij tuimel de tuimel jezelf terugvindt, op de kop in je auto tussen de koeienvlaaien. Je ruikt een brandlucht en benzine. Je rukt aan je veiligheidsgordel die niet los gaat en raakt in paniek.
@betonstaal:

Je moet minder A-Team kijken. Is ook goed voor je hart enzo. Ik heb en gebruik de OV dus ik zal geen last van hem hebben.
@bempi: Er was ook al een bus beschoten dus pas maar op ;)
@dennisr:

Nou ik wens hem veel succes en gemeente Groningen heet hem van harte welkom hahaha ! :D
@bempi: Hey kleuter, je kunt wel merken dat je “nog niet droog achter de oren bent”. Want er komen wel erg stomme dingen van jouw op internet.

Misschien is het iemand die ploegendienst draait en boos is op zijn baas, of iets dergelijks, i.v.m. de wisselende tijden, maar het kan eigenlijk van alles zijn.

OT: Het is en blijft een gek, een idioot en mafkees, maar het zal nu zeker als aanklacht een poging tot doodslag krijgen, als zij hem/haar te pakken.
@bempi: ha jouw straf komt vanzelf! Ik zie de blaadjes al vallen!
@bempi: A-Team is cool. Opgesloten worden in een schuur vol handige spullen, ik werk hard aan die droom.
Ik hoop dat die kneus snel gepakt wordt! het is trouwens 10.000 + 100.000 van de telegraaf voor je verhaal hoorde ik..
die schutter word al overmoedig zie ik, al een beetje slordiger nu iemand zijn auto gezien heeft, kwestie van tijd dat ie gepakt word :)
@dennisr: ja, hij gaat denken dat hij ongenaakbaar is. ik hoop dat hij gepakt wordt voordat er doden vallen
Hmm, voor 10.000 euro is er vast wel iemand die de berm goed in de gaten wil houden in omgeving Rotjeknor.
@Sorcerer: het is best wel een groot gebied waar hij actief is
idd lekker anoniem
Tsja kan ook niet anders dat die lutser in een duits hok zweeft. Zoekt denk ik wat spanning of ontspanning….maar snel pakken die gast(en).
Wel een leuke Golf coupe, die foto boven dit topic. :p
@mout: Nee dit is nog de beetle coupe :P
Oeee nu ben ik verdacht in mijn, ja lease, grijze golf 6!
Vurig typje in die porsche…
Van
Achteren
Geschoten
En ik dacht dat het altijd ;
Van
Achteren
Genomen was ;)
@norge: Als ik
van achteren
geschoten
heb,
wordt het tijd voor Norrit.
van 10,000 euro kan ik mijn auto leuk opvoeren. ik ga opzoek :D
@spykerboy: wat voor auto?
@betonstaal: E36 325i “GTS”
@spykerboy: oh, + 10.000, leuk blok er in uit Alpina B12 of zo, met extra turbo’s.
@betonstaal: nee als ik het zou krijgen laat ik een E46 M3 blok inbouwen en helemaal afstellen etc. inclusief supersprint spaghetti spruitstuk met Xpipe en eindemper.
Een huurling van Carglass!
@Tommy2: +1

en de politie zoekt helemaal verkeerd
@Tommy2: ik had een wit/rood busje van Rentokil verwacht.
Weet iemand waar het plaatje van is, is het van een film toevallig?
911 Carrera SC?
@betonstaal:

Het kan best een carrera of een sc zijn, maar niet beide.
Als dit waar is had ik dat hier een paar weken geleden goed geraden. Is overigens puuur statistiek en geen kristallen bol.

We kunnen nu verder inzoomen. Waarschijnlijk een dieselpruttelaar. Golf 4. Geen automaat.

Zonneschermpjes voor de achterzijruiten. Voor de kleine.
Geen zwarte A8 W12? Of werd de associatie dan teveel gelegd met de transporter?
gelijk 10 jaar geven en tbs de mafketel.
Hebben jullie die vurige porsche in wallpaper formaat? ^^
Het is zo, dat die grijze golf is opgemerkt door een vrouw. Afgaande op mijn vriendin, die kan nog geen mercedes van een lada onderscheiden. Maar goed we hebben nu ook een 16 jarig racetalente rondrijden. Het kan verkeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).