McLaren Special Operations: meer foto’s en video

Auteur: , 20 Reacties

Noem het 'Exclusive', noem het Special Operations, of noem het Bespoke. Het komt allemaal op het zelfde neer: je neemt een luxe product, vervang de reeds dure materialen door nog duurdere materialen (lees: carbon), vraagt vervolgens de hoofdprijs en lacht je de ballen uit je broek over al die lekkerbekken die zich er met getrokken chequeboek als gekken op storten.

Op Pebble Beach lanceerde McLaren zijn special operations-lijn, en destijds kwamen de eerste foto’s al los. Nu hebben we er echter veel meer, en een filmpje. Reden genoeg voor een nieuw topic dus, al was het alleen maar voor de celebs die er naast staan. Wat te denken van the (ex-)Governator annex Hummerboy Arnie naast een chromen exemplaar? En als je auto’s zegt, zeg je Jay Leno, dus die man was er natuurlijk ook niet weg te slaan.

Foto’s staan hier onder, de video staat op autojunk. Enjoy! Zo, en nu snel weer wat Italiaans posten :)20 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
lol @ laatste zin :D
@rubenpriest: Als het dan toch italiaans moet zijn, het liefst nog iets over abarth! :D
wow eerste artikel met een smiley :o en voro ik het filmpje ga kijken, wedje leggen op de kleren van Jey Leno ? ik gok op safe, spijker broek en blauw shirt..
tja over die weddenschap, was natuurlijk niet serieus he :roll: waarom heeft die kerel nou juist vandaag iets anders aan… :evil:

OT: kon trouwens niet beter omschreven worden dan die eerste alinea! :mrgreen:
Wel erg mooi kleurtje trouwens, en de prijs valt me nog mee, kwart miljoen voor een McLaren, is toch wel een merk met een goed imago, F1 enzo :) (ja mensen, ik zal de volgende keer even kijken of alles in 1 reactie past ;) )
@dennisr: Betekent misschien dat Jay ‘m heel graag wilt? :D Een McLaren is kwa prestaties en specs goedkoop, vergeleken met andere exotische supercars.
@kaasboerin: hij heeft er wel speciaal een pak voor aan getrokken, hij zal hem ook ongetwijfeld zo snel mogelijk aanschaffen.. walgelijk rijk die man.. :P
@dennisr: Zat rijke mensen, maar hij doet exact met z’n geld wat ik waarschijnlijk ongeveer zou doen als ik ’t had… :lol:
@dennisr: das kut he, dan heb je een reactie verstuurt, en dan schiet je je net iets te binnen wat je er eigenlijk nog bij wilt zetten:P
@rubenpriest: nou in dit geval kwam ik het pas later tegen in het filmpje, maar dat soort gevallen zijn wel eens kut idd :P
Die zou pas echt af zijn met wat vodafone rode accenten hier en daar.
@Hupke: wit met rood en Marlboro erop is veel legendarischer.
@mashell:

Als je voor legendarisch gaat is oranje de enige kleur CanAm ftw!
De Marlboro’s waren best wel toffe wagens maar de kleur vond ik echt vreselijk. De silberpfeile van tegenwoordig hebben een ietwat leukere kleur.
leuke dagen voor Jay ..
kan ie weer wat centjes binnenharken ..
zal toch al snel genoeg zijn om zijn garage personeel voor 2 maanden van loon te voorzien ..

on-topic .. hoe gaat ie heten met een Ferrari badge ??
Ik zou extra betalen om dat carbon stuur weer door een normaal stuur te laten vervangen.
tja… ze moeten wat verzinnen he om dit lelijke hok te slijten. mclaren loopt qua design echt zwaar achter, dit ding lijkt wel uit de jaren ’90 te komen..
Volgensmij ziet de mclaren er helemaal goed uit in rood.
Die velgen zien er best goed uit, de rest interesseert me niet echt.
Beetje overdreven benaming voor een chromen wrapje…
@xilver:


Als er 1 ding is waar ik zeker van ben is dat het geen wrapje is.
Dit is een 250k supercar geen bmw 335i met een dikke nek of een lotus die een weekje een andere kleur wil hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).