Crash & Burn: comedy, stuntmannen en boobies

Auteur: , 11 Reacties

Nou ja, er doet een leuke vrouw aan mee.

Crash & Burn wordt omschreven als: “a new comedy pilot, set in the world of stunt men, produced by Lance Krall and Tony Hawk.” Hee, die laatste naam kennen we, van Jackass en natuurlijk van het V8-skateboard.

De trailer voor de comedy is in ieder geval vrij komisch (wel zo handig): er worden mensen mishandeld en er wordt een blondje (die heus niet voor een scherm staat hoor. Echt niet.) geschept door een auto, wat meteen een post op autoblog rechtvaardigt. Check de trailer hier onder (via autoblog.com):11 reacties

Jackass heb ik hem nog nooooooit in gezien…
Die vrouw kan wel tegen een stootje :) lijkt me opzich wel leuke film… dat liedje op de achtergrond hadden ze echter van af moeten blijven..
@dennisr: Hij komt er heel af en toe eens in als het om skateboarden gaat. Maar niet voor de gekke toeren.
leuke (stunt) vrouw..
Ik zou der doen!
@florisw: Jes Macallan. Zeker een leuke meid, maar niet zo heel speciaal als actrice. De vrouw van Jason Grey.. die kennen we wel.. Josh uit Grey’s Anatomy.

Manlief is acteur dus wil zij ook natuurlijk.. heb eens op IMDB gekeken.. maar ik heb geen één film van haar gezien.. allemaal beetje B spul..
Ik sla mn beurt over..
De link met auto’s was duidelijker geweest als de boobies bloot waren.
komt niet hoger dan 4 sterren op IMDB.com ..
dat durf ik op te wedden ..
Waarom niet het origineel van de Stones maar een stomme franse versie van paint it black?! Ja ik weet het, hier maak ík mij druk om in mn vrije tijd…
@fluvioglacialeafzetting: helemaal eens hoor! Ik dacht ook van nou komt ie, maar nee gaat er zo´n Fransoos doorheen bleeeren!
….damn..die muziek is erger dan een veroordelende dominee…dé…dé tering

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).