Nieuwe ‘Megafactories’ in aantocht: met Aston Martin

Auteur: , 18 Reacties

Vind je die Megafactories-serie van National Geographic ook zo interessant, maar heb je het na de 57ste herhaling ook wel eens een keer gehad met die Bugatti Veyron? Kan ik me voorstellen, ik ook. Maar gelukkig zit er een nieuwe serie aan te komen, starring (tromgeroffel): de Aston Martin One-77.

Om het programma te halen moet je in een aardig exclusief product voorzien. Maar gelukkig is de One-77 dat ook, met een productieaantal van 77 stuks, een prijskaartje van meer dan een miljoen en een vermogen van 760 pk uit zijn belachelijk grote 7,3 liter V12.

Dus laten we de recent geuite twijfels over de toekomst van het luxebedrijf uit Gaydon even voor wat ze zijn en verheugen we ons op een verse serie Megafactories. Bij de eilandbewoners van het Verenigd Koninkrijk trappen ze zondag 4 september af, om 21:00 uur. Wanneer wij de aflevering voorgeschoteld krijgen is nog niet bekend. Een intro-video’tje staat hier.18 reacties

ah super, afgelopen weken ook al de 997 voorbij zien komen en de Ferrari 599, alleen omdat ik geen flauw benul heb van de dagen en tijden mis ik altijd de helft, goed dat het hier gemeld word :D mogen jullie bij alle afleveringen wel doen van mij :)
Staat in agenda, zal er zeker naar kijken!!!
zeker een leuk progamma ..
tot een woordvoerder gaat dwepen met de onvermijdelijke passionele praatjes ..
en dat een vrouwtje 7 jaar werk heeft aan het haken van een vloermatje ..

dan zou ik liever zien hoe een Fiat Panda in elkaar gekachelt wordt ..
zonder commentaar maar met alleen fabrieksgeluiden ..
@lincoln: die info mag van mij ook wel weg geknipt worden idd :P word ze toch voor betaald.. het liefst kijk ik ook zonder commentaar, tenzij er nuttige info te melden is..
behoorlijk exclusief moet zijn om in t programma te komen? volgens mij hebben de veyron en de one-77 beiden teleurstellend verkocht dus hebben hun respectievelijke fabrikanten wel duidelijk baat om erin te komen, dus mooie deal voor ngc/am.
@lijphoofd: Ja, van de One-77 hebben ze er maar 77 van weten te verkopen jammer genoeg…
Gaaf! Megafactories is altijd leuk. Ben benieuws.
P.S. Die zwart/wit-foto is de lelijkste foto van een One-77 die ik ooit gezien heb.
ga ik zeker kijken
Heb er nu al zin in
Eindelijk :D
Ik heb ze ook gezien echt leuk om te zien
Zodra ik er een zie programmeer ik die, heb er al een paar op de hdd van de DTV decoder staan. Alleen jammer dat ik ze niet goed op mijn pc krijg.
In het echt is het nog leuker ( ben al in de fabriek van mijn auto geweest)
Dat wordt dus echt wel kijken! @sir_smokalot enig idee op welke Britse zender dit speelt?
@xilver: National Geographic :P staat in de tekst :)
@dennisr: Dat was de oude serie, tenzij dat hij op de Britse NGC bedoelt.
Kan niet wachten tot dit uitgezonden wordt!
Mijn recorder neemt alle afleveringen van megafactories automatisch op, dus ik zal zeker niets missen :-)
Dit is sowieso een must see…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).