VW Beetle-prijzen nu allemaal bekend

Auteur: , 31 Reacties

Het kon kennelijk niet in één keer. Voor net geen 20 mille rij je zo'n supermannelijke mannenauto, dat wisten we al. Maar hoeveel ben je kwijt als je ook een beetje interieur wilt én bovendien sneller weg wilt zijn bij het verkeerslicht dan Bep in haar scootmobiel?

VW biedt 3 uitrustingsniveaus: Trend, Design, en Sport. De 1.2 TSI (105 pk) Trend doet 19.990 euro, in Design-uitmonstering 22.090. De 1.4 TSI (160 pk) is in alle 3 de varianten beschikbaar en doet respectievelijk 22.990 (T), 25.090 (D) en 26.190 euro (S). Al deze uitvoeringen zijn gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak. Wil je genieten van een volle 200 pk én een DSG-bak, dan moet je de 2.0 TSI (alleen verkrijgbaar als Sport) nemen. Dit is wel de enige auto die je meer dan 30 ruggen kost, 31.550 euro om precies te zijn.

En vrouwen, mocht je er een als kerstcadeautje voor je überman willen kopen, dan kan dat: hij staat vanaf december in de showroom. Mocht je willen dieselen, dan moet je nog even tot 2012 wachten op en 1.6 TDI, en wil je meer power, dan zou ik even tot volgende week wachten. Misschien staat er wel een Beetle R in Frankfurt….31 reacties

De Porsche 911 is ooit begonnen als Beetle. Wordt deze nieuwe Beetle uiteindelijk de nieuwe Porsche 911?
@panda: toen de 911 uitkwam was er nog geen VW Beetle.
@divine: Er was wel degelijk al een kever (Beetle int Engels) sinds 1938 lang voor er sprake was van de 911 na de oorlog.
@MACH3: toen de 911 uitkwam in 1963 was er de VW 1200, de enige officiele naam. De troetelnaam was Kever, net zoals Citroën de Eend had in Hol-land en de Geit in België.
@panda:

Hier nog een leuk stukje geschiedenis wat een tijdje geleden in de rode concullega stond:

http://www.ganz-volkswagen.org/downloads/Autoweek_nr5_2010.pdf
Lelijke misbaksel ! Als je de trend versie ophaalt bij de dealer dan is hij al met 22k afgeschreven als je eruit rijdt.
@bempi: Ach, ga toch weg man. Deze kever ziet er een stuk beter uit dan de vorige (New) Beetle.
Na jah, ik zou er wel in durven rijden in ieder geval.
@Paragon:

Je hebt er zeker al 1 gekocht ! De vorige vw beetle sloeg ook niet aan, op na bij de alleenstaande moeders die graag in hun leven ooit een cabrio wilde rijden voor een prikkie. Nou dat is dan bij deze gelukt.
VW heeft tal van goede modellen, maar er zitten ook een paar uitschieters bij die misplaatst zijn, waaronder deze gay beetle.
@bempi: prikkie? weet je hoeveel duurder het was dan een golf?
@KaCh1ng: nu niet meer.
@bempi: Jouw cheap ass fiat misschien…
Is mooi maar ik wil er niet in gezien worden
gedwongenleaser
Niet mijn ding. Ik heb het sowieso niet echt op de ‘nieuwere’ Beetles. Op bovenstaande foto’s gaat het nog wel maar die doen minstens 30k, waarschijnlijk zelfs ruim erboven gezien de lederen bekleding etc.
Weinig mis met deze beetle, maar toch.. ik zou hem niet nemen.. een nieuwe golfje is dan toch wat mooier.. en nee ik heb geen petje :)
Ziet er veel strakker uit dan dat andere lelijke hoge ding, maar dan nog is de vraag of hij aanslaat.
Wat is VW weer debiel bezig zit er weer dat jat gevoelige kut systeem in…….leren ze het dan nooit. Om die manier verkoop je natuurlijk nooit meer een originele navi of mooie radio want iedereen weet inmiddels dat de vlugge vingers je er binnen 2 weken vanaf helpen. Zucht…
VW marketing:
Als je maar hard genoeg roept dat je de uitvinder van het GTI segment bent, van de eerste compacte auto met een diesel, de eerste productie 16 klepper in serieproductie hebt geleverd, dan gaan mensen dat uiteindelijk nog geloven ook.
Nu propageert VW dus dat de Beetle een mannenauto is…
Oooh joy , kunnen we weer een bloemenvaas bestellen op wielen …
tuurlijk durven fags niet in zo,n ding te rijden ..

want fags beziggen termen zoals “mannen/vrouwen auto” ..
auto is het kijken waard ,maar kga liever voor een golf GTD of scirocco
Veel mooier dan de voorganger. En bovendien lijkt deze New Beatle meer op de originele Kever.
Het rare is dat ik hem stiekum toch best mooi vind, kzou hem wel nooit kopen maar toch. Beter dan de vorige versie in iedergeval.
Ik vind hem in mat rood nog best wel vet, ik denk dat mat grijs met mat witte strepen best wel heel erg vet zal worden als je die kleuren kan bestellen bij vw
Een coole auto met zo het lijkt heel redelijke prijzen.
Leuke auto hoor. Die vorige was estetisch gezien niet zo mooi maar dit oogt lekker. Wel forse prijzen, maar goed dit is voor Amerikaanse huisvrouwen.
Voor 32K heb je ook een megane RS met 250 pk en 1000 keer beter onderstel. Ook de goedkopere 160pk versie, die in lease land misschien nog leuk was, is totaal niet interessant want niet 20% bijtelling. Wat denken die halve zolen bij VAG nu. Een totaal kansloos nageboorte van de golf…
het was lelijk, het is lelijk en het ding blijft ook lelijk. volgens mij is het geldverspilling en rijd het volgens mij (weer) voor geen meter…
@bigcar: Dat de eerste lelijk is zal niemand ontkennen. Maar de nieuwe (deze) ziet er toch al een stuk beter uit, dat moet je toegeven. En als ik de eerste rijimpressies mag geloven rijdt de 2.0 TFSI buitengewoon goed, als een Golf GTI zo’n beetje. Dus niet te snel oordelen! :D
Mooi hoor, je zou er zo een klein snorretje voor laten staan.
die prijzen vallen op zich nog best mee :-) maar voor hetzelfde geld heb je veel meer!! Maar voor alle huisvrouwen die iets teveel geld gespaard hebben in de koektrommel is het een leuke wagen ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).