Lotus neemt een boksneger mee naar Frankfurt

Auteur: , 91 Reacties

Denk ik...

Ze omschrijven het zelf als “The Lotus Fight: What the F…rankfurt?” en ik kan me daar eigenlijk alleen maar bij aansluiten. La gente esta muy loca, daar bij Lotus. Een gokje: Lotus komt met een Muscle Car (black on black natuurlijk)?

Lotus is sowieso een merk dat zich de laatste jaren moeilijk laat doorgronden. Veel geschreeuw, weinig wol. Er staan achter de coulissen al wel zo’n 20 nieuwe modellen klaar, maar als je nu een Lotus showroom binnen wandelt hangen de spinnewebben in de hoek.

Wat kunnen we in Frankfurt verwachten? 3 nieuwe modellen volgens Lotus, en de Evora GTE Road Car. Een van de ‘nieuwe’ modellen is de Elise S, die de SC vervangt, de andere twee houden ze nog even geheim.

Er is ook een teaserfilmpje, dat staat HIER. Jullie mogen hem analyseren en een schot voor de boeg doen. Misschien is het een Exige met een heel groot (V6?) motorblok? Of gewoon een Evora Muhammad Ali Edition..91 reacties

Zie daklijn, zal wel de Exige met V6 worden…
gedwongenleaser
Vind die titel nou niet echt geweldig, beetje subtiliteit af en toe zou AB wel sieren, het Geenstijl-sausje is mij soms wat te overheersend.
@gedwongenleaser: idd had het iets subtieler gekunt, maar is er iets mis met deze titel dan? Je beledigt er niemand mee.
@meneersander:
Waarom boksneger? Waarom niet gewoon bokser en het daar bij laten? Als het een blanke bokser was geweest had men dan ook geschreven whitetrashbokser of iets dergelijks?

AB, en in dit geval Sir smokalot, zal wel weer hits op z’n topic krijgen, maar met welke reden? Krijgt hij hits om de informatie die hij verschaft of juist omdat mensen over zulke woorden vallen? Shockeren op z’n tijd kan leuk zijn maar het moet naar mijn mening niet een doel op zich worden.
@Rick-dos:

Had t niet beter kunnen formuleren.
Goh…zijn we t toch n keer eens met elkaar ;)
Ik zat nog te twijfelen tussen neger of zonmens, maar ben toch maar voor het eerste gegaan. En zo shockerend is het toch niet? Het is een donkere meneer met heel veel spieren en bokshandschoenen aan. Ik vond boksneger wel lekker bekken, je moet er verder vooral niets achter zoeken.
@sir_smokalot: als je het moet uitleggen, met de mededeling dat je vooral niks achter moet zoeken, dan zou ik zeggen: verkeerde woordkeus!
@sir_smokalot: zeg dit is keer voor zijn neus..
@MAB: Ken jij de definitie van discriminatie? Discrimineren is iemand uitsluiten of anders behandelen om een bepaald kenmerk van een groep mensen waar deze bij hoort (negers, gehandicapten, eskimo’s you name it)
Iemand Boksneger noemen is geen discriminatie, je ontzegt hem immers niets omdat hij bokst en een neger is.

Maar hé, daar gaat het wel vaker mis in dit land..

Succes nog op school!
@pininfarina: Doe stoer achter je computer ga niet mensen beledige lul je zou dat niet voor me gezicht zeggen.. Ik vraag gewoon een normale vraag met respect.. Als je een probleem heb kunnen we gewoon ergens afspreken…
@devos: De enige belediging lees ik toch echt in jouw reactie…
@pininfarina: wie heeft het hier over discriminatie? Ik vind het gewoon een ongepaste titel, dus was nou jou probleem?
@sir_smokalot: zou je dat met alle respect kunnen veranderen ik vind het zeer ongepast man ..
@Benz65: Hmm, heeft ie wel een punt…
@Rick-dos: Blijters… er zijn partijen die zulke dingen aankaarten… ga daar maar janken…altijd met dat politiek correct gedoe…
@xilver en imba:

Laten we even bij dezen vaststellen dat jullie mij niet gaan vertellen wat ik wel en niet moet doen, en vooral niet zo’n domme Belg als xilver.
@Rick-dos: Je zit te zeiken dat er hier negers worden gediscrimineerd en zelf zit je mij als Belg uit te maken… wat jouw volste recht is… maar ga dan geen negertjes beschermen tegen uitspraken die niet eens als zijnde bedoeld worden…. hypocriet ventje…
@Rick-dos: De titel moet gewoon kunnen zonder dat bevooroordeelde mensen zoals jij commentaar moeten gaan leveren. Als jij en al die mensen hier er er iets ”achter” zoekt is dat jullie probleem alleen en niet iets waarmee jullie autoblog mee moeten gaan verzieken.
neger is in de huidige samenleving een woord met een negatieve bijklank. Steuntrekkert, ocmw’er, gepigmenteerde man, kleurlink zijn beter alternatieven.
@Nielsi: Racist much?
@Nielsi: En pigmentgehandicapten? :mrgreen:
@Nielsi: tuurlijk is turk in de huidige samenleving ook, en als je hee turk zeggt tegen een turk dan worden ze gelijk kwaad,(en dan zijn ze er ondertussen ook nog allemaal trots op dat ze turks zijn, wat willen ze nou!!) ben zelfs spaans en wordt vaak spanjaard genoemd maar zie dat eerder als een compliment dan als een belediging.
@Nielsi: Het is wat jij er zelf van maakt…
alleen neger zeggen als je er zelf 1 bent! :P
@rubenpriest: look there is that niggerguy!
http://www.youtube.com/watch?v=ZHFZft2rIxQ&feature=related
@meneersander:

Hahaha blijft epic !!! Deze is ook leuk:

http://www.youtube.com/watch?v=PtqqMchhUkw
@bempi: HAHA Dave Chappelle. Jammer dat zijn show niet meer wordt uitgezonden op comedy central
@DonEmilio:


Hahaha. Ja echt zonde. Zijn sketches zijn echt van topklasse niveau.
Ik last eerst bosneger :oops:
Hier in onze boerengat noemen we elkaar ook gewoon neger. We zijn allemaal blank. Het woord vinden wij niet meer racistisch, maar het klinkt gewoon goed. Die bokser op het plaatje kan ik in 1x KO meppen :P
Normaal gesproken ben ik zeer gecharmeerd van de schrijfkunst van Smokealot maar deze titel vind ik knap waardeloos. Verder wil ik er niet op ingaan maar laat het hier aub geen tweede geen stijl of spitsnieuws worden. Maar goed….hopelijk komt Lotus met iets moois op de proppen.
Voor wat het waard is: de blogneger op de Autoblog redactie (c’est moi) stoort zich overigens niet aan de titel. Heeft genoeg andere dingen om zich druk over te maken.
Er zal in ieder geval een V6 Exige staan met minimaal 280pk, idd het blok van de Evora (zonder S).
@w0o0dy: hopen dat ze er ook nog een S versie van gaan maken! met 350pk wordt dat echt een van de leukste wagens die je kan kopen!
wat moeten we die bokser anders noemen ?
‘andersgekleurde bokser’ of ‘afrikaanse mepper’ ?
‘k Vind aan ’t woord ‘neger’ niks mis.

OT : ’t wordt idd. tijd dat Lotus eens uitpakt met iets heftig. IK WIL EEN ESPRIT MET EEN BITURBO-V8 , naah …
@fep739: wat dacht je van gewoon bokser. Neger is in deze een nutteloze toevoeging. Als het een blanke bokser was geweest had ie ook geen ‘boks blanke’ toevoeging gekregen.
@fep739: jij wordt niet gediscrimineerd, jij zult het ook niet snappe;)
@MAB: ik zit hier voor over auto’s klappen en lekkere video’s te kijken. De helft ligt hier te lullen over ’t woord ‘neger’… Mam man , ’t wordt tijd dat ’t weekend begint :)
@MAB: Er wordt niemand gediscrimineerd. Dat jij het woord ”racisme” ter sprake brengt zegt wat meer over jouw.
De volgende keer dat er een ‘blanke’bokser staat, graag de term roze gebruiken.
It will knock you off your socks. Hoop ik…
Het zou autoblog goed doen enigszins af te stappen van het “Geenstijl-stijltje”..
@rbloem: het zal de reacties goed doen als er niet steeds naar geen stijl word verwezen, hou toch op.. het is toch gewoon een neger.. ze noemen elkaar ook neger dus waarom is neger verkeerd ? neger..
@rbloem: Een zwart iemand is een neger. Een aziaat is een spleetoog en ik ben een bleekscheet. Who gives a f*ck….
@pininfarina: Het verschil is dat het woord neger vergeleken met die andere twee niet racistisch is.
@imba: Mensen moeten niet zulke korte lontjes hebben maar de feiten eens onder ogen zien. Gras is groen, een neger zwart en ik wit. We zijn wat we zijn en we moeten het er mee doen.
Als iemand een witte auto koopt en je zegt Hé! een witte auto! dat is toch ook niet erg?
Tja, het verhaaltje van Lotus komt hier niet echt naar voren met zo’n titel. Iemand met een greintje boerenverstand schrijft zou dit alvast anders formuleren.
@Pixed:

+1
in mijn ogen voegt die neger weinig toe, maar het zal wel.. :)
ik probeer niet teveel op de titel te letten, moet eerlijk zeggen dat het licht provocerend is. we zijn allemaal roze van binnen,hou het gewoon bij boxer, je zegt ook niet de blanke buschauffer bijv.
Het woord neger komt van negra wat zo goed als zwart betekent in Latijn… dit knulletje ziet er nu zo uit…ergo… ’t is een neger, stop met zeiken…
vriend als daar een blanke man staat is het een gewone bokser maar omdat ie donker is boksneger komop man ff serieus man denk na.. je had gewoon bokser kunnen neerzetten.. respect voor de mensen die met me eens zijn dat het gewoon ongepast is.
@devos: De mensen die het met jouw eens zijn verdienen geen respect.
@imba: Wat een debiele reactie.
@imba:
Kruip maar weer lekker terug onder die steen.
@devos:

klopt .. alleen een neger mag een neger neger noemen ..
Jezus Crisis, hebben we het hier over auto’s of over kleurtjes? Dat dat kennelijk nog steeds zo’n issue is zeg…
@sir_smokalot: Ik vraag aan jou met alle respect of je deze titel wil veranderen. Je weet zelf ook wat hier mee te weeg brengt. Ik als BLANKE MAN vind dit zwaar respectloos man.
@devos:

en hoe weet jij dan dat je blank bent ??
@sir_smokalot: Pas op! Je gebruikt Jezus… straks heb je een groep gelovigen achter je aan! Ja ja het is niet makkelijk anno 2011 iets goeds te zeggen zonder dat iemand op z’n pikkie getrapt is.

@devos: Je bent een azijnzeiker.
@pininfarina: Maat ik vraag een normale vraag om veel heisa hier te voorkomen.. Ga niet zo maar mensen beledigen omdat ze hun mening geven wat doe ik niet bij jou… Als je een probleem hebt kunnen we gewoon ergens afspreken om het uit te praten..
@devos: Dat is nou precies het probleem van jou soort volk. Een vraag stellen om heisa te voorkomen, terwijl je daar door zelf de aanstichter van de heisa bent.
Stil maar, dat ga je toch niet inzien… geeft niks. Zeg alsjeblieft niks meer.. Je snapt het toch niet.
@sir_smokalot: Voor de meerderheid is het absoluut geen probleem. Niet druk om maken en gewoon negeren. Intolerante mensen zullen helaas altijd aanwezig zijn.
@imba: Lees je eigen post eens terug man. Zoek de definitie van het woord negeren maar eens op. Zal vast geen toeval zijn hoor dat de woorden negeren en neger zoveel overeenkomsten hebben. Verdiep je eens in de geschiedenis van de Afrikaanse volkeren en de slavernij en hopelijk zul je dan begrijpen dat het woord neger kwetsend is.
@750i:

dat is geen geschiedenis .. dat is daar hedendaagse realiteit ..
@sir_smokalot: Hier is eenje om over na te denken voor de zeikers op dit blog http://i403.photobucket.com/albums/pp117/vb278607/Wait-You-mad-bro.jpg

Volgende keer een artikeltje schijven over niggafaggots…en je plaatst een fotootje van een neger met een roze broek, succes gegarandeerd ;-)
@sir_smokalot is gewoon gefrustreerd dat hij blank is ..

hij had nml veel liever boxnigga willen schrijven ..
@lincoln: Ja dat zal het zijn… :roll:
en wie zegt dat het geen negerin is !!

stelletje seksisten ..
@lincoln: misschien is ie wel homo..
Het had allemaal nog veel erger gekund. Stel je voor dat het vet gedrukt stond. Of helemaal achteraan in de zin.
Boksnegert, lol
@sir_smokalot: Gezien alle reacties is mijn punt meer dan gemaakt. Wie heeft het hier immers nog over de Lotus…
@Rick-dos: welke lotus, die zwarte ?
Zie hier wat Wilders, geen stijl, de telegraaf, het AD en consorten ons als samenleving hebben gebracht… Ook op Autoblog zijn het een paar achtergebleven dwazen die het nog over de inhoud wensen te hebben. Maar gelukkig worde ze krachtig overstemd door populistisch gezwam, dan vallen die inhoudelijke reacties nauwelijks nog op.
@w0o0dy:

zoals jouw reactie ..
@lincoln: 2e inhoudelijke reactie (van de 5 of 6?) was van…? Nee, u wint geen prijs als u het raadt ;-)
@w0o0dy: Helemaal mee eens.
Ach ja, het is AUTOBLOG, dus een een opmerking over een neger die bokst vindt ik niet zo kwalijk.
Je kan je er maar druk over maken.
De Lotus is het onderwerp.
Misschien is het beter voor diegene die een probleem hebben met het woord NEGER, heel misschien een andere blog moeten raadplegen,
Zo kan je, je wel druk om alles maken, de echte neger maakt zich niet druk.
Maar ja AB, is ook niet altijd on topic.
Maar dat heeft weer met geld te maken.
Jammer voor @sir_smokalot dat de Hyundai i40 toch meer reacties heeft gekregen vandaag.
Ik vind dit echt de beste site ever, alleen af en toe die racistische dingen er tussen vind ik echt minder man.
hilarisch dit.. wat een ophef..

http://nl.wikipedia.org/wiki/Neger

ga dat maar lezen, en stel je verder niet aan..
@dennisr dit is geen aanstellerij, we bekritiseren slechts de woordkeus.
@timzupancic was me nog niet eerder opgevallen tot dit artikel
@sir_smokalot niemand kan ontkennen dat je woordkeus volledig onnuttig is. iedereen ziet dat het een neger is, maar beschrijft hem als een mens, en dat is iemand die bokst, een bokser dus. Gevoed door jou maatschappelijke opvatting lichtte er een verkeerd ingerichte hersencel bij je op bij het zien van deze bokser. Immers zal je nooit boksblanke (wat nog lekkerder bekt) opgeschreven hebben als dat een blank persoon geweest was. verder ben ik van mening dat je minder moet gaan smoken, en weet ik zeker dat je de ballen van een kut heb als deze neger waar je over schrijft jou aanspreekt over dit artikel.
ten slotte je aandacht voor het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=z2d2SzRZvsQ
@teachmaker: goed filmpje.. :) maar ik vind dat er nogal wat verschil zit tussen racisme, en het feit dat en neger gewoon een neger is, dat is wat ik bedoelde met ophef/aanstellerij..

als iemand zo geraakt is door het woord ‘neger’ zal het nooit veranderen..

een neger is een neger en als een neger geen neger was dan had niemand het woord neger verzonnen.. dus.. een neger.. snappie ? fijn :)
@dennisr:

zolang er veel geld omgaat in die emotie-industrie .. zal de spastische verontwaardiging die wij “discriminatie” noemen blijven bestaan ..

er zijn gewoon nog teveel die er goed van eten ..
Laten we nog eens wat inhoudelijks posten…
Spy video.. let op het stukje waar de Exige met spoiler even de Elise voorbij steekt… hear that?
http://www.youtube.com/watch?v=ixDSFWCWlyU
WHAT THE FUCK PEOPLE???????????!!!!!!!!!!

gaat dit artikel over negers of was dat toch niet de bedoeling van de schrijver ervan?! Het was voor hem/haar blijkbaar niet genoeg om de titel: LOTUS NEEMT BOKSER MEE NAAR FRANKFURT te noemen. kom op zeg, iedereen met ogen kan zien dat deze bokser zwart is ja.. daarom is het dus niet nodig om er neger achter te zetten. als deze bokser blank was geweest dan zou er echt geen: LOTUS NEEMT BOKSWHITY MEE NAAR FRANKFURT of LOTUS NEEMT BLANKE BOKSER MEE NAAR FRANKFURT hebben gestaan. een blanke bokser spreekt dus waarschijnlijk voor zich en als het een zwarte bokser is, zoals nu, is het bijzonder? Begrijp me niet verkeerd, dit is absoluut geen discriminatie idd, maar onnodig is het absoluut wel. het plaatje spreekt toch voor zich?!
waarom niet gewoon ballerina ??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).