Supercars spotten bij Droomrit voor het leven 2011

Auteur: , 14 Reacties

Ooit begonnen als eenmalig initiatief, maar inmiddels komt het evenement ieder jaar weer terug: de Droomrit. Dit jaar vindt de 12e editie plaats op zaterdag 24 september en het is de plek om eens wat supercars in het wild te spotten.

Vijftig superauto‚Äôs komen naar IVA Driebergen, om daar vanaf 10.00 uur op spectaculaire wijze te starten (rook, dat willen we zien :)). De Nederlandse Hartstichting nodigde vijftig kinderen in de leeftijd van 12 tot 21 jaar uit om de rit mee te beleven. De organisatie maakte alvast een teaservideo om iedereen in de stemming te laten komen. Mocht je langs gaan, vergeet niet de foto’s met ons te delen via Autojunk!14 reacties

Ik ben zeker aanwezig! :D
Ik kan denk ik wel
Mooi voor die zieke kinderen! Wellicht voor sommige een mooie laatste herinnering aan een veel te kort leven.
ik g in dat weekend veel meer leuke supercars zien in frankfurt :D
@audi18: ja die stilstaan :p
daar moet ik ook maar even heen!
Ik ben er ook weer bij! Beetje hopen op redelijk weer.
Ik kan het filmpje niet zien! Met Explorer lukt het bij mij niet. Iemand met hetzelfde probleem toevallig?
leuk zulke evenementen, leraar van mij doet ook aan zoiets mee met zn porsche, voor kinderen die ook met hun laatste tijd bezig zijn :S mooi dat ze zoiets regelen :)
@dennisr: Goed verhaal, lekker kort.
echt super leuk evenement. altijd de mooiste auto’s
Helaas kan ik niet. Maar gelukkig ben ik dan op de IAA te vinden :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).