BMW 1 Serie Performance – extra opsmuk voor je Einzer

Auteur: , 21 Reacties

Ja, ik wil ook een zwarte streep over mijn auto.

De zwart-witte kleurstelling op de BMW 1 Performance is consequent doorgevoerd. Hij komt terug in de aangepaste bumpers, op de side skirts, zwarte niertjes, en natuurlijk over de gehele lengte van de auto. Een set fors bemeten velgen maken het geheel af.

Er zijn ongetwijfeld kopers die dit aanspreekt, en op deze manier heeft BMW een aardige selectie aan 1 Series die het kan aanbieden. Naast de ‘gewone’ 1 is er immers ook al een Urban en een Sport line als extra pakketje te bestellen. Bovendien ontbreken vooralsnog zescilinders of benzinemotoren die groter dan 1.6 zijn in het gamma, dus een beetje extra opsmuk kan geen kwaad.

Het is nog een studie, maar BMW gooit wel vaker ‘concepten’ het publiek in, die even later vrijwel ongewijzigd hun weg vinden naar de productie.21 reacties

Krijg je hierbij ook een afgezaagd raar pookje? :D
Ach ja, zo’n einzer is gewoon een ‘mini’ BMW en moeten we ’t maar niet zo superserieus nemen, vind die zwarte strepen wel schattig. :D
Ik ben niet zo’n fan van de nieuwe Einser, maar dit ziet er toch best goed uit. Zelfs het achterbumper went wel nadat je er wat langer naar kijkt.
@DonEmilio: deze achterbumper is BMWs inzending voor lelijkste achterbumper van de IAA. Deze trofee kan ze eigenlijk niet ontgaan. Voor de rest is dit eigenlijk helemaal niet verkeerd.
Wow dit ziet er echt strak uit. Met een dikste benzine (laten we hopen 130i) heb je echt een heerlijke bak geloof ik die er nu dan ook nog eens echt goed uit ziet.
Behalve de voorkant doet ie me best wel denken aan een mini countryman
@jobh: of een Polo
Doe mij maar 2 zwarte strepen op de weg nadat ik hem vol op zijn staart trap!
@autobart: En matzwarte lak :)
Was al niks,is nu nog steeds niks en zal t ook niet worden met deze 1.
Tja, ben een fan van het merk maar zoals een ander al had opgemerkt lijken die achterlichten mij teveel op de nieuwe polo van vw, niet dat die polo lelijk is, alles behalve,alleen jammer dat dit overgenomen is op de nieuwe 1..
Heerlijke bommetje hoor!
gatverdamme, vervloek die auto…
@bigcar: ik walg ervan… verbied hem a.u.b.
@bigcar: nee, beter = gewoon verbannen v.d. Nederlandse wegen, minimaal een 3 serie!
Nope. Nog steeds geen topper, zeker die achterkant is raaaarrrrr….
Zonder die ontzettend lelijke strepen over best een leuk ding zet maar op de oprit!
Die streep is cool, net als die van de Gallardo Balboni.
Die scherpe randjes aan de voorkant geven hem een stuk meer attitude.. Mooi werk! Sowieso kunnen de meeste BMWs vaak wel een optisch sportpakketje gebruiken om het allemaal een stukje sportiever te laten smoelen..
HAHAHA.Wat een gedrocht.IK zie al die uitgeknepen lease koppen er straks alweer in rijden.Vreselijk gewoon.
Nog liever een polo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).