Foto’s & video van de nieuwe Bentley Continental GTC

Auteur: , 14 Reacties

Zomerweer schmomerweer! Met zo'n cabriolet voor de deur wil je ook met iets minder zon best het dakje losgooien.

Ongeveer een jaar na de introductie van de ‘nieuwe’ Continental GT heeft Bentley op het VAG Event gisteravond de GTC-versie geïntroduceerd en lost daarmee de tweedeurs cabrio af die wel kennen sinds 2006. Qua uiterlijk is de gelijkenis vanaf de heuplijn met de dichte Conti uiteraard groot. Zijschermen die over de koplamp-units vallen, nieuwe -en vooral grotere- velgen in de maat 20 of 21 inch, een nieuw dashboard en volgens Bentley is ook de isolatie verbeterd, waardoor het geluid van de 575 pk sterke W12 nog meer naar de achtergrond wordt verdrongen. Wil je een cabrio met herrie, dan koop je maar een topless M3.

Exclusief belastingen mag voor de next-gen Conti CTC een bedrag van €170.000 worden betaald. Een flinke investering, maar daar krijg je dan weer een big ass cabrio voor terug die in 4.8 tellen naar de honderd stuift en een Vmax van 314 m/u heeft.14 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Zelfde als de oude en die daarvoor en die daarvoor enz.
Begint een beetje op lamborghini/audi/porsche te lijken.
@Ruben00: Hmm, zag laatst voor het eerst ‘live’ de ‘nieuwe’ Continental, maar vind de ‘oude’ een veel mooiere neus hebben. Die koplampen vond ik vies tegenvallen.
@Ruben00: wat wil je? het is een opvolger, geen nieuw model. En als jij een nieuwe auto bouwt waarvan er in 5 jaar meer van verkocht worden dan alle andere wagens die je ooit geporduceerd heb dan ga je de opvolger daarvan natuurlijk niet ingrijpend veranderen.
@lambo4all:
Precies.
@lambo4all: dan doe je een facelift met licht aangepaste carrosserie en probeer je de goegemeente wijs te maken dat het een echt nieuw model is.
@mashell: dat is gewoon nutteloos hiermee losa je ruben00’s probleem neit op, kan je netzogoed gewoon dezelfde naam houden..
Ik vind die kleine lampjes vooraan echt niet passen, alsof er geen ruimte was, doet me denken aan een of andere chinees.
die man spreekt wartaal… versta er geen woord van..
@bigcar: hij heeft een zuid Duits accent maar beweert toch wel vrij duidelijk dat ze beste 4 zits cabrio nog beter gemaakt hebben door karakterlijnen op de flank te maken die de laatste stand in automobiel techniek zijn.
@mashell: vind het toch drie keer nix, ze mogen wat mij betreft de coupe lijn wel weglaten hoor…
Bentley is na de Arnage best wel de weg kwijtgeraakt qua design.
@Modus: Ja dat vind ik ook doe mij maar een Arnage R.
@Modus: Maar dankzij de “Continental series” injectie is Bentley in leve gehouden en helemaal terug.
Naar mijn mening veel mooier als de eerste generatie GTC, de meest sjieke cabrio die er te krijgen is.
Als ik deze voorkant zie kan ongeveer inschatten hoe de nieuwe Continental Flying Spur eruit komt te zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).