Asfalt schaven met de AC Schnitzer ACS1 [1M Coupé]

Auteur: , 13 Reacties

Woon je in een Vinex-wijk? Dan wil ik je afraden om deze AC Schnitzer ACS1 te kopen. Je zal namelijk binnen de kortst mogelijke tijd die fraaie carbonfiber onderlip van je voorbumper afrijden. Deze 400 pk sterke BMW 1M Coupé is niet gemaakt voor suffe woonwijken, maar voor de Deutsche Autobahn.

De heren van AC Schnitzer hebben zich helemaal laten gaan bij het aanpassen van BMW’s kleinste M product. Plotseling zien we overal AC Schnitzer logo’s opduiken en ook het interieur is opgeleukt (oa met een AC Schnitzer iDrive knop). De velgen zijn overigens 21 inch groot, maar wel lichter dan de originele BMW exemplaren.13 reacties

Wat een gaaf dik ding zeg… blijft M1 zo stoer vinden
@schellekens006: 1M hè? Hij heet niet voor niets zo ;)

OT: Die iDrive-knop heeft wel een heel hoog Halfords-gehalte maar hij is wel erg leuk.
die goeie ouwe 1.. Goede tijd :D
Er vanuit gaande dat je ‘m niet al in de puinpoeier gereden hebt voordat je bij die Vinex-wijk aankomt. Schijnt vaker te gebeuren dan dat de gemiddelde Ferrari ontbrandt… ;)
@Jesper: Mensen moesten maar eens leren schakelen hé :)
OT: übergeyle automobile!!! 21 inch o0
Wow! Was dit maar standaard!
Die is verkracht. Het enige wat mij leuk lijkt is het onderstel en motor update.
kwam gedaan van AC! vindt em erg mooi geworden! net even dat ruige randje heeft de wagen nu. zou alleen wel een andere uitlaat erop schroeven want deze is niet mooi.
Dat I-drive knopje blijft leuk.
Splitter van de DBS gejat?

Zoveel glimmends beneden kan mij niet bekoren als het boven zwart is. Misschien als ze de koplampen in de luchtinlaten zetten en het hele zaakje ondersteboven monteren?
Bahhh ga akkoord met CSL , velgen op foto 7 vind ik mooier dan de andere..
Deze 1M in het zwart (met zwarte roosters in de voorbumper), 19 inch velgen en Akrapovic uitlaat zou echt perfect zijn !
bij de 1e beste drempel, lanceert dat ding zich een weg in de hemel ! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).