Hyundai i30 – ook populair bij gingers

Auteur: , 29 Reacties

De nieuwe i30 volgt zijn voorganger sneller op dan gebruikelijk. De facelift was koud een jaar oud en nu staat er alweer een nieuwe. Maar Hyundai heeft dan ook ambitieuze verkoopdoelstellingen, en dit is hun bestseller. De doelgroep is divers, inclusief gingers.

De praktisch ingestelde koper die houdt van vlot design, maar hier niet te veel zijn knip voor wil trekken is met de i30 bij Hyundai goed op zijn plek. Qua motorisering zien we dan ook twee ‘verstandige’ benzine- en dieselsmaken, waarvan de zunigste (diesel) ‘minder dan 100 gram/km’ co2 uit stoot. Het komt prima van zijn plek, en als je wilt leasen profiteer je (nu nog) van een gunstige bijtelling.

Voor liefhebbers van pit ligt er ook wat moois in het verschiet. De aanstaande 1.6 GDI turbo komt waarschijnlijk ook in de i30 te liggen. Kost wat meer, maar dan heb je wel een auto die qua pk’s waarschijnlijk niet onder doet voor een Golf GTI. Begin 2012 staat hij in de showroom, prijzen en specs volgen in een later stadium.29 reacties

Hoewel minder als bij een neger verwacht ik toch enige reacties op de manier waarop hier met een roodharige omgesprongen wordt.
@pininfarina: was me niet eens opgevallen dat bassie er bij stond..
@dennisr: Haha.. ik las het in de titel. En jawel toen sprong hij me in het oog.
@pininfarina: hah, titel ook maar half gelezen :) beetje duffig :lol:
dacht altijd dat de kia soul meer voor de gingerpeople was…..
persoonlijke voorkeur de I40.. (wel heel andere klasse natuurlijk maar toch..) zag er vandaag 1 rijden, en het is wel een mooie wagen hoor :)
Mooi karretje is het toch he, en straks ook de mogelijkheid om een GTItje eruit te trekken(voor schut zetten) En dan die perfecte garantie natuurlijk.
autoblog gaat ziender ogen achteruit ..

“people with no soul” een ginger noemen is net zo verschrikkelijk erg als een mongooltje een “people with a chromosoompje teveel” noemen ..

tttssss .. achterlijk geenstijl gedoe hier ..
veel dik gedrukt ineens trouwens.. (tekst boven schrijf vlak is er niet beter van geworden )
Na jarenlang gepiel en gepruts lijkt Hyundai ineens leuke auto’s te gaan maken. i30, i40, ….
Hyundai’s have no soul, zover was al duidelijk.
@Initial_D: KIA heeft de Soul.
dát was gewoon het eeuwige probleem bij die stomme koreanen: het zag er niet uit! maak gewoon wat moois, goede materialen en we kopen het, echt waar. aardig goed ontwerp, dit.
@Poll: Hoeeo, het zag er niet uit? :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/2000-2003_Hyundai_Elantra_%28XD%29_GL_hatchback_01.jpg

Eigenlijk ongelooflijk hoeveel er kan veranderen op zo’n korte tijd. Dit ding hierboven is maar 10 jaar oud…
De mensen aanpakken om hun uiterlijk is uitermate dom en getuigd van gebrek aan maturiteit.
getuigd met met en “t” zijn: getuigt dus
Poor people “Fiesta
@audicoupe84:

De i30 zit toch echt n klasse hoger dan de fiesta hoor ;)
ze moeten wat meer karakter aan die wagen geven: als ik de deur dicht gooi van een hyundai of kia, dan klinkt het gewoon als een stuk aluminium, en niet zoals een deur..

mercedes is toch de beste, als het om geluid (van deuren) gaat.. :)
@bigcar: Tis maar wat je gewend bent van je deuren. De mijne klinken als een roestige poort…
@Esprit_de_Flandre: dat kan… :)
Hyundais worden steeds mooier. Alleen hadden ze iets beter hun best moeten doen met de achterlichten, vind ze niet echt geslaagd
@vwally: Mee eens en vanwege de achterlichten knap ik er ook beetje op af. Nieuw kost de i30 rond de 15k en voor zulke bedragen wacht ik toch liever op de Mercedes A klasse. Natuurlijk is de A klasse wat duurder maar het is dan ook een Mercedes. Hoop dat de looks van de A klasse me niet zullen teleurstellen, ben heel erg benieuwd.
@nutsackattack: Of wachten op de nieuwe A3. Maargoed als ik in deze prijscategorie een hatchback mocht uitkiezen, dan was mijn keuze waarschijnlijk gevallen op een Focus.
Ze hebben het 1-serie-randje in de achterklep gehouden, stijlvol om dat gekopieer door te zetten. Maar hij is weer mooi bij de tijd, we zullen zien.
Een stuk beter als de oude, maar doe mij maar de nieuwe Civic. Trouwens.. wat is dat met die achterruit verwarmingsdraden.. hoe dik zijn die joh.. back to the eighties?
Wat is dit artikeltje ruk zeg. Hee er loopt ook een vrouw met een hoofddoek, ga je daar dan ook wat over zeggen..
Absoluut de allerbelangrijkste auto van de IAA.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).