Opel One Euro Car heeft hippe vriendjes

Auteur: , 23 Reacties

Als je overmatig veel geld aan tassen, zonnebrillen en koptelefoons spendeert is het erg fijn als je vervoer hebt dat je per kilometer niet zo veel kost.

Alles draait om aankleding: bij een Abarth zet je roodgelaarsde babes, bij een Lamborghini wulpse medditerane types, bij Mercedes een oud ijzer-handelaar, en bij een Prius ongewassen hippies met sandalen en okselhaar. Is logisch. Als je dan een elektrisch stadsconcept hebt bedacht, wat kan je er dan beter naast zetten dan een paar hipsters. Ergo: het duo Trendy & Urban.

Het concept heet niet voor niets One Euro Car: voor 100 km in deze tweezitter ben je slechts één euro kwijt (hoeveel Drachme is dat eigenlijk?). Je kunt er met zijn tweëen achter elkaar (of bij elkaar op schoot) in plaatsnemen, kan er 120 km/u mee halen en hij moet ook voor jongeren betaalbaar zijn.

Voor de rest zou je een jaar of twee geleden hebben gezegd dat het waarschijnlijk niet veel meer dan een vingeroefening is, maar de halve autowereld komt ineens met kleine stadsrakkers die lief voor het milieu zijn. In deze vorm zal je hem niet terug gaan zien, maar misschien is het wel een voorbode voor een (flinkt) afgezwakt productiemodel. Waarom ook niet? Als je hem alleen in de stad gebruikt is de beperkte reikwijdte geen issue. We wachten af…23 reacties

Hip is het nieuwe nieuw.
Dit zou ook een hippe grasmaaier kunnen zijn. Leuk meisje trouwens
Die wil ik wel!!!
Nee, niet de auto.
Nee, niet de meneer.
@emielm: Koptelefoon?
@emielm: de handtas :-P
@emielm: De rode zonnebril?
@emielm: de velgen natuurlijk!
yea right alsof ze die serieus willen.. hip is niet een ander woord voor dom.. ?
@dennisr: +1, idd, je hebt gelijk :)
verban dat ding weg van de beurs… gatver, wat een vertoning…
Hip heeft zojuist ze betekenis verloren…
Liev!

Mogen jullie raden waarover/over wie het gaat.
@Citrofiel: Die slonzige semi-hippie op de achtergrond met z’n camera…
@Esprit_de_Flandre: Wat een schatje hè… ;)
@Citrofiel: Enorm. Helemaal mijn ding… :P
Opeltje Opeltje toch, waar ben je toch mee bezig… ?
Iedereen hier doet wel alsof je er niks aan hebt, maar zie het als een scooter met dak waarmee je ook over de snelweg mag. Ik, als jongere, denk dat het wel potentie heeft, mits het niet te duur is. Anders moeten 65+ers het eesrt kopen voordat jongeren het 2ehands kunnen kopen.
Ik hou ervan, van die meisjes in tanktopjes. Kijken of ik haar dinsdag kan spotten en mee op de foto kan :-p
@circlestorm69: voor mij denk ik de enige reden om de Opel stand te bezoeken!
Mag dat meisje mee naar huis!!
Fail: lekke band? Velgje verwisselen zit er niet meer in!
Bij deze wagen krijg ik enerzijds een soort BadMobile (liggend) idee en anderzijds Carver dat hij moet gaan kantelen als je een bocht neemt. In ieder geval is het een goed idee om goedkope auto’s te produceren voor jongeren en als het er zo uitziet frist het ook het straatbeeld wat op (totdat het Corsa waardes qua verkoopaantallen worden).
Coole schijfrem!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).