Frankfurt beursbabes appreciation topic – deel 2

Auteur: , 15 Reacties

Wie A zegt moet ook B zeggen. Nadat de eerste lading beursbabes als een bukkake richting je netvlies kwam, staat het volgende legertje alweer te trappelen om van je beeldscherm af te spatten. Want wij van autoblog verschieten nooit ons kruit in één keer, begrijp je? Doe dus maar verder klikken voor een nieuwe dosis beursbabes.

En net zoals de vorige keer heb ik mijn persoonlijke favoriet de eer gegeven het artikel te sieren. Maar er is meer. Wat te denken van een beetje side boob? En natuurlijk ons privé-leger Skoda-skatjes, die echt prima in orde waren en ons tijdens de uren zwoegen regelmatig wat oogsnoep-afleiding bezorgden. Dames, bedankt!

Andere vondsten van de beursvloer zijn in de gallery te vinden. Uw persoonlijke favorieten, inclusief cijfers/vingerschaal/trouwverzoeken/serenades/poëtische uitbarstingen (Sinterklaas komt er ook weer aan, goed voor de inspiraasie) mogen wederom in de comments.15 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Het is toch vrij schraal in deze tijden! Nouja, als we dan toch mogen kiezen meisje dat tong half uitsteekt achter meisje met gehele tong naar buiten. :P
er zitten types bij, waarvan ik denk dat ze onder een flinke lading stroom zijn gezet..

maarja, er zitten natuurlijk ook lekker wijven tussen :)

er staan ook een paar waarvan ik denk dat ze niet helemaal ziektevrij zijn ;)
De mooiste heb je nog niet gehad.
Ik reageer wel weer als hier langs komt. :wink:
die daar die tong uitsteekt, die zou ik wel doen :)
mager… en dan heb ik het niet alleen over de schoonheid, maar vooral ook over die gratenpakhuizen… getver.
@w0o0dy: daarom houden ze zo vaak die auto’s vast… Anders vallen ze om van de honger…
@ fabrikanten & modellen: stop downsizing! ;)
modeshows zijn gay ..
dan is degene in de laatste foto nog het best. en zelfs daar is niet zo heel veel goeds aan
Vind het wel mooie wijfies.
Zo te zien aan de reacties valt het blijkbaar tegen.
Ben benieuwd wat de meesten dan op de bank hebben zitten( of kruipt iedereen weer tegen dat vliegdekschip aan vanavond:))
De tweelingzus van Kirsten Dunst op 3137 is leuk.
@Larrs: mee eens! Dinsdag eens in het echt bekijken!
En je mag nu ook voortaan legaal “neuken” tegen ze zeggen. Het is een Duitse bierbrouwer gelukt om het woord “Ficken” te patenteren voor zijn product.

Dus als je nu zo een Duitse schone op de IAA aanspreekt en je vraagt “Sollen wir Ficken?” dan kan het lekker alle kanten op. Komt er een positieve reactie.. hoppa gaan in de coulissen dan.. komt er een negatieve reactie.. biedt je haar dat flesje bier aan.. wat je uiteraard al paraat hebt.. ik zeg win/win.. ;)
@Freewarefreak: Dus jij zegt dit met je duitse zin: Moeten we neuken… Ik denk dat je even op moet zoeken wat de vertaling van zullen is…
@autobart: haha.. :mrgreen:
Hmm van de ‘skoda-skatjes’ ga ik voor de mevrouw met de uitgestoken tong en voor de bloedmooie brunette met de kukident-tanden links op de groepsfoto. Mijn favoriet van de beurs is het stukje kunst wat naast de Lamborghini Reventon stond, die dame heeft een mooie kop met haar en zeeën van ogen. Ja, ik ben bezig met mijn aanzoek..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).