Video: De meest epische dragrace ooit?

Auteur: , 127 Reacties

Lieve petrolheads, u kunt ophouden met mailen. Ja, we weten dat MotorTrend een strakke video in elkaar heeft gedraaid van een dragrace tussen 11 begeringswaardige auto's. Het kwam er alleen even niet van om dit te posten vanwege de forse lading IAA-nieuws. Maar echt, onze mailbox klapt uit elkaar met tips hierover. Dus bij deze.

Wat is er leuker dan op een verlaten vliegveld in de Verenigde Staten een BMW 1M, Ford Mustang Boss 302, Porsche 911 GT3 RS, Chevrolet Corvette, Ferrari 458 Italia, Nissan GT-R, Audi R8 GT, Mercedes SLS AMG, Lexus LFA, Porsche Cayman R en een Lotus Evora S naast elkaar aan de startlijn te zetten? Gewoon even kijken welke van deze hedendaagse sportwagens het snelste één derde van een mijl af kan afleggen in een sprintrace.

Dit is waarschijnlijk het kortste onderdeel van de tests die MotorTrend met de auto’s heeft gedaan, maar tegelijkertijd ook een van de meest veelzeggende. In 30 seconden worden de supercars van de mietjes onderscheiden, hoewel je bij voorbaat al kan zeggen dat bijvoorbeeld een Cayman R kansloos is tegen 458 in een dragrace.

Enfin, op welke auto zet jij je geld in? Video!127 reacties

Het beste deel vond ik waar ze gingen dragracen :D
NissanGTR!!!
@rubenpriest: Het viel mij wel op dat de Ferrari erg laat wegkwam wat waarschijnlijk ligt aan een menselijke fout. Neemt niet weg dat de Nissan qua prijs/prestatie veruit boven de rest uitsteekt.
-edit: nutteloze bijdrage-
@mrbones: Jep, dumpert.
@mrbones: Nee, autoblog.nl
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: nutteloze bijdrage-
Okee ik heb nog niet gekeken, maar zet m’n geld in op de Nissan GT-R. Wel jammer dat er geen Lamborghini meedoet!
@VeniVidiVici: Gezien :) En heb 2 dingen te zeggen, Ben er achter dat ik nog geen Viagra nodig heb :P EN hoe heeft Nissan het voor elkaar gekregen met die 3,8ltr V6 :D
@VeniVidiVici: jammer dat er geen 997 turbo meedeed he!
@sebasjuhh: Ja inderdaad die mis ik er ook tussen ;)
@VeniVidiVici: omdat bij nissan ze weten hoe een auto moet optrekken:p
@VeniVidiVici:

Er doet een R8 GT mee…
Die 2012 GTR zit in 3 seconden op 100 geloof ik? Heel veel waar voor je geld
Een hoog ‘the simpsons did it’ gehalte.
-edit: probeer het eens met meer dan één woord-
Ferrari 458 italia wint met gemak, maar die chauffeur zat te spelen met z’n navigatie. En porsche speelt vals met inzet van 2 modellen ( resp. Cayman & GT3 RS ).
@bempi: LOL het is iedereen duidelijk dat een turbo ze gesloopt had, daarom om het enigszins spannend te houden doen ze wat minder snellere modellen
@sebasjuhh: Een GT3 RS is trager dan een 458. Een Turbo is trager als een GT3 RS als ik het goed voor heb ….
@xilver: trager als in topspeed.. goh?
Dikke fail Ferrari….en dat voor een “sportwagen”….
@bempi: Ga je zo huilen??
GT-R eet naast Porsches nu ook Ferrari? Had de 458 de LC uitstaan?

Blijft een knappe prestatie van Nissan ;)
@Benjamin1: lol als je de gt3 rs met 400+ pk bedoelt.. om over de cayman maar niet te spreken
Een Skoda als Top Gear Luxury Car of the year, een Nissan die de snelste Ferrari afdroogt in een dragrace. Welcome to 2011 :-)
Al een paar dagen op Dumpert, maar goed. Verrassende uitslag.
@midasracer: Ja, en al een paar dagen op YouTube waar het oorspronkelijk vandaan komt. Boeiend! Autoblog had het druk met de IAA Frankfurt zoals ze al aangaven in het artikel.
@rubenpriest: Als AB zijn naam hoog wil houden, kan het natuurlijk NIET zo zijn dat leuke autofilmpjes het eerst op Dumpert komen. Dan kun je het nog beter laten.
Snap niet wat dat 1Metje ertussen doet.
@jensdm: Die konden ze beter vervangen door de nieuwe m5 of door een model à la bmw m1 als je de andere auto’s ziet.
@eddygolf: dacht ik dus ook.
Uhmm een dragrace is toch 1/4 mile?
een quarter-mile is nog steeds een kwart hoor, niet een derde…
De vernieuwde GT-R eet alles, ook Italia’s. Voor een fractie van de prijs.

Alsof je met een kostuum van de Society Shop in Milaan alle lekkere wijven pakt.

Die LF-A stelt zwaar teleur zeg.
Wat een hoop geiligheid bij elkaar! Ik had die Lexus wel een eind sneller verwacht..
Wel jammer dat het meerdere races zijn geweest die zijn gemonteerd tot 1 race… (Volgens mij)..

Op 2.18 starten ze, de R8 neemt in deze beelden een halve auto voorsprong op de GT-R, dan sprint het beeld naar achteren en zie je de start opnieuwe (2.22), hierin is de GT-R sneller weg…

Tevens is dit te zien aan de 458, eerste start verliest deze van de Corvette, terwijl in het shot van achter hij sneller weg is als de Corvette :)
@Archiebald: volgens mij heb je gelijk ^^

de Audi rocks, btw!
Die Mustang Boss viel me ietwat tegen, de GT-R heeft inderdaad prachtige cijfers zeg, al heb ik persoonlijk toch liever een 458.
GT-R… prima spul… Net als de Lidl, ook prima spul… voor het echte fijnproeven moet je alleen ergens anders zijn ;)
gedwongenleaser
@911GT2: waar heb jij gezeten de afgelopen 10 jaar?
@911GT2:

Yep en het s-line pakket voor n audi kun je bij aldi halen.
Have fun in je grot ;)
@speedlimit: en @ gedwongenleaser:
Moeilijk he een metafoor? Ik zeg niet dat de GT-R slecht is. In tegenstellig zelfs ik zeg dat het een prima ding is. Net als dat aanmaakkoffie prima is. Je betaald er minder voor maar als je met de smaak kan leven heb je een top deal!
Persoonlijk heb ik liever een vers gemalen expresso, is wat duurder, en je krijgt minder, maar voor mij is het meer genieten.
Nissan precies zo, ik kan het gewoon niet als een ‘droomauto’ zien. Wellicht mijn beperking weet ik, maar dan ga ik maar voor een kwartje op de tweede rij zitten. Daar voel ik me prima bij!
@911GT2: Kan niet meer met je eens zijn,ook vind ik je metaforen goed passend.
@911GT2:

Yup…meer betalen,minder krijgen,welkom in de wereld van vag ;)
@911GT2: Helemaal met je eens. Goedkoop is zeker niet altijd slecht. In autoland bewijst dit de GT-R. Je koopt voor een fractie van de prijs een auto die alle supercars gek maakt. Als je niet geeft om “snobisme” is dat een prima keus. En veel mensen snappen dit dus ook.

Zo was er laatst op TV ook zo’n test. HDMI kabels. Puur technisch bekeken. Er zaten zelfs gouden bij van 80 euro. En welke was na onderzoek de beste? Die van de Lidl van 2 euro. Beste signaal/ minste ruis.. etc. De prijs bepaald dus niet de prestaties, dat laat Nissan prima zien.

Vind het wel jammer dat er zoveel tegenstrijdige verhalen over de GT-R de ronde doen. Volgens Nissan zelf is de auto zo ontworpen dat het ook bij 300 km/h mogelijk moest zijn om normaal met elkaar te praten. Volgens.. wat was het.. Fifth Gear? ..was het een lawaaibak die relaxt cruisen op hoge snelheden niet mogelijk maakt. Wat is het nou? Een stille auto of een lawaaibak?

En zo zijn er meer van die verhalen over deze auto. Afijn hoe je het ook went of keert, het is wel een KEK filmpje. Hulde Nissan!
@911GT2: Je analogie klopt niet want oploskoffie is niet lekkerder dan een verse espresso. 8)
@BaySideBlueBoy: dat zegt ie toch ook niet ? :P
@911GT2: Precies. De GTr is geweldig maar ik zou graag wat snelheid inleveren en dan in een AstonMartin oid rijden.
Vind het trouwens sowiezo niet kloppen dat de 1M, lotus en Cayman R tussen zitten, maar goed… Die hadden ze waarschijnlijk nog staan, en zowat elke auto is anders. Toch leuk om te zien. :)
Waar zijn de Lambo’s, Veyron’s(die wil ik wel eens zien afgaan :) ), Koenigsegg’s, ed Hypercars?
Nuja, het zou waarschijnlijk wel te duur worden ;)
@Scorso: Dan begint het dus met een 1M en eindigd met een Koenigsegg, dat zou al helemaal niet kloppen, dan moet je van 500m hoogte filmen wil je alle auto’s op 1 beeld krijgen denk ik. :lol:
@Scorso: De Huayra en de Agera zou ik ook graag er willen bijstaan, maar dit is nog steeds een buitengewone prestatie.
@Scorso: De standaard Veyron zou al winnen van al deze auto’s laat staan de supersport :) maar dromen dat de Veyron af zou gaan mag je natuurlijk altijd dromen :p
De leukste video in tijden, jammer dat de Porsche GT3 RS niet hoger is geeindigt.
Repect voor de Nissan GT-R wat een prestatie met daarachter de Ferrari en de R8.
De Nissan GT-R is gewoon niet van de troon te stoten ook niet door de SLS en ook niet door de hemel ingeprezen Lexus LFA die zoveel duurder is.

De GT-R is een legenda en zal dat ook blijven. Nissan moet de GT-R nooit uit productie nemen, de GT-R moet blijven bestaan. Wie weet wie hij nog meer voor schut zet.

Doet me denken aan Champions League voetbal waar Ajax is ingedeeld met Real Madrid. Alsof Ajax dan 2x met twee vingers in de neus Real Madrid van de mat veegt, terwijl de budget vele malen kleiner is.
@agera: Inderdaad, en het leuke van de GT-R is is dat het interieur ook nog super is. Geweldige auto!
@kaasboerin: En ook dat is weer zo’n tegenstrijdig verhaal. Ik heb gehoord dat ie slecht afgewerkt is.. knisperd, rammelt, etc. Er is wel een Nissan GT-R met een super goed interieur, maar deze kost vele tig duizenden euro’s meer als een normale. Nissan zegt, wil je een GT-R met Infinity interieur kwaliteit, moet je gewoon meer poen neerleggen. Best jammer eigenlijk.
integralechubasco
@agera: nissan heeft juist de hoogste budget… dus die is real madrid… anders kunnen ze hem niet zo laag aanprijzen.
Ik dacht ik mail maar niet want dat had de rest vast al gedaan :P

Er verbazen mij drie dingen: Ik had niet verwacht dat de GT-R sneller zou zijn dan de 458, geweldig! Ik had niet verwacht dat de LFA trager zou zijn dan de GT-R, slecht! En ik had niet verwacht dat de Lotus trager zou zijn dan Porsche!
@Jochempie: Eh, de Cayman dus…
Wat is die kerel in de 458 aan het doen? Kijk hoe dat schakelen gaat en dat wegrijden dan?

Voor de rest wel leuk maar vind het leuker hoe zo’n auto het doet op een circuit.
@Ruudje: Geloof me die GT-R wint ook op het circuit! :)
Geweldige bak die GT-R. Blijft 1 van mijn droombakken! Geweldig om te zien hoe het weg accelereert bij de grootheden. Echter moest de baan niet langer zijn want dan werd hij ingehaald door de eerst volgende 3.
@GTR:Ja als het 1/2 mile was geweest, was de 458 1e geworden;)
En als het een hele mijl was had de Hennessy Venom GT gewonnen.
En als het de 10 mijl was de F18
En als het de 1000 mijl was de space shuttle.
@sir_smokalot: Sarcasme is moeilijk hè?
@The360box: Ja, daar heb ik inderdaad geen kaas van gegeten. Spot on.
WOOOOW wat vet! alleen jammer dat ze een z06 gebruikt hebben en niet een zr1! dan had de corvette een stuk hoger geeindigd! enneh …. waaar zijn de lambo’s?!

ps welke auto is dat @ 2:00??
@edje: De Lexus LFA :-)
@Treff: Klinkt echt VET! :) :)
maar toch ik ben en blijft corvettegek! had gewoon moeten winnen! :P
@edje: klinkt zeker weten stoer … en iedereen heeft zijn eigen smaak, toch!! Je moet een auto niet alleen kopen om de prestaites, maar ook door emoties!! En de Corvette doet het niet eens zo heel slecht, slechts 0.2sec van SLS AMG en even snel als een LFA!!
@edje:

Ik denk inderdaad dat een ZR1 wel ergens vooraan zou belanden. De Ferrari was op dit moment toch wel het snelst, de GTR accelereert monsterlijk. Maar iedereen weet dat de ZR1 ook een monster is die beide krachten bezit. Vind het wel jammer dat ze een ZR1 niet gebruikten. Toen ik de Corvette zag, dacht ik: oii, dat word wellicht de winner zelfs! Maar toen ik er ZO6 zag wist ik dat hij geen schijn van kans had!
@GTR:

De ZO6 vertrekt dan ook met wel erg veel wielspin.
wat nog beter kon zijn? gewoon schijthebben en dit op de openbare weg doen met ze allen tussen het andere verkeer. maakt het nog leuker
@spykerboy: En waar heb je een 11 baans snelweg om ze naast elkaar te zetten dan??
@spykerboy: Lijkt me veel leuker om schijt te hebben aan jou en die 11 wagens over jou heen te laten rijden.
@bozewolf: Daar is ie weer hoor…
Ja die GT-R die wint bijna alles, is ook een bruut ding natuurlijk en vooral met launch control helemaal niet bij te houden, maar had hem tog wel tegen een 911 turbo S willen zien. (wat een prachtig kleurtje op die R8 GT trouwens)
De R8 GT heeft wel echt een knalstart zeg. Deze is manueel? Met S-Tronic en LC was het waarschijnlijk de winnaar geworden net voor de GTR.
@Joerek: nee dus, dit was de R8GT met R tronic
@alle “die en die had” peoples hierboven: De dragrace was een “bonus” die Motortrend cadeau gaf omdat ze deze 11 tegelijk beschikbaar hadden tijdens hun 10 Best drivers cars of 2011″ verkiezing. Anderen waren niet goed genoeg en/of niet beschikbaar. Daarom dus geen “997 turbo S black original GT2 RS special limited 918-editon” ongein in deze dragrace. Niet 1 van de 10 beste rijdersauto’s
@w0o0dy: wacht even, de 997 turbo is geen rijdersauto? een R8 GT wel?
@sebasjuhh: niet 1 van de 10 beste, zelfs geen kanshebber.
@w0o0dy: kom onder die steen vandaan man
@sebasjuhh: don’t shoot the messenger… Ik heb die 12 auto’s niet gereden dus kan zelf dat oordeel niet vellen maar de gezamelijke staf van Motortrend heeft dat bepaald en daar heb ik meer vertrouwen in dan in jouw oordeel…
@w0o0dy:

+1 ;)
@w0o0dy: Pak ze aan wOoOdy die no-knows! :P
@w0o0dy: LOL dude, denk nou even na, zoek wat filmpjes op ook ofzo? Heb je die van Wouter niet gezien met de 997?
@sebasjuhh: het lijktme buiten kijf dat ik niet degene ben die hier ff na moet denken… zoals ik al zei:ii heb meer vertrouwen in mensen die met alle genoemde auto’s hebben gereden dan in jouw fanboy oordeel. De mensen van Motortrend vinden dat de 997 turbo niet bij deze test hoeft te zijn omdat alle geteste auto’s BETERE RIJDERSAUTO’S ZIJN dan die 997 turbo. Tja slik maar even en niet huilen misschien mag de 991 turbo de volgende keer me doen… you can always hope.
Audiiii <3<3<3
Je kon bij de start en eerste paar secondes al raden wie er zou gaan winnen want zij wisten het al, hele mooie V vorm van boven dus auto in het midden is het snelst en de 2 uiteinden het langzaamst haha.
Ik ga hier geen enkele auto afbreken, zelfs de traagste van de hoop is voor mij snel en leuk genoeg!

Waarschijnlijk omdat ik in vergelijking met sommige pubers hier al wat meer rijervaring heb… ik ben een 7-tal jaar geleden gestopt met tellen bij een 150 auto’s waarmee ik heb mogen rijden heb. Waarschijnlijk zit ik nu aan een 200.


Maar moest ik kunnen kiezen, geef mij die Datsun maar… niet omdat het de meest ‘emotionele’ is, maar het is zooooo lachen te zien wat ie kan voor zijn prijs!

Ferrari’s zijn voor strandjanetten,Audi’s en Porsches voor Ubermenschen, BMW’s voor mensen met een te klein pietje, Muscle cars voor mensen met complexen.
Mercedesdrivers, geen kwaad woord over ;)
Lotus en de LFA voor mensen die niet blindelings de kudde volgen om er toch maar bij te horen…

Btw, jullie moeten het niet eens zijn met mij hoor ;)
@Volvo_440_turbo: En volvo’s voor grijze huis vaders met een kleine pik en een lelijke mega behaarde verschrompelde impotente balzak met een onmundig dikke vette zeik wijf als vrouw die thuis de broek aan heeft. en ook nog eens een stel kut blagen erbij zo lelijk als de nacht die de hele dag alleen maar stinken, janken van ellende, hebzucht en vraatzucht.
Wouden eigenlijk een hele andere auto maar dat zeikende kut wijf begon over die kut blagen te zeiken en zelfs een Prius was nog te sportief. Bang voor klappen van die Bokito/Jeti/Gorilla vrouw van ze toch maar die veilige beige Volvo station gehaald met het Big Ass Wife Suspension Package en extra grote bekerhouder rechts en grote baby in the back sticker achterop en op de zijruiten. LOL!!! :lol: (gewoon geouwehoer hoor)
@GOD: Er zit inderdaad wat in, ookal is het een grapje van je. Maar, who the Fcuk cares als je bij 330kkm nog je tweede distributieriem hebt. http://imageshack.us/photo/my-images/208/lachmeme.png/
ze moesten er een veyron bijzette , gewoon voor te vergelijken
Bugatti Veyron 1/4 mile 9.95s, Mclaren F1 11.145s…
Mja had het filmpje al enkele minuten nadat het uitkwam (dat is nu dus dagen geleden) in die groenpost gezet :x.
Ik had mijn geld toch gezet op de 458 of de Audi R8 GT. Die GT-R was ik eventjes compleet vergeten ;-)
had al mn geld op de mustang gezet.. geen spijt van.. blijft de beste :mrgreen: dat hij niet gewonnen heeft ligt natuurlijk aan de bestuurder.. maarja.. 8e valt best mee.. :lol:

gave dragrace!
@ God, waar rij jij misschien mee? ;)

Btw, dit had ik op tijd ingezien. Maw, die Volvo is al lang de deur uit…samen met dat zagende vet wijf ;)

Op mijn zaak heb ik nu drie wagens waaronder een saab 900 turbo cabrio = een leuke klassieker die weliswaar altijd in panne valt… de nieuwe skoda octavia 2.0 TDI is besteld en de opel astra aangekocht door de vorige zaakvoerder, die vind ik niet zo leuk…
Mclaren? Porsche Gt2? Eender welke Lamborghini? Zucht… Stomme goedkope GTR
@benvan: Dat riepen die andere dragracers voorop ook : kiek die datsun goan !
Wie had deze ook al weer gepost, want er was een reaguurder die dit filmpje poste.
Tractie en trekkracht. De GT-R heeft iets betere trekkracht als de Ferrari, plus die befaamde computergestuurde 4×4. Het meest opvallende vindt ik nog wel dat Nissan het doet met hun V6 dubbel turbo. Amper te geloven, maar ja, maakt maar weer duidelijk dat Nissan (en Japanners) heel goed weten hoe je een benzinemotor maakt.
GT-R is gewoon een fantastische, totaal onderschatte wagen. Zeker voor het geld, er is zoveel voor zo weinig. De huidige Top Gear test track tijd is 1:17.8. En dat met “slechts” 530pk. Jammer van het “A naar B” imago, maar dit is wel de snelste A-naar-B auto die er is.
Sommige auto’s in de vergelijking zijn een beetje vreemd. De Mustang heeft snellere versies (Cobra), evenals de Corvette (ZR1). Ook de Porsche 911 GT2 en Turbo S zijn sneller dan een GT3, zeker op een dragstrip. De Cayman en 1M zijn leuk als vergelijking.
Ze hadden wel even de runway mogen stofzuigen, wat een bende zeg.
Deze video is deel van jaarlijkse Best Handeling Car van Motortrend. Wie van deze auto’s is het snelst op het circuit (veel leuker om te weten volgens mij). Niet veel zullen het goed raden!

http://www.youtube.com/watch?v=_P9er4aaViU&feature=youtube_gdata_player
http://www.youtube.com/watch?v=lY6z0nzgb3o&feature=youtube_gdata_player
http://www.youtube.com/watch?v=KMRmLDZXRRI&feature=youtube_gdata_player
http://www.youtube.com/watch?v=wheEOSdDi9w&feature=youtube_gdata_player

Muhahahah……pushrodv8
Ik denk dat dat je nog flink zal tegenvallen. Je nick zit je een beetje tegen :)
Ach ja, geen verrassing, dragstrip is geen circuit natuurlijk, maar topgear had t in juli al laten zien ,GT-R 2012 op plaats 3, geen Porsche,Ferrari,Bugatti die m voor kon blijven
Op zich jammer, dat de winnende auto er 1 is die nog niet te koop is, pas vanaf november (werd in juli gezegd). Tegen die tijd heeft Ferrari/Porsche ook wel een antwoord hierop (niet voor die prijs (in Belgie)).
maar goed dat ze geen bochten tegen kwamen ..
grootste faal is nog de lexus LFA een bak van 400.000 ofzo mag je wel verwachten dat die wat rapper zou zijn. geniaal dat die GTR gewoonde underdog eindbaas is
Repost, was een paar dagen geleden al op Dumpert.

Uitslag was zoals ik al verwachtte, de GT-R.
@db87: Blijf dan op Dumpert en val deze site niet lastig met ‘repost’…
@xilver: Stel je niet zo aan. Ik kom al jaren op Autoblog…
Waarom zou Autoblogers een ‘anti’ Dumpert houding moeten hebben volgens jouw?

Het echte probleem zit hem in de nieuwsverstrekking die te traag is.
Ik ben zelf geabonneerd op het Youtube kanaal van MotorTrend, waar ik het filmpje al op de dag zelf heb bekeken; 9 September. Op Dumpert wordt het filmpje op 10 september opgepikt, nog steeds recent nieuws.
Als Autoblog dan pas op 16 september met dit nieuws komt dan is dit voor de auto liefhebbers die het online allemaal een beetje volgen ‘oud’ nieuws, logischerwijs maak ik dan ook terecht daar een opmerking over…
@db87: Op zich maakt dat toch niet uit of dit een repost is van een andere website. Er zijn er een hoop die enkel AB bezoeken en hier dus geen weet van hebben.
Nissan, tering een Aziaat die alle luxus merken voor schut zet ,leuk om alle gebakken lucht betalers achter je in het stof te laten rijden.
Zoooo; die GT-R stampt er behoorlijk vandoor;
die R8 kan het ook redelijk bijhouden trouwens!

goed filmpje,. :D
sls amg heeft het lekkerste geluid en is de beste auto. de gtr is hetgeen die ik toch zou halen: prijs / prestatie is echt geweldig! :)
Nog niemand gehoord over het feit dat sommige op de lijnen (over het kruis) moeten sprinten? Geen idee hoeveel invloed het heeft, maar de hele race op de lijn zal vast niet helpen. De GT-R, R8 GT en de 458 moeten het kruis over, de evora lijkt met één wiel over de “paint” te moeten…

Anyway, zoals Angus al zei: “not a serious test” maar goed, dat viel me op toen ik nog eens keek.
Laat ieder chauffeur met elke wagen sprinten en bepaal dan het gemiddelde; Dan pas kan je spreken van een uitslag. Al genoeg van die dua testen gezien waar steeds dezelfde bestuurder het haalt. Kwestie van te kunnen omgaan met 2wiel of 4WD, schakelen of flipperen.
Die r8 gt had ik niet zo goed verwacht! En hoe komt het dat die gtr zo goed is?
Hoewel ik een groot fan ben van de nissan had ik hier mijn geld toch gezet op de mercedes *fail*

superwagen die GTR. Maar niet de goedkoopste van de test, wel? Is de M1 niet t goedkoopst?
waar zijn de corvette zr1, mclaren mp4-12c, porsche 911 997 turbo s pdk? & dr wwordt geen launch control gebruikt anders had Ferrari gewonnen
Die man in de Ferrari zat te slapen of deed wat verkeerd, hij vertrok duidelijk te langzaam, anders had hij waarschijnlijk gewonnen. Petje af voor die Nissan, maar qua exterieur, interieur en geluid is het geen aantrekkelijke wagen, en die criteria zijn het belangrijkste.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).