Tom Boonen is nieuwe crashtest dummy Ferrari?

Auteur: , 33 Reacties

De Lamborghini crashskills van Tom Boonen zijn niet onopgemerkt gebleven in Maranello, zo lijkt het.

Niets is minder waar, sterker nog: we denken dat de Ferraridealer zijn hart vasthield gedurende deze proefrit. Wielrenner Tom Boonen deed namelijk een testritje met de FF, de enige supercar waar je makkelijk extra fietswieltjes achterin kan mikken. Jep, als je maar snel genoeg bent op twee wielen dan kan je je prima vierwielers veroorloven. En hoe praktisch zou het zijn als je bandenplaksetje ook nog mee kan in de kofferbak? Precies! Heel praktisch! Lamborghinisloper Tom Boonen deed dus onlangs een proefritje en werd daarbij gespot door Colli.

Tom zette zijn 599 HGTE op de parking bij de dealert om de FF aan een grondige testrit te onderwerpen. Mocht hij het ding kopen dan sloopt hij in ieder geval “slechts” een FF in plaats van die prachtige 599, want laten we eerlijk zijn: met Boonens reputatie verwachten we niet een echt zonnige toekomst voor het Italiaanse raspaardje. Het was leuk u gekend te hebben Ferrari FF, we zijn benieuwd wanneer we uw brokstukken kunnen kopen!33 reacties

kijke hoe lang die heel blijft :)
Eerlijk gezegd vind ik de 599 helemaal niks, de FF vind ik toch een stuk mooier…
boonen is al lang passee, de laatste twee seizoen niets gepresteerd maar nog even arrogant

laat ons hopen dat hij deze niet crashed
@laurens324: Ik verwacht toch veel van hem dit seizoen.
Wist niet dat je als wielrenner nog zo kon binnenlopen
@pinokotsbeer: fietsen. Binnenfietsen.
@pinokotsbeer:
Komt door al die rondjes om de kerk en door de blubber in allerlei kleine dorpjes.
Daar verdienen die gasten goud mee.
Zowel startgeld als winstpremies.
@pinokotsbeer: Het voorbeeld van ‘binnenfietsen’ is toch wel Contador die 8 miljoen kon vangen per jaar bij Astana als hij 4 jaar zou blijven (heeft hij volgens mij niet volgehouden)..
Tip aan Tom : wat minder snuiven dan ga je zo rap niet schuiven
raar, stemmingmakend stukje…beetje afgunstig meneer Casper?
Oh oh nu een echte Italiaanse auto ,hoop dat tie heel blijft.
raar dingetje trouwens, die FF, en zeker in het rood.
via iPhone app
Vreemde reacties hier. Ik heb die kerel al enkele keren ontmoet en gesproken en dat is ne gewone toffe gast die door zijn enorm fietstalent rijk en beroemd is geworden.
Beste Casper H: Het is dealer, niet dealert.
Mocht het grappig bedoeld zijn: niet grappig!
@jippie: wtf man, gefrustreerde kut
@jippie: +1
@fortuna: Lol om mensen +1 te geven…
@jippie: achter woorden een ‘t’ zetten en denken dat het grappig is is inderdaad echt zó 2002 en irritant..
-edit: nutteloze bijdrage-
@ Laurens324, wat heb jij gepresteerd in je leven misschien?

Arrogant zou ik hem niet noemen, eerder openhartig… ik denk dat er in het wielerpeleton genoeg renners en ex-renners zijn die écht arrogant zijn…

Als je weet wat die mannen, dag in dag uit moeten doen, trainen voor hun job, welke opofferingen ze moeten maken, kan ik ze die ferrari zeker gunnen! De discussie van het dopiggebruik in het peleton laten we eerder terzijde. Dat heeft niks met auto’s te maken.

Wat het snuiven (in het verleden) in zijn vrije tijd betreft, als je eens wist hoeveel cocaïne bij de modale bevolking word gesnoven, google maar eens, je vindt wel ergens resultaten van het riool water. Ik ga geen drugs goed praten, maar kijk eerst eens naar je zelf eer je een ander beoordeeld… IEDEREEN heeft zijn ‘dadakes’ gelijk wij het in het vlaams zeggen…

Dat hij al een auto gecrasht heeft so what??? Iedereen heeft in zijn leven wel eens een ongeval, klein of groot. Mijn vader heeft al drie maal een crash gehad, daarom is ie niet arrogant, of onvoorzichtig,hij is hooguit verstrooid…
@Volvo_440_turbo: goe gezegd maat
@Volvo_440_turbo: Dikke +1 voor jou !!
@Volvo_440_turbo:

Hoge bomen vangen veel wind, dat moet je maar mee kunnen leren leven.

Ik heb Boonen persoonlijk nog niet echt ontmoet (al wel eens tegengekomen) dus ik kan niet echt oordelen maar wat ik er in de media van hoor (niet echt objectief dus) vind ik het toch wel een irritante lul.
heb die ff zien rijden in de verte op de snalweg en nadien zien staan op de parking
En ik zag hem vandaag in Meerhout bij Balen ( waar hij vandaan komt ) rijden met zijn 599. Die velgen vind ik overigens maar niets op zijn 599.
Over zijn autosmaak spreek ik me niet uit maar Tom Boonen is gewoon een ongelooflijke heerser !
Hulde aan Tom en al die hun droom kunnen en durven te beleven.
Aan al de rest; “Jullie zijn losers.”
DIe FF, blijft lache…
@ Hupke, dat klopt, hoge bomen vangen veel wind, ik heb dat helaas in mijn leven ook al mogen ondervinden.

Maar het leven als een ster moet je ook wel begrijpen, als je dag in dag uit gestalkt wordt door de pers, fans, en je wijst hen eens af of je reageert eens verkeerd omdat hét soms te veel is… dan wordt je heel snel als arrogant bestempelt.
Hij heeft een ‘grotere’ mond als sommige andere renners, dat is zo, maar ik ken persoonlijke vrienden van hem uit Balen, ik ben ook afkomstig van die kanten, en die geven toch een ander beeld van hem dan dat er blijkbaar in de pers over hem wordt gepraat.
Wat ie gepresteerd heeft totnutoe, enkel respect…En dat ie nu wat minder presteert, kan mogelijk zijn dat ie na al die jaren het een beetje gezien heeft en minder gemotiveerd is? Een rennersleven is hard hoor, believe me!
Ik vind die FF super ! Kan me goed voorstellen dat het een hit zal zijn bij diegene die zo’n wagen kunnen veroorloven. Veel praktischer dan gelijk welke supercar. En… het is wel degelijk een supercar.
Voor de rest vind ik die onnozele commentaren mbt Tom Boonen, zever in pakskes. Een hele vriendelijke jongen die al heel veel heeft bereikt in z’n leven. Ik gun hem die FF van harte !
met fietsen kan je echt binnen lopen. Mario Cipolini is ook een echte Ferrari fan. Er is ook een renner met even zoveel poen die tegen Mario zei net zolief in zijn Opel Corsa te rijden omdat die ook doet waarvoor een auto dient je van a naar b brengen. zo bezit oud f1 coureur Demon Hill een simpele Audi A3.
met fietsen kan je echt binnen lopen. Mario Cipolini is ook een echte Ferrari fan. Er is ook een renner met even zoveel poen die tegen Mario zei net zolief in zijn Opel Corsa te rijden omdat die ook doet waarvoor een auto dient je van a naar b brengen. zo bezit oud f1 coureur Demon Hill een simpele Audi A3.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).