Saubermachen! De poetscrew van de IAA Frankfurt

Auteur: , 18 Reacties

We hebben het al eens eerder gezegd: al die mooie glimmende auto's en fijn ogende babes op de beursvloer ogen goed, maar er zit natuurlijk ook een iets minder glamoureuze kant aan dit alles. Net zoals bij de dames af en toe de make-up bijgewerkt moet worden, zo moeten de auto's ook regelmatig ontdaan worden van de vette vingers van journo's en het neerdwarrelende stof. Hiervoor staat een leger poetsers met plumeau en doek gereed, opdat je ook 's middags nog een mooie auto op de foto zet.

En evenals de voorgaande jaren heeft het contingent poetsvrouwen helegaar geen vagina. Neen, het zijn de mannen die het vuile werk mogen opknappen, daar komt nauwelijks een flamoes aan te pas. Geen probleem natuurlijk, daar zijn we immers geëmancipeerd voor. In cabrio’s hebben we ze niet gezien trouwens, daar vraag je als schoonmaker tegenwoordig natuurlijk een vette gevarentoeslag voor.

Dude maakt Fiat schoon

Welke poetser staat in jouw ogen het meest gemotiveerd op een auto te schrobben? Is het Günther, met zijn tong uit zijn mond, of toch iemand anders? Laat het weten in de comments. Mocht je zelf aanwezig zijn, en een poetsdude op de foto zetten? Op autojunk er mee. Ze verdienen het. Vooral degene die bij de Skoda-lounge de hele tijd de trap van veegjes zat te ontdoen terwijl er gemiddeld 50 man per minuut op en af kwam. Met hem had ik het meest te doen.18 reacties

Haha, poetser 8582. Met de tong uit zijn mond haha :P
Die poetser die de Carrera deed was zo irritant, wilde met zo’n brede mop dwars over de stand van Porsche schuiven terwijl het drukker was dan in een lift in de V&D tijdens het prijzencircus.
@Jochempie: Stond je tussen dat volk? Dan had je moeten bedenken, wil ik hier nu echt tussen staan, als een schaap in veel te klein hok. Want je herkent het wel, maar doet er blijkbaar niets mee. Als je de Posche van binnen wilt zien, moet je dat in een later stadium van je leven maar doen, misschien bij een dealer.
@Orichy: Posche = Porsche, tikfoutje.
@Orichy: Thank you, captain Obvious! Voor mensen die fulltime werkzaam zijn en hun vakantiedagen graag aan vakantie spenderen is er geen andere optie dan het weekend! Het was overigens wel gaaf, hoor!
schoonmakers altijd + 1 ..

overal waar ik werk zorg ik dat ik de schoonmakers-crew te vriend hou ..
die zijn het belangerijkste voor me ..
en daar heb ik het meeste respect voor ..
@lincoln: Ik doe dat niet alleen op het werk, ook op elk ander terrein. Één en al respect voor die mensen, zeker als zij ontzettend hun best doen.

OT: Opvallend vaak mannen die stoffen/vegen en vrouwen die boenen! Vrouwen zouden op een autobeurs de auto’s mooi kunnen afstoffen/swifferen.
Ow ja komt er nog een filmpje van tuners ?? Of zijn ze er niet op de IAA???…….
LoL Günther mache sie das 991 sauber ja!
@sebasjuhh: lol redelijke fail, mächts du?
@sebasjuhh: of machen sie ;)
harde werkers respect voor hun allemaal! ze hebben namelijk ook mijn troep van dit weekend op lopen ruimen op de iaa! :)
schoonmakers, wat moet je zonder ze.. wil zelf ook best wel schoonmaker zijn op de IAA :lol:
@dennisr: de hele dag Dacia’s poetsen?
@robbie: moah mag porsches ook ? :P mooi baantje toch, af en toe even poetsen en tussendoor auto’s kijken :D
Gisteren kreeg de poetser op de Aston Martin stand het voor elkaar om het alarm af te laten gaan.
als je er geen kan kopen, blijven poetsen totdat de goede fee komt of de geest uit de fles. “u mag een wens doen” ” ja deze Veyron” “pats, en hij heeft een schaalmodel in zijn hand.
als je er geen kan kopen, blijven poetsen totdat de goede fee komt of de geest uit de fles. “u mag een wens doen” ” ja deze Veyron” “pats, en hij heeft een schaalmodel in zijn hand.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).