Wie is er met John Travolta’s Mercedes 280SL vandoor?

Auteur: , 42 Reacties

Rijk en succesvol of niet. Als iemand binnen 10 minuten je auto achter je vandaan steelt baal je. John Travolta moet het even met één 1970 Mercedes 280SL minder doen.

John bracht even een bezoekje aan een lokale Jaguar dealer. In het altijd zonnige Californië ga je dan met een van je klassiekers op pad, een cabrio het liefst. Om de drukte wat te ontwijken parkeerde John zijn Mercedes 280SL in een nabij gelegen woonwijk. Helaas een woonwijk zonder cameratoezicht. Na een bezoekje van 10 minuten was de klassieker weg. Helaas pindasaus.

De frustratie klom daarna op tot een hoogtepunt. Hollywood is niet meer wat het was, een bank wordt gegijzeld en iedereen moet het ontgelden. Een taxi naar huis was geen optie meer. (via TMZ)

Immers: “Don’t fuck with another man’s vehicle”. Snel en terugbrengen dus. Meer mooie SL-plaatjes voor jullie kijkplezier in een nieuwe gallery.42 reacties

Zou hij de auto missen?
@norge:

nee .. je kan nml alleen de bus missen ..
@lincoln: trein.. vliegtuig.. tram..
@dennisr: metro.. veerboot.. zeppelin
@label89: clou ..
is er iemand op deze planeet die dit geen sympathiek karretje vindt ??
@lincoln: op hem na, niemand denk ik.. :)
@lincoln: vind hem helemaal geweldig en vooral geen depri stinkhok.HAHAA
@mbman:

zouden de afgunstige armoedzaaiers van toen zo,n ding ook “gay” genoemd hebben ??

of doen dat alleen de afgunstige armoedzaaiers van nu ..
@lincoln: Tuurlijk armoedszaaiers zijn onveranderlijk.
“wie is ermee vandoor?”

ik iig niet ;)
goh wat erg voor die man, laat me raden, hij heeft er nu nog maar 47 auto’s over.. wat een ellende..
Kost me erg veel moeite om medelijden te hebben.. is me dan ook nog niet gelukt.. misschien later nog.. hoop dat er iemand gelukkig mee is..
@dennisr:

heeft nix met bezit te maken ..

louter met het feit dat je er weer van bewust wordt dat je met stelende primaten op dezelfde planeet woont ..

geen leuke wake up call ..
@dennisr: Vind je het serieus minder erg als bij iemand een auto, met wellicht veel emotionele waarde, wordt gestolen als diegene meer auto’s heeft dan gemiddeld?

Ik hoop dat die hem snel terug vindt, maar ik vrees het ergste. Donders mooie auto is het, en mensen moeten gewoon van andermans spullen afblijven!
@joosthoeve: jaa vind ik wel minder erg ja, hij koopt als hij wil gewoon een nieuwe.. iemand die er hard voor gewerkt heeft, lang voor gespaard heeft.. daarvoor vind ik het dan toch erger..
En volgens mij is John het alweer vergeten trouwens..
@dennisr: Jij denkt dat geld alles koopt? Als iemand gehecht is aan een iets, kan je wel een nieuwe kopen, maar dat vervangt de oude nog niet. Als jij vroeger iets gekregen hebt van je ouders, zeg een foto of wat, en iemand steekt deze in de fik. Jij kan makkelijk een nieuwe foto laten maken of zelf maken, met dezelfde dingen op die foto… Is toch niet hetzelfde he. Dus onzin dat mensen geen waarde aan dingen hechten omdat ze veel geld hebben.
@joosthoeve: ik zeg ook niet dat het niet erg is.. is voor een rijk iemand net zo erg als voor een arm iemand.. bij wijze van, maar ik zeg, IK vind het minder erg voor die gene.. tja :)
@dennisr: Blijf het een onlogische gedachte gang vinden, maargoed! Ik blijf het associaal en idioot vinden dat mensen andermans zuurverdiende spullen jat.
@joosthoeve: dat sowieso! maar zuurverdiend vind ik dan in dit geval weer niet van toepassing..
@dennisr: Hahaha, waar dat dan weer?
@joosthoeve: waarom bedoel je ? nou ik vind ze nog al overbetaald die acteurs.. dus nogal ‘makkelijk’ verdient..
Charly Sheen heeft ook weer 100 miljoen gekregen na een rechtszaak tegen zn oude werkgever.. bewijst maar weer hoe overbetaald ze zijn.. dan te bedenken dat Amerika genoeg miljoenen kan gebruiken.. maar nee dat gaat naar de rijken.. hoop dat een arme stakker die mercedes heeft :)
@dennisr: Ik bedoelde waarom ja. Maar overbetaald; ja wellicht. Maar ze werken er wel donders hard voor, daarom als nog zuurverdiend. Vooral als je kijkt wat ze allemaal op moeten geven; normaal leven, privacy, normaal vrienden maken etc.
Daar mag ook wel een goede compensatie voor tegenover staan..
En de Charlie Sheen vergelijking? Die slaat natuurlijk nergens op, en dat weet je zelf ook wel;) Iedereen kan daar miljoenen verdienen met een rechtszaak in Amerika.

Weet je? NL kan ook wel wat geld gebruiken, maak jij ff het geld dat je stil hebt staan op je bankrekening over naar de overheid? Zullen ze vast waarderen. Wellicht slim om even een stap terug te nemen en na te denken wat je allemaal zegt beste man.
@joosthoeve: dat van Charly Sheen was een bedrag dat hij normaal gesproken zou hebben verdiend.. (met 2 and a half man wel te verstaan.. geen straf om daar in te mogen acteren volgens mij) dus vandaar ;) daar slaat het dus op.. :)

tja, als ik honderden miljoenen verdiende.. dan had ik best wat over voor mijn eigen land hoor, maar met mijn huidige 63 cent zal ik nog geen mier kunnen redden, excuses ;)

Wat dat privacy, en gewoon vrienden maken betreft, daar kies je voor.. en volgens mij valt het best mee.. huizen overal.. die genieten echt wel..
@dennisr: Beetje zinloze discussie, maar je hebt gelijk, ze kiezen ervoor. Maar dan mogen ze er wel dik voor betaald krijgen. De gemiddelde acteur werkt harder dan de gemiddelde ‘normaal’ werkende persoon, en ze verliezen hun normale leven. Of ze teveel betaald krijgen? Ach, iedereen gaat toch als schaapjes naar de films, series en TV-shows kijken..

Beter een goede film met Travolta die veel betaald krijgt, dan een slechte film met Nuck Norris is die weinig betaald krijgt.
@joosthoeve: *Chuck Norris wel te verstaan
@dennisr:

is er wel eens wat gestolen van jou ??
@lincoln: alleen mn fiets, maar dat was mn eigen schuld, had hem ook niet zo dicht bij het AZC moeten zetten :)
@dennisr:

yep .. eigen schuld ..
moet je maar niet met stelende primaten op dezelfde planeet wonen ..

bizarre theorie ..
@dennisr: dus Johnny werkt heeft er niet hard voor gewerkt? Hij heeft ook gewoon een vliegbrevet naast zijn filmcarriere gehaalt enzo?
@sebasjuhh: ooh hij zal ook ergens begonnen zijn, maar ik heb niks met geschiedenis.. (had een 3) dus ik ga uit van zijn huidige positie.. die mercedes is immers nu gestolen :)
John en zijn Mercedes in beter tijden:
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/bscap0018.jpg

Maar waar had ie dat ding geparkeerd? Inglewood? Compton? South Central?
Video werkt niet?
@robbie: embedding niet toegestaan. Even doorklikk0n naar JijBuis dus.
@robbie: je kan op ‘bekijken op youtube’ klikken :P komt door youtube zelf toch ?
Kan iedereen treffen, balen voor zijn auto maar hij zal best nog wel wat anders in zijn garage hebben staan.
Zo mooi en erg jammer dat het ding gestolen is, want de waarde van het model is bijzonder hoog de laatste jaren. Dat is een aardige korting op een Jaaaaag. Of was Travolta al een CX-16 aan het bestellen en moest de Pagode nog even mee?
http://www.motoringinvestments.com/images/ZC229/cockpit.JPG
Ooit wil ik er een met liefst een derde zitje. Stel je voor dat er op je kentekenbewijs als aantal zitplaatsen drie staat… :) Gelukkig is er genoeg keuze in andere Pagode’s in de Verenigde Staten aangezien ongeveer een derde van de geproduceerde exemplaren voor hen is gemaakt. Bovendien zijn ze daar betaalbaarder dan hier.
Ik zie de link tussen de diefstal en het filmpje niet?! Mijn auto is recent gestolen, ik kan alleen maar zeggen dat dat echt K*T is. Al het werk er omheen, dagwaarde terug en dat soort dingen, gewoon omdat iemand meent te kunnen pakken wat niet van hem is… Ik hoop dat ze een langzame pijnlijke dood sterven…
@911GT2: “gewoon omdat iemand meent te kunnen pakken wat niet van hem is…” Niet zo hypocriet doen, dat doen we allemaal, de ene alleen wat meer verdoken dan de ander… Trouwens, bezit bestaat niet, aan’t einde van de rit moet je alles afgeven…En graag een beetje in een degelijke staat zodat degenen na jou er ook nog wat aan kunnen hebben…
Prachtige wagen zo’n pagode, ik zou wild worden als er zo eentje gestolen werd.
Het is wat lang geleden dat ik nog eens van z’n films gezien heb maar ik meen me te herinneren dat hij het niet zo erg zou vinden als iemand de banden van z’n wagen eens goed onderhanden nam.
Nicolas Cage heeft hem bij, en doen alsof ze in Face/off zitten.
Against the rules??????
The ‘whatever’ generation does not know the concept.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).