Nog een Art Car: Porsche GT2 Colleción Gomez

Auteur: , 17 Reacties

¿Es muy bonito, no?

Het aantal art cars op deze aardbol is de afgelopen jaren exponentieel gestegen, zo lijkt het wel. Toch is deze collectie, die momenteel in het Porsche Museum te bewonderen is, zeker de moeite van het vermelden waard. Het gaat hier namelijk niet om een volledige auto, maar om een gedecoreerde motorkap. En hiervan kan je er natuurlijk meerdere maken, zodat je elke dag met wat anders rijdt. Customization to the max, eat that, MINI en Fiat 500!

Natuurlijk zal het niet goedkoop zijn, en erg praktisch is het ook niet, maar daar gaat het eigenlijk toch nooit om bij kunst. Het ziet er gewoon gaaf uit, en is anders. De GT2 op de foto hierboven is bijvoorbeeld heel 3D, maar er achter staan nog legio motorkappen opgesteld die alleen een schildermotiefje hebben gekregen.

Initiator hiervan is de Argentijn Jorge Gómez, die op deze manier zijn liefde voor Porsche en kunst combineert. Voor de 19 andere motorkappen zijn verschillende kunstenaars uit Uruguay en Argentinië verantwoordelijk. Gomez doet het trouwens niet onverdienstelijk, want hij bezit zelf een Porsche 911 GT2. Volgens het persbericht monteert hij de motorkappen ook af en toe, wat natuurlijk prima kan, zolang er geen voorwerpen op geplakt zitten.17 reacties

eh jakkie, wie wil dat nou…
Gewoon gejat van Need For Speed Underground 2!
Dat is geen motorkap.
@MJB: +1 Scherp van je!
@MJB: lol!
Echt supercool. Als ik een 911 GT2 had, zou ik dit op mijn motorkap willen!
Zoals ze in Argentinie zeggen..
Wie denk jij te zijn? God of Maradona?
gedwongenleaser
@Cox: voor mij is het gewoon Messi, de hedendaagse voetbalgod :).
@gedwongenleaser: het oogt inderdaad wat rommelig ;)
het idee is leuk, nu de uitvoering nog :)
’t maakt die porsche er anders niet echt mooier op…
Gelukkig is het weer overspuiten van alleen maar je BAGAGEKLEP niet zo duur als je hele auto.Dus de auto’s worden niet helemaal verziekt.
Echt geweldig dit! Nu is de best gebouwde auto ooit ook nog eens super mooi.
Wakker blijven, het is wel een GT2RS hè. Dus een keer gasgeven en dat geklieder ligt eraf.
Ik hoop wel dat dit niet ten koste is gegaan van andere museumitems! Ik ga volgende maand naar het Porsche en Mercedes museum.
Die 2e kap in dat rijtje lijkt me wel leuk..
Ik houd van Porsche alleen graag in een andere uitvoering graag

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).