Ferrari FF-meneer geeft dude de dag van zijn leven

Auteur: , 57 Reacties

Oh, en het is ook meteen de eerste Ferrari FF op Nederlands kenteken. Primeurtje jongens, goed gedaan.

De zwarte FF (BPM: €111.257) is misschien wel de meest opvallende supercar die op dit moment rondrijdt. Autospotters Sonnyvd & Bugatti waren erbij, namen de foto’s en plempte het materiaal op Autojunk: DEEL I & DEEL II.57 reacties

Hier hadden natuurlijk wel 3 kindertjes bij in gekund! :) Jammer dat ik Droomrit dit jaar moest missen, was vorig jaar toch wel meesterlijk.
omg wat een koele bak is dat, was ik dat ventje maar…

sterker nog, was ik die kerel maar die hem heeft :P
@marcounkel: als je dat ventje was, zou je nu ernstig ziek zijn… denk s na voor je wat zegt
@ariez: of het artikel eerst lezen haha
Zwart? ik heb alleen een donkergrijze gezien? die vertrok als eerste of 2e
@mustang84664: Ik heb ook alleen die donkergrijze gezien, maar die had ook geen Nederlands kenteken (heb nog een stukje film, mocht iemand interesse hebben.).
Zo, daar zit ff voor 44.000 euro aan opties op!
@robbie: zoveel is dat niet als je bekijkt dat een audi a4 al bekant zoveel euro aan opties heeft.
Ik wou er graag zijn maar moest werken :(
Ik vond hem niet zo super indrukwekkend klinken. De 599 GTO en 360 Challenge Stradale waren werkelijk oorstrelend! Heb erg genoten. Volgend jaar weer
@rubenpriest: Dude, dit is een 4 persoons luxe bak als opvolger van de Scaglietti. En jij verbaast je dat ie niet als een F1 auto klinkt. Verkeerd segment…
@raphael: Ik zeg t alleen..
@rubenpriest: Sorry hoor, maar het geluid is echt wel indrukwekkend. Vooral wanneer die kar naast je komt downshiften en het kot opentrekt op de snelweg. Krijg er nog altijd rillingen van.
@joske2: Ja maar ik heb ze alle 3 kort na elkaar gehoord en dan valt het wel mee.
@rubenpriest: Hij klonk anders behoorlijk goed, en hij is zo in het wild echt 100 keer mooier dan een 599! De 360 Challenge Stradale klonk helemaal goddelijk, en een 599GTO was er niet. Wel een normale 599 met een GTO badge en de zelfde kleuren;)
Ik mis de hond achterin?
Heerlijke auto is dit, heb er in gezeten op de autorai, weer eens goed uitgewerkt van ferarri.
Jullie kennen echt totaal de feiten niet! Deze FF reed absoluut niet mee aan de droomrit, dit is gewoon een eigenaar die in Laren rond reed met zijn FF, zoals er wel meer in Laren rijdt. De droomrit is uberhaupt niet eens in de buurt van ’t Gooi geweest, tevens was er alleen maar een grijs exemplaar aanwezig. Misser dit.
@audiracer: dank u, tekst over droomrit is inmiddels verwijderd.
Zo jammer dat de droomrit altijd op dezelfde dag als Appelpop is. Was er graag heen geweest!
@autospotter15: Appelpop was toch echt 2 weken geleden hoor, en de droomrit was gisteren.
@Sheep: Haha, lol! Appelpop was inderdaad een paar dagen eerder!
Super Gave Bak!
ben je wel snel tevreden, als een FF je de dag van je leven geeft..
ach, als je de voorkant bekijkt is het een prachtig ding, moet je alleen niet de zijkant, of erger nog de achterkant bekijken..

Eerste indruk was wel goed van deze auto.. maar vond hem al snel lelijk..
@dennisr: Gast reageer eens normaal.

Dit zijn allemaal kinderen die vaker in het ziekenhuis liggen dan dat ze thuis zijn en waarschijnlijk nooit een ‘normaal’ leven kunnen hebben. Die kinderen hebben al de dag van hun leven als ze ff niet aan hun ziekte hoeven te denken en eindelijk ff kind kunnen zijn.

Dikke vette respect voor de organisatie en de eigenaren van deze toffe auto’s! ;)
@TimmiX: ik las net dat deze auto helemaal niet bij die organisatie hoorde, vandaar mijn reactie.. heb verder ook nog wel respect hoor..
gedwongenleaser
@dennisr: jij hebt zo te horen menig supercar in je garage staan, respect hoor…
@gedwongenleaser: waaruit merk jij dat op dan ? als ik een auto niet mooi vind heb ik zelf menig supercar in mijn garage ? zal het even voor je checken maar gister nog niet..

fingers crossed!
wou dat mijn verbeelding net zo groot was als de jouwe.. had de garage vol gestaan..

morgen maar weer fietsen.. :(
@dennisr: We mogen dus pas iets lelijk vinden als we zelf een supercar in de garage hebben staan :)
@agera: jaa blijkbaar, zal er voortaan om denken.. :lol:
@agera: dan zou ik dus zowat alle wagens van fiat group (dus ook ferrari en maseratti en ook nog’ns chrysler) en GMC gehad moeten hebben.. wow, dan zou ik wel erg rijk zijn :)
gedwongenleaser
@dennisr: de boodschap komt geloof ik niet helemaal over. Als jij zegt: “ben je wel snel tevreden, als een FF je de dag van je leven geeft..” Dan komt het een beetje over alsof je zelf heel wat beters gewend bent. Ik vind de FF ook niet de mooiste maar een keer meeknallen met zo’n ding maakt mijn dag wel goed, ik zit niet iedere dag in een auto van dat kaliber. Het was van mijn kant gewoon een beetje spottende opmerking, geen feitelijke constatering dat jij een garage vol met supercars hebt (zou natuurlijk best kunnen maar daar zou ik mijn geld niet op inzetten).
@dennisr: Ik weet niet wat jij denkt, maar als ik een hele dag in een FF mag meerijden dan is mijn dag wel even een stukje beter!
@Cantago: eigenlijk denk ik nooit, hier en daar ook wel te merken, maarja.. doet me weinig die auto, het is wel leuk om een keer mee te rijden, gaaf misschien wel.. maar uiteindelijk.. moah..
en toch zou ik hem kopen als ik miljonair was.. :lol: wat een apart ding.. :?
@dennisr: Koop dan een 458 ofzo.
Is wel dik. Ook in deze kleur.
Doe dan de droomrit tag erbij ;)
Geweldige auto ! Deze zomer was ik bij de Ferrari dealer ”de POI in italië , en ze waren zo vriendelijk om even wat geluid te laten horen en ik mocht er ook nog even in plaatsnemen. Hij was net 1dag afgeleverd. Rook nog helemaal naar leer , en het geluid was heel mooi, voor een 4-zits.!!
Saai zwart zeg. Heb je de mogelijkheid om een FF te beschikken, bestel je hem in de meest saaie en anonieme kleur die er is, ZWART.
@d15b2: Inderdaad vrij jammer. De FF die bij de droomrit aanwezig was had een prachtige kleur grijs!
Wat een fantastisch initiatief toch dit! Vreselijk veel waard voor de kids en dankbaar voor de bestuurders… Hebben ze dit eigenlijk ook in andere landen? België bijv.??
Leuk dat ie op de frontpage staat :D!
Maar deze FF had helemaal niks met Droomrit te maken, dit was gewoon een vader die met zijn zoontje een dagje ging rijden. Er deed met Droomrit een andere FF mee, de demo van Kroymans ;)
Ik ben in Laren geweest gisteren, jammer genoeg niet gezien. De FF die aan de droomrit meedeed, is een demo van Kroymans geloof ik op duitse handelsplaten.
goeie kleur keuze!
Denk nog altijd aan een Z3 Coupé bij het zien van deze auto. Jammer, bij zo’n geweldige V12 hoort ook een knap uiterlijk.
Och, wat baal ik hiervan dat ik dit gemist heb :s
Wat blijft het toch een lelijk hok… Bah bah…
Droomrit, lol, ik zou echt niet willen mee rijden in dit gedrocht wat zich Ferrari noemt. Die achterkant blijft lache..
waarom is dit voor zieke kindjes leuk ..
en voor kerngezonde kindertjes niet ??

dan refereer ik effe naar het Justin Bieber topic waarin zijn “droomrit” wens was dat ie zich maar zo snel mogelijk dood moest rijden ..
Ik begrijp dit wel waarom kinderen dit leuk vinden want ben zelf ook erg ziek geweest en heb ook meegereden in een GT3 RS en ma pa hadden ze ook uitgenodigd met de 911 sports classic!!
blijf het een fugly auto vinden, de rear dan maar heb een gevoel dat we er een heleboel hiervan gaan zien. purely because of the badge.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).