Lijpe drift-arabieren maken ook wel eens een foutje

Auteur: , 27 Reacties

En als ik 'foutje' zeg dan bedoel ik natuurlijk zIekE CRAsh BAM.

Die witte jurken beheersen de hogere voertuig-besturingskunde heel aardig. Onmenselijk leken de toeren die ze in een eenvoudige Toyota sedan uithaalden. Tijd voor een wake-up-call. Want het blijkt helemaal niet altijd zo soepel te gaan. Ook in het Midden-Oosten moeten ze oefenen.

Want zelfs naast eindeloos brede en gladde wegen ligt in de woestijn zand. Door het zand glijdt het niet zo lekker. Eén plus één, crash, wiel kwijt en auto ondersteboven. Kut he, weer een nieuwe auto halen. Hoeveel zouden ze voor de 10-minuten driftvideo verbruikt hebben?27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
kan ook niet anders. Verbaasde me al dat het zolang goed ging in dat “drift” filmpje van 10 min. Stel malloten, ga dan op een weg met bochten driften waar het echt op inzicht aankomt.
Valt mee dit nog hoor, er zijn filmpjes waar tientallen Arabieren door de lucht vliegen als het zo mis gaat.
@jzaero: http://www.youtube.com/watch?v=vNkqir-sC8g
@jzaero: die gozer bij vanaf 5.30 is sowieso doooood
@jzaero: Hahaha geweldig, goede Darwin Awards contenders!
Wel jammer dat je nu niet goed kan zien waarom hij in hemelsnaam zo raar omhoog vliegt.., ik denk zelf iets van een steen of greppel..
@Zjonnie: Arabië.. woestijn.. ik denk een zandheuvel ofzo :)
verbaast me niks, hoe ze daar bezig zijn.. kan nooit lang goed gaan..
zo .. weer een paar junkies minder ..
Dit was het onderdeel schansspringen.
Ik vind het niet eens echt driften. Beetje autootjes omzwaaien, komt weinig neer op precisie en controle heb ik het idee. Maargoed, dit viel natuurlijk een keer te verwachten.
@Vanquish: Ze krijgen die wagens toch vrij haaks over die weg geslingerd, wil het jou wel eens na zien doen. Is natuurlijk ook wel een kwestie van oefening maar als je dit nog nooit gedaan hebt en je zet hem haaks dan eindig je vrijwel zeker achterstevoren ipv van dat je hem kunt corrigeren.
@alcantara: Beetje stuurtje slingeren moet me wel lukken hoor denk ik. Maargoed, ik ben niet suicidaal. Ik bedank.
Tsja, hoe leg je dat uit aan je verzekeringsmaatschappij. :P
@eMbe:
Niet… Denk ook niet dat ze er heel wakker van liggen. Behalve van de koppijn dan die de klap ze gebracht zal hebben.
@jzaero:

Dit is toch geen driften te noemen?! Beetje lukraak aan die handrem rukken, wat gas erbij, wat aan t stuur draaien en als het dan toevallig goed gaat doen we net alsof het de bedoeling was en zetten we het trots op youtube!
@towi1989: nope, driften kan alleen met achterwielaandrijving waarbij je de auto in een gecontroleerde slide houdt. Alles daarbuiten is een powerslide of lichtjes uitbreken.
@jzaero: Nee, dat heb je naar mijn inziens toch fout.
Een 4-wielaangedreven auto valt dusdanig in te stellen dat een x% naar de achterwielen kan, en de overige x% naar de voorste wielen?
Dan valt er prima te driften hoor!
@BmwMPower: dat is vierwiel powersliding, er wordt nog enigzins aan de auto getrokken waardoor deze recht komt te liggen. Het oorspronkelijke driften is toch nog steeds rwd.
@Autoblog (Alwood):

Gaat het hier misschien nog om echte mensen…. We hebben toch dumpert voor dit soort sensatie-artikels….?
@Raul8711: Beetje leedvermaak moet kunnen toch?
Ik heb het al vaker beweert, die jurken hebben een slechte voetuigbeheersing, kunnen niet eens normaal rechtuit rijden. Ik zal een een revolutionair idee lanceren, als ze hun vrouwen laten rijden gaat het allemaal vast een stuk beter.
Darwin award!

Ik laat er geen traan om. Als je achterlijk genoeg bent om daarbij te gaan staan ben je achterlijk genoeg om motorkappie te koppen.


Geen verlies voor de mensheid, zo’n domme jurk minder.
en dan proberen snel lopen op die sandaaltje : Alllaaaaaaaah ….
Die laatste van Saudispeed is wel ziek…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).