Aston Martin is nog steeds het coolste merk

Auteur: , 27 Reacties

Dus jij denkt dat Apple cool is? Of Bang & Olufsen? Nee hoor, om de blits te maken op het schoolplein moet je gewoon een Aston Martin hebben. Of vinden jullie (Dita von Teese in) een Wonderbra soms cooler?

Het is niet voor het eerst dat Aston Martin met deze prijs aan de haal gaat, ook vorig jaar werd het merk als coolste gekroond door Coolbrands, een site die zich alleen maar bezig houdt met de ijskoudste merken ter wereld. Over Aston Martin zegt Coolbrands dat elegant design, perfecte proporties, handgemaakte luxe en ongeëvenaarde aandacht voor details ervoor zorgen dat het een ongekend verfijnd en cool merk is.

Coolbrands heeft overigens een oogje voor elegantie en perfecte proporties, want ook de Wonderbra komt voor in de lijst. Zoek de verschillen in coolheid!

Zoek de coolste verschillen27 reacties

mooi
@highperformance: vind ik ook.. links of rechts? :lol:
Doe mij al die tette maarrhhghghhh…
Extreme hot die wonderbra
Liever de linker maar alle 2 mag ook
Mooie luchtsleuven…
Wist niet dat airbags ook cool zijn!
Nou nou dat blondje mag er wezen hoor.
Doe mij echt die bovenste maar!
vind dat blondje het mooiste van alles! aston martin heb ik zelf weinig mee. heb liever een ferrari california, 599 of een grandturismo als ik in die klasse mocht shoppen
@spykerboy: HELD, amai maat gij hebt echt de beste stijl, blij dak iemand met dezelfde mening vind ?
Vind die R8V10 velgen onder die Zagato écht niet kunnen!
Coolbrands uit Engeland tja das niet zo raar dat Aston Martin wint. Een beetje Top Gear smaakje krijg ik hier van.
@Premium: juist niet, want Top Gear zeikt Engelse auto’s altijd het hardste af van allemaal.
Het allercoolst is natuurlijk een Aston Martin met het meer dan geweldige Bang & Olufsen sound system. Kost wat maar dan heb je ook een wel heel geweldig geluid! Ook voor de duurdere Audi’s en Mercedes AMG.
@trs80: voor het geld wat de B&O extra kost kun je een heel wat beter geluid creëren hoor, voor het design krijgen ze wat mij betreft een dikke 9, en alle gadgets en onlogische opstelling van de speakers laten het idd orenschijnlijk heel opmerkelijk klinken, maar kwalitatief absoluut niet, ( tenslotte kan Philips kwalitatief noooooit tippen aan de echte audio-merken ) … maar daar zijn andere fora voor waar dit uitvoerig besproken wordt
@torana: In de jaren 80 blijven steken met je Philips geloof ik? Je weet er echt niets van af. Ga maar eens luisteren in een AM, MB of Audi (A8, Q7 of S8 zoals ik heb gedaan) en verbaas je. Uiteraard kiezen genoemde merken het beste en geen prut als Bose (bonkend laag en snerpend hoog).
@trs80: hoge tonen uit het dash, lage tonen van onder de vloer en middentonen uit de hoofdsteunen… beetje onnatuurlijk effect, Bose is al helemaal K…
enneuh, B&O is Philips met een mooi jasje, daar kan ik ook niks aan doen… het design is het enige wat er nog B&O aan is… in de jaren 80 is het door Philips overgenomen en sindsdien blijft de gebruikte electronica van B&O helaas 100% Philips
De link naar het lijstje doet het niet!
Wil natuurlijk ff Saab opzoeken…
;)
Werkt hier gewoon..
LEKKAH DIE DAMES! :) Vind die Aston maar lelijk.. was toch wel een mooiere uitvoering te vinden ? er zijn namelijk ook prachtige Astons.. maar de keuze is hier snel gemaakt.. kwijl kwijl :)
Aston Martins zijn natuurlijk ook cool, alleen is die Zagato boven het artikel weer teleurstellend. Aston heeft veel mooiere auto’s. Die blonde dame is ook erg leuk.
En terecht,Aston Martin verdient die naam!
Hoe kan je de gedrochten van Manolo Blahnik verkiezen boven een tijdloze en supergeile louboutin!?

Overigens klopt jullie bewering niet: Morgan staat ook in het lijstje van coolste merken.
Die linkse + een dikke Ferrari

Dat zou een monsterlijk goede combinatie zijn >.<
Wonderbra, dat is toch hetzelfde als een Ferrari met een Opel motor? Het lijkt heel wat totdat je de kap open doet.
Ik word toch meer opgewonden van een Lambo ..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).