Audi huurt Wolverine in als ambassadeur

Auteur: , 17 Reacties

Heeft nog lang geduurd voordat ze die broekepoepert Justin 'Alpha Dog' Timberfake de laan uit hebben geschopt. Lose the zero, get with the hero.

Ozzies zijn sowieso bijna altijd +1, vooral als ze mooi staan te wezen in een pitstraat, danwel als een enorme baas het karakter Wolverine vertolken. Hugh Jackman doet dit laatste met verve, maar gaat daarnaast ook een beetje bijschnabbelen voor het merk met de vier ringen. En terecht: hij heeft een extra zakcentje en Audi kan een bad-ass naar voren schuiven in zijn promotiewerk.

Het is te hopen dat hij zijn adamantium-klauwtjes wel een beetje binnenboord houdt, want ik kan me voorstellen dat de carrosserie en laklaag van een Audi er niet zo blij mee zijn als Wolverine medieval op hun ass gaat. Jackman kennen we uit het verleden nog wel van zuigende films als Aiming the Wrong Way Van Helsing, maar natuurlijk vooral als Wolverine in X-Men.

Het schijnt trouwens dat Jackman na zijn vorige film, XL Men, flink heeft moeten trainen. Audi wilde hem anders niet aannemen, nogal wiedes voor een fabrikant die zelf steeds meer op de pondjes let. Kort voor de aankondiging rolde hij in een dikke R8 voor bij een filmpremiere, als een baas. (via Motor Authority)17 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
is dit goed of slecht?
@bigcar: Een goede acteur waar de meeste mensen naar op kijken als ambassadeur voor je merk inhuren kan toch alleen maar goed zijn.
@vwally: neem aan een acteur met hersens.. :)

je hebt namelijk 2 soorten acteurs. de eerste soort is dom, die denknen alleen maar aan (bij wijze van) seks en geld, als voorbeeld: pamela anderson, paris hilton. en je heb ook acteurs met een goed stel gezonde hersens, die ze ook gebruiken.

is deze gast van het eerste of tweede type?
@bigcar: tweede natuurlijk, heb je Wolverine niet gezien ;) ?
@bigcar: tweede, heb je Wolverine niet gezien ;) ?
@bigcar: slecht, je ziet gewoon dat hij die dingen moet zeggen. Heel slecht is dit overduidelijk dat audi hem heeft ingefluisterd dit moet je zeggen en hier heb je je geld. En ja hij past wel bij audi, zogenaamde stoere boy.
@drivingpleasure: ik zou liever die andere gast hebben… die gast… Jason Statham. op z’n minst kennen de meesten hem, ook van de audi reclame(‘s).
Goede keuze, al had ik Robert Downey Jr. ook een slimme zet gevonden, mede omdat hij.. IRON MAN is met die ontelbare Audi reclames in die films.. :lol:
@sir_smokalot: ben je jaloers op Justin Timberlake? De eerste 2 zinnen van de tekst, really? Je kent hem vast niet persoonlijk dus waarom die 2 zinnen? Justin Bieber afkraken ok :p dat snap ik nog maar Justin Timberlake afkraken? Ben geen fan maar vraag et me gewoon af
Justin en ik gaan way back..
@sir_smokalot: Owh ok homies for life dus :P
@sir_smokalot: justin heeft je liefje afgepakt? :P
‘They gave me a personal trainer.. Sugar Ray Leonard? Gotta love Hollywood.’

LOL
gedwongenleaser
@Entwicklung88: idd… Kromme wereld. :)
Vind hem wel bij Audi passen ja ,en dat was niet positief bedoeld.
gedwongenleaser
Het verhaaltje is jammerlijk ingestudeerd, dat kunnen zijn ‘acting skills’ niet verbergen maar qua image (beetje muscle in een gedistingeerd pak) is hij denk ik geen verkeerde keuze.
Zou als ik audi was toch voor jason statham gaan, heeft immers ook meegedaan aan de superbowl

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).