#DoeMijDieR8 win rijden met een Audi R8 V10 Spyder!

Auteur: , 59 Reacties

Lekker touren met de Audi R8 V10 Spyder, wie wil dat niet?

We kunnen wel een actie met een Audi Q3 of Seat Leon doen, maar daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Liever regelen we een R8 V10 Spyder, en zo geschiedde. In navolging van de Amerikaanse actie, waarbij twitteraars een dagje met een R8 kunnen winnen, hebben we samen met Audi Nederland een nog scherpere deal weten te regelen. We bieden namelijk een R8 V10 Spyder plus chauffeur; onze chief Tiresmoker himself – Mr Wouter Karssen – komt naast je zitten. Maar je mag zelf ook rijden uiteraard.

Wat te doen? Zorg dat je Autoblog volgt en stuur ons een tweet met de reden waarom jij een paar uurtjes met een R8 V10 Spyder zou moeten winnen. Inclusief hashtag #DoeMijDieR8. Alle extra exposure kan alleen maar helpen, zoals retweeten, filmpjes uppen op Autojunk en doortwitteren, naaktfoto’s van je vriendin naar de redactie sturen, whatever. De actie stopt volgende week vrijdag 7 oktober om 11u. Go!59 reacties

Twitter gerelateerd.. Niet interessant dus.
@Ferdinand1: even nuanceren; voor mij niet interessant.
Heb nog steeds niks met twitter..
@Ferdinand1:

Mee eens.
@Ferdinand1: idd … :-(
@Ferdinand1: Idd, ik heb geen twitter, en ik ga er echt niet één maken zodat ik hier aan kan meedoen.
@Ferdinand1: Heb ook niks met Twitter, maar een ritje in zo’n R8 zie ik toch wel zitten… :(
Misschien dat AB ooit het licht nog eens ziet :)
via Android app
@potver7: same here…
Zelfde met al die facebook meuk…
Blijkbaar ben ik tegenwoordig de enige die niet op gezichtsboek zit…
@bryce: true…
@Ferdinand1: Agreed
haha audi durft het niet aan de auto alleen mee te geven;)
Ik wil dat niet :P ( touren met een R8 V10 spyder )
@bempi:

Als je naast wouter zit wordt je letterlijk en figuurlijk genaaid als hij aan het rijden is :P
doe niks met twitter, maar mijn reden is:
ik rij in een IbizaTDI, dus laat maar komen, die R8V10 :D
Mijn vriendin wil graag een nachtje met Wouter doorbrengen, mag dat ook? Ze is 21 jaar en lekker.
@alcantara: Foto’s kunnen naar tips[at]autoblog.nl. Een onafhankelijke jury zal je aanbod dan in beraad nemen.
@ricardo: haha, lekker droog ook weer:p
ik twitter me rot….#DoeMijDieR8
Laat m’n vriendin dit maar niet horen…

Een dagje met Wouter winnen… en een R8 spyder natuurlijk,
nee ik ga maar niet mee doen :D
Doe mij die ragt? Klinkt een beetje als http://www.youtube.com/watch?v=fvFqiU_Zd0U
Ja maar met 2 man in een cabrio is toch gay?
En ik weet niet of ik me, met zo’n knappe man als Wouter naast me, nog wel hetero genoeg voel ;)
@screamer: we hopen dat er veel vrouwen gaan meedoen;)
Dat moeten we wel even proberen :-)
Speciaal voor autoblog heb ik het stof van mijn twitter account gehaald en heb ik getweet! Als jullie voor de R8 zorgen dan zorg ik voor het weer!
Bizar eigenlijk. Ik heb helemaal niks met die R8, noch in gesloten, noch in open versie. Als ik ‘em zie, denk ik: mislukte (Duitse) poging tot het sublimeren van emotie.
@BaRa: Ja, dat heb ik nou ook.
@BaRa: Maar wie weet rijdt-ie stiekum toch wel heel lekker…
Pak aan, beschaafd Nederlands praten, nep visitekaartje en Linkedin profiel, auto meenemen voor een testrit; lukte wel voor een mercedes E dus waarom niet voor een R8.
Doemijdie reet? Cabrio’s zijn gay, zeker met 2 mannen, en al helemaal absoluut als ze Wouter ernaast zien zitten met z’n kapsel. En dan mag ik zeker een uur wachten voor de kapperszaak? Hou die aanbieding maar!
Waarom niet ook op facebook? Twitter heb ik dan net weer niet…
Twitter? Mensen constant lastig vallen met wat je aan het doen bent… En daarbij: Wat heeft een ander er mee te maken wat ik aan het doen ben? En wat interesseert het mij wat mensen van moment tot moment aan het doen zijn? Als ik dat wil weten doe ik wel even een persoonlijk belletje of ga gewoon even langs.

Twitter? Totaal nutteloos medium.
Ik wil winnen ! Mijn zoon heeft ook zo’n R8 en ik pas er niet in ……..
Kan ik eindelijk eens meepraten over het R8 gevoel.

http://www.kidsjoyride.nl/accu-auto-audi-r8-spyder-mat-zwart-12v-p-120.html
Gay mobiel? Duits streven naar sportief en emotie? Met of zonder begeleiding? Ik heb 2 weken geleden 4 uur lang mogen rijden in deze R8 (met zelfde kenteken) Ik kan je verzekeren dat het zeker geen straf is om in te rijden (understatement). Ben benieuwd wat de oprechte comments hier zouden zijn als men er in gereden heeft. Over uiterlijk kan iedereen oordelen maar dat het een geweldige rijdersauto is staat m.i. vast. Of dit de auto wordt als je bijna 3 ton te besteden hebt is een andere vraag?!
Mja wss dat een Belg niet kan meedoen….
Heb ook al geen Twitter… Zie er het nut niet van in..
wil net zeggen, ‘R8 V10 Spyder plus chauffeur’ klinkt niet bepaald leuk. dan kan ik net zo goed mijn schuine achterbuurman lief aankijken.
Toch veel mensen die de (echte) kracht van Twitter niet kennen of onderschatten. In deze tijd met sociale media moet je zorgen dat je gevonden wordt, i.p.v. alleen zelf opzoek te gaan naar mensen waarmee je samenwerkt. Twitter speelt daar een heel belangrijke rol in. Tsja en dan die R8. Daar wil ik wel een dagje mee reklame rijden voor audi. Nu nog even tweeten en zorgen dat ze me vinden..
@B100:
De mensen die je vinden via Twitter hebben geen idee watvoor kwaliteit werk je levert. Geen idee van je inzet, geen idee of je betrouwbaar bent.
Ik zou in geen geval afgaan op wat een ander over zichzelf vertelt op Twitter. Op het strand is ook iedereen directeur. Als iemand voor mij wil werken komt hij maar laten zien wat hij waard is.
Ben serieus antisociaal en cameraschuw genoeg om dit te laten schieten. Als ik nou die auto gewoon meekreeg voor een paar uurtjes was het een ander verhaal… :)
Rij dat ding al voor m’n werk, stelt niks voor… :p
Ik doe mee als ik Aimee ipv. Wouter naast me mag hebben!!!Of een ander goddelijk vrouwelijk schepsel!;-)
Twitter.. BAH!
Wil iedereen dit. Goede actie!
#DoeMijDieR8 , ik ben 18 jaar oud en heb 6 maanden mijn rijbewijs, en kijk al sinds de R8 (dolfijnauto) uiit is op, mijn absolute droomsupercar
@KaCh1ng: kijk al op sinds het uit is* , zou beste dag van mijn leven zijn !
@KaCh1ng: *kan zelfs niet meer typen als ik een R8 zie :(
Gemeen, ik heb geen twitter… Waarom niet een actie via de site van Autoblog zelf?
@raoulkroes: ben je gek! je bent pas hip en cool genoeg voor de R8 als je meedoet aan Twitter en al die anderen pleasewiljijmijnvriendzijn sites..

Ik ben ook niet hip en cool genoeg..
@dennisr: heb geen twitter wel FB, khoop dat je ook de auto kan winnen op de site zelf :/
@KaCh1ng: zal wel niet.. twitter is alles tegenwoordig! :P
Kom maar op met die R8!!
Een ritje van 20 minuten in een Ferrari F430 Spider rond Maranello (Italie) was al enorm vet. Dan moet ik die R8 natuurlijk ook gereden hebben als vergelijking.

http://vimeo.com/27083297
Wat als je naaktfoto’s van je vriendin opstuurt die er zo uitzien? http://2.bp.blogspot.com/_B6gu9AOQ2Nc/TPZ7Ppl3hlI/AAAAAAAADjE/h7DqYV1Mfmo/s1600/FatChicks2.jpg
@xilver: GEFELICITEERD MENEER! u heeft gewonnen! aangezien uw vriendin er zo uit ziet denken wij dat u het verdient om een dag van huis te zijn!

denk ik..
@dennisr: 1000 MAAL DANK! Ik zal dat mes en mijn afscheidsbrief maar terug in de kast steken nu ik een half uurtje uit het huis kan ;-)
geyl!
@sir_smokalot: €1.000 als je die durft meenemen op een date ;-)
Lekker touren met de Audi R8 V10 Spyder, wie wil dat niet?

IK
Vind het altijd leuk om te horen dat men ‘gratis’ mag meedeinen als men zich verplicht tot een tweet oid….en die Audi is best te pruimen, maar een ritje in een Volvo van @Alwood lijkt me gaver. Kortom: “fikkie, kom kom kom…lekkere portie voor je!”
Doe binnenkort even een actie voor een porsche 911 gt3 rs ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).