Samen met Porsche aan de Johnnie Walker

Auteur: , 22 Reacties

*Hips* maar Porsche's moet je toch helegaar niet dronken bezzzturen? Nou deze dus wel. Een speciaal 2 meter hoog titanium zuipkabinet van Porsche Design volgestopt met Johnnie Walker Blue Label.

Of je hier daadwerkelijk het beste Johnnie Walker Blue Label in kan stallen? Waarschijnlijk wel, want: beiden zwaar overpriced. Betaal je namelijk voor een flesje Blue Label (*kuch* blend) al €100-€200, deze zuil van titanium kost ruim €110k. Daar koop je tegenwoordig ook een nieuwe Porsche 911 voor inderdaad. Vervolgens besteedt je die 100 eurie voor alcohol natuurlijk aan een flesje originele single malt Islay.

Mocht je anders denken: alles uit deze ‘productlijn’ is te bestellen bij Harrods in Londen. Wel in je Xenatech Maybach voor komen rijden.22 reacties

Nee bedankt geen alcohol voor mij.
Krijg je er voor die prijs een villa met dubbele garage bij? Want dit misstaat natuurlijk best wel in je Vinex huisje met 3 meter oprit.
Walker blue label is toch niet zuipen, doe mij maar ierse whiskey
gedwongenleaser
Tja… Met die (zoals de fanboys het graag uitleggen) ‘evoluerende’ modellen van Porsche is het natuurlijk moeilijk om al je designers aan het werk te houden dus zijn dit soort acties best te begrijpen.
gedwongenleaser
@gedwongenleaser: daarnaast willen die designers natuurlijk ook wel eens hun creativiteit kwijt, iets met medewerker tevredenheid?
@gedwongenleaser:
Porsche design is een geheel andere onderneming dan de autofabriek van Porsche. Heel andere designers dan de designers van het grootste icoon dat de automobielindustrie ooit heeft voortgebracht, de 911.
gedwongenleaser
@Original_Arnoud: ’t was slechts een grapje, ik ben mij er van bewust dat het niet dezelfde designers zijn (evengoed bedankt voor de info).
Zo’n kast zou bij mij altijd leeg staan ( hips) Laat maar zitten dus.
wat weer een onzinnig besteding, ik drink niet dus voor mij sowieso niet..
Een goede match. De 911 is ook een soort blend door de jaren heen. Nooit apart of ruig, altijd voorspelbaar.
Phoe, doet u mij maar zo´n Lagavulin uit een klassieke globe!
Mijn flesjes bier staan prima in een kratje, dus dit is voor mij overbodig.
JW is leuk om te mixen met cola, Caol Ila is om puur te drinken (nee niet verzieken met ijsklontjes!). Ook is het jammer dat er tumblers (of hoe het type glas ook heten mag) worden bijgevoegd…
Dit is een whiskyglas:
http://www.whiskyinfoplus.nl/Foto%27s/whisky%20glas%201.jpg
@Kyanite: Je kan beter zeggen dat dit ‘ook’ een whisky glas is.
JW is vanwegen zijn geblende imago (Hoofd whisky Talisker & andere) perfect voor het maken van een ‘old Fashioned’ cocktail of ‘on the rocks’. Water voegt namelijk een andere dimensie aan het drinken toe, waarbij de whiskeys in de glazen die jij laat zien meer focussen op geur. Ballantines bijvoorbeeld. Gelieve dan wel een dekseltje erbij te hebben ^.^
JW is bocht. Goed genoeg voor in de cola inderdaad.
fuck it,.. gewoon een black label, die is prima te drinken

verder een jack daniel old no7 is ook lekker
@Zjonnie: Nou nou, dat zijn van die zuip whiskeys die ze in cafee’s alleen maar verkopen vanwegen de naamsbekendheid. Niet goor oid maar niet echt genuanceerd in smaak.
[
Zelf zit ik momenteel in m’n rokerige & medicinale fase: Black Bottle, Ardbeg, Laproiach dat soort dingen. Specifieke smaken die zich onderscheiden van de rest.
[
Nou heb ik zelf nog nooit blue label van JW gehad. Kan dus ook niet zeggen of deze waardig is voor in deze drinkers kast. Overdreven vind ik het wel! Maar als je toch geld zat hebt & een lounge maakt speciaal om te genieten e.d. kan dit het wel mooi afmaken.
@Melvivio: Nee, dat issie niet :D
Zo zie je maar weer: Petrolheads hebben geen verstand van whiky…. om Jan Wandelaar nu whisky te noemen….

Maar andersom geldt het ook; ik heb geen verstand van auto’s… Geef mij maar een goed glas Port Ellin 1982….
Johnnie Walker Green label staat standaard in mijn drankenkastje. Blue is mij echt te duur, dat drink ik er niet vanaf.

Verder staat bij die green label vaak een Glenfiddich (15j of 18j), een Dimple (15j) en…………. Een Jack Daniels No.7. En neej, niet vanwege de naam, maar omdat ik het lekker vind en ook nog eens niet te duur.

Maarre… On topic… Eindelijk weer een origineel Porsche design. ;-)
Ik ben zelf absoluut geen whiskey drinker, zelf gebruik ik het goedje voornamelijk om tip-exx van mijn bureau af te poetsen of om mijn cola aan te lengen als ik nog dorst heb maar ik geen punten van de Weight Watchers meer over heb. Maar ik snap de collectieve bashing van Johnny Walker niet. Het is gewoon Schotse whisky, sterker nog het is het meest succesvolle merk Whisky (ook meer succesvol dan de Ierse en Amerikaanse ‘Whiskey) van de wereld.

Is het te mainstream voor onze hipster Whiskey/Whisky drinkend AB bezoeker?
apary dat porsche met een merk als johnny walker geassocieerd wil worden, iemand een idee waarom?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).