Meedraaien in de Formule1? Het kan!

Auteur: , 15 Reacties

Er zijn van die baantjes waar je heel erg vrolijk van wordt. Van die baantjes waar je al heel lang op zit te azen, en als de mogelijkheid zich voor zou doen, dan zou je je er op werpen als een dikkerd op een koker chips. Auto's testen voor autoblog bijvoorbeeld. Maar ook een plekje in het Formule1-circus staat hoog op de verlanglijst van velen. Dat laatste ligt nu voor het grijpen.

Benieuwd wat je ingang naar de wondere (poenige) wereld van de Formule1 is? Verfboer AkzoNobel. Hun link met de Formule1 ligt in het feit dat ze partner zijn van McLaren Mercedes. Dus de gelukkige winnaar kon nog wel eens oog-in-oog komen te staan met Button en Hamilton (of nog beter: hun vriendinnen).

Het Nederlandse chemieconcern biedt een ‘trainee for a day‘ – aanstelling tijdens de laatste race van het seizoen, in Sao Paulo. U leest het goed, in het land van de billenmeisjes (badonkadonk) en Brazilian waxes. Giggity. Deelnemen kan door AkzoNobel te ‘liken’ op Facebook. Voor nadere informatie verwijzen we jullie naar de eerdergenoemde link. Boa sorte! En stuur even een kaartje vanaf Interlagos.15 reacties

weer op facebook.. ik haak af. Zou overigens liever ‘trainee’ zijn in de pits :D

En dan wel bij Red Bull :D iemand die zondag gaat kijken hoe Vettel kampioen word ? 5 races voor het einde.. :D
@dennisr:
haha ik wel, als hij zondag kampioen wordt krijg ik de Red Bull X2010 op Gran Turismo 5 :P
@Daniel073: huh, hoe dat ? :P
@dennisr:
Stond bericht bij updates in Gran Turismo 5 dat als vettel kampioen wordt zondag krijgen alle spelers een Red Bull X2010 Sebastian Vettel Edition kado ofzo haha
Facebook? Not! Trainee als in rijder zal het overigens niet zijn neem ik aan. Ben bovendien te groot en te zwaar verwacht ik zo. Maar het race management gedeelte zou wel top zijn geweest.
@Dev: hoe groot ben je ? Webber is 1.86 geloof ik, maarja ze zullen voor een stage loper wel geen speciale auto hebben.. en gewicht kunnen ze ook aanpassen toch ? zitten er op een F1 auto niet gewichten.. die ze er af kunnen halen of erbij kunnen plaatsen..?
@Dev: Ken t probleem. Ben 2,05m en 110kg. Dan moeten ze de neus van dat ding ff verlengen, anders past t sowieso niet.
Wanneer houdt die social media hype nou es op? Waarom zou ik op Facebook gaan kijken naar Akzo? Of werkt het zo niet? Ik ben er gelukkig nooit aan begonnen, heb wel wat beters te doen! (lekker op autoblog klagen enzo haha)
@dotternetta: ieder zn ding he :P liever klagen hier op Ab, doe ook niet aan al die andere sites..
Ik zal nooit oog in oog staan met Button of Hamilton, ben namelijk geen kabouter…
Jullie bij autoblog kijken echt teveel family Guy :p
Hah! Suelyn Medeiros en haar implant billen. :cry:
… *doet snel naar de winkel rennen en blikje verf kopen *
Ha ha, de verf controleren voor en na de race. Mijn god, dat ze je niet op pad sturen voor een ronde moer sleutel of zoiets.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).